Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Naby 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprumerna zábava, pokud vaří nejaký zajimavy lidičky. Rozhodne neurazi a k večeři se to hodi. Celkem 3,7* ()

raszkulce 

všechny recenze uživatele

Pořad se mi líbí ale rozhodně bych vytkla jednu věc a tou je tzv. šmejdění. Prý nejoblíbenější činnost učastníků, pro mě právě těchto pár minut, kdy se účastníci soutěže prodírají bytem a osobními věcmi soutěžícího mi přijde jako vrchol trapnosti. Co se dá dělat... musí být důvod proč právě tato nevhodná část byla zařazena do pořadu. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Příjemný doprovodný komentář i příjemný pořad. A příjemné sledování dokresluje i zdařilá hudební kulisa v pozadí pořadu. Taková fajn oddychovka - co také jiného čekat od tohoto typu pořadu, že ano:) Samozřejmě není to žádný převratný televizní počin, ale lepší 3* si u mě zaslouží. ()

saaaky 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch normálnějších reality-show o žrádle, žrání, báchorech, českém hnidopišství, stupiditě a asi tak do 10% o kvalitním vaření. Podívaná na některé "občany" je vskutku k smíchu, místy však až triskní. Pod taktovkou doublu Vydra / Boušková vše ale dostává jistý rozměr a nabývá alespoň trochu na humorné normálnosti. Dá se. Někdy také ale ne. ()

Olafa 

všechny recenze uživatele

Ano, je