Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

WoodoX odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne dno produkcie. (Alebo len kopírovania?) Nechápem, prečo si Prima vždy vyberie tie najdebilnejšie sračky, čo sa dajú nájsť na trhu. ()

Nerdvana 

všechny recenze uživatele

Občas se stane zázrak a zapnu televizi. Jenže když běží Prostřeno, vyskočí mi na čele tepající žilka a dostávám vztek. Proti show o vaření nemám to nejmenší. Ale plichtění a patlání, prohrabování se v šuplíku se spoďárama a mizerná hodnocení kvalitního jídla s tím, že dotyčný taktizuje - ó né mí milí kuchařští McGyverové a puťky domácí, dobře vařit není taktika, to je kvalifikační předpoklad. ()

Facik. odpad!

všechny recenze uživatele

Gastronomie na úrovni pravěkého "vaření" na kameni, za doprovodu rádoby vtipného kameňáka Vydry ve společnosti jeho družky Janičky, která by si se svým druhem za předvedené komentáře zasloužila pohlazení motorovou pilou ()

Joeman 

všechny recenze uživatele

Nene! Pořad s nadějným potenciálem oddechové zábavy založené na rozmanitém způsobu přípravy jídla různých osobností zadrhává především ve dvou věcech. Za prvé: zábava z velké části založená na typické české malosti pomluv typu: "no, myslela jsem, že to tu bude mít paní Věrka hezké, ale jsem zklamaná, je to hrozný kýč, navíc má pavučiny na záchodě a špinavé příbory...", je možná prvoplánově atraktivní pro sledovanost, ale pro mne odrazující a nudná. Za druhé: hysterickou dikcí pojaté komentáře rodinného dua Vydra-Boušková spolehlivě dostávají tuto "reality show" do kategorie odpad +. Přesto dvě hvězdičky za nápad, občasné invenční gastronomické potěšení a za VIP Prostřeno, které alespoň nenudí. Vydrovi(y) navzdory! ()

hony23 

všechny recenze uživatele

To je opravdu těžký kalibr! Parta buranů bez špetky soudnosti se tu chlubí svým "kulinářským uměním" a šmejdí si vzájemně po bytech - hlavně že si každý z nich prožije svých 15 minut slávy na televizní obrazovce. Trapnost pořadu umocňuje i komentář Vydry a Boučkové. Přesto se musím přiznat, že občas mi to nedá a Prostřeno si pustím v naději, že příští díl bude ještě zhovadilejší, než ten minulý... ()

R.I.S.A 

všechny recenze uživatele

Tak todle je fakt totálně výborně trapný až je to dobrý dost :) Někdy sou tam fak povedený pacienti :) Taková komedie o vaření no :D Vydra trapnej jak ta sviňe :) Ale připomíná mi Marselluse :D To ho omlouvá :) ()

Monster_Kill 

všechny recenze uživatele

Pořad kde převládá přetvářka, kde člověk místo aby dostal body za to jak vaří tak jich dostane měně jen aby nevyhrál nebo že je už bohatší než ostatní. Občas se tam objeví nějaká individualita, nad kterou jen kroutíte hlavou . Na závěr Cheesecake, nebo-li číský dort nebo česekake :D ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Pozor na to, tohle je držák. Kolik let už to vysílaj, furt se tam lidi hlásej, furt se na to lidi dívaj, furt se tím a o tom lidi bavěj. ()

JonSnow 

všechny recenze uživatele

Měla to být nějaká amatérská show o vaření...vydrželo to první sérii. Pak se to změnilo na týdenní sešlost vždy pěti lidí, kteří jsou experti na vaření a většina z nich si podle mého osobního názoru myslí, že si v této soutěži jsou ochutnat jídla, která by nikdy neochutnala, protože je bud neumí uvařit nebo jejich příprava je finančně náročná. Ale začneme popořadě... Nejdříve nás čeká "šmějděníčko". Někteří to pojali stylem - budu hrabat pod postel a do šuplíků a budu se divit, co tam najdu, i když tam nemám co hrabat. Další základní věc je kontrola prachu na nábytku a dokonce se zde očekává, že se kvůli Prostřenu v bytě či domě provede rekonstrukce a následná malba pokojů. Platí zde pravidlo, že pokud má někdo bydlení hezky a moderně zařízené, tak se do soutěže ta osoba přihlásila jenom proto, aby se veřejnosti ukázala, jak si dobře žije a tu výhru vůbec nepotřebuje. Teď se dostaneme k jídlu. Obdivuju lidi, co zde dokážou pochválit chutné jídlo. Už mi zle z toho, jak jsou některé meníčka na přípravu jednoduché. Ano, je to jednoduché, ale nemusí to znamenat, že to bude hnusné a že nemá šanci na výhru. Při jídle u hosta se musí vždy někdo doma zmínit, že mu/jí jídlo nechutná, protože ho doma dělá jinak. Ano, doma si ho děláš jinak, ale nejsi doma!! A kdy budeme hodnotit, tak i přesto že jsme po sobě nechali prázdný talíř, chutnalo nám to a pořádně jsme se nažrali, ohodnotíme to "chytře" nízký počtem bodů, protože chceme vyhrát 50 tisíc. A to hlavní nakonec! Asi nikdy nepochopím, jak se soutěžící můžou po 5 společných večerech u jídla tak dobře znát, aby se nenáviděli, pořád se hádali a chovali se jako č*ráci. Nevím, jestli to je práce produkce, kteří vybírají do každého týdne nějakého člověka s poruchou osobnosti či nějakou mentální nemocí, ale to už je na mě moc. ()

Mozenrat 

všechny recenze uživatele

Jako perverzní voajérská sonda do světa buranství, nevkusu, trapnosti, psychických poruch a "zajimavých" pokusů o bytový design je tenhle pořad vinikající. Fascinuje mě, že se do kuchařských pořadů vytrvale hlásí lidé, kteří evidentně neumí vůbec vařít nebo/a jsou extrémně vybíraví v tom, co jsou ochotni jíst. ()

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Fantastická sonda do míst, kam se běžně jen tak nepodíváte - do cizích kuchyní. Naštěstí máme nekonečné zásoby buranů co buď neumí vařit, nebo naopak nedokáží ocenit dobrý pokrm. Národ sobě. ()

Pute odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol zábavy nebo nevkusu? Pro mě je to exhibice naprostejch a totálních magorů. Ergo pro mne to je jeden z vrcholů české TV perverze. ()

gu-staff odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopim, jak lidi můžou koukat na tyhle pořady pravidelně a dobrovolně. Všechny ty Výměny manželek, a Pošty pro tebe a všechny spektákly založený na tom, že televize najde lidi, který si určitě nebudou rozumět, vesměs jsou idioti, a trpěj nějakou vlastností, která bude ostatním - jim podobným - troglodytům připadat legrační. Takže vidítě nějakýho zoufalce, jak špinavejma pačmákama hněte na upatlanym stole nějaký těsto z kdovíčeho v naprosto dezolátní kuchyni ve vybydlenym bytě, všechno se pálí, rozvařuje, abyste v dalším díle viděli nějakou zelenou vdovu, která tráví čas nákupama hadrů, honěnim frndy a telefonovánim s podobně přiblblejma krávama, jak ve svý kuchyni za 300 hadrů drtí krevety, lanýžové čatní, a podává to s vínem Châteauneuf du Pape ročník 1985. Takže jí nechutnalo jeho čevabčičí z výrobku z mletého masa z místního Albertu, a on se bude šklebit nad těma mořskejma sračkama a kyselym vínem. To celý umocňuje Vydra s Bouškovou. Když pak čtu, kolik na to kouká lidí, vůbec se nedivim výsledkům voleb. My prostě JSME národ utopenců a piva u fotbalu a ruky drbající se přes trencle v rozkroku. ()

NovySvet 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu naprosto pokleslá zábava pro většinový buranský český národ, na druhou stranu dokonalá sonda do myslí Čechů a taky to krásně ukazuje jejich buranství. Otázka teda je, jak takový pořad adekvátně ohodnotit... ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

S kulinářskými pořady se v poslední době roztrh pytel, ovšem tady žádnou velkou gastronomii nečekejte (většinou se vaří ve stylu Babicových mlsot). Ke všemu to je reality šou, takže se začínají objevovat neshody, taktizace v bodování a sem tam i nějaká ta slzička (ať už z výhry nebo z nepovedenýho jídla). No jako předkrm před zabijačkou (Zprávy) to neni špatný a hlavně pobaví trefný komentáře manželského dua VydroBoušků. ()

Lucius.15 

všechny recenze uživatele

Tohle mě neuvěřitelně baví. I když pro tu rozmlsanost některých lidí bych vraždila. A docela se mi taky nelíbí to odsuzování mladých lidí za to, že se nevyznají v kuchyni a neumí vařit. Sama mám zkušenosti, že nový se mnohem líp učí novým a vymoženějším receptům než staří lidi, kteří už mají zažité staré a opotřebované recepty. Samozřejmě není nad klasiku, ale někdy je třeba vyzkoušet něco novýho a neodsuzovat to předem :-) ()

Lucije 

všechny recenze uživatele

Baví mě koukat na kuchařské talenty či úplné nemehla a k tomu ještě nové nápady, jenž jsou potěchou pro naše bříška.. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama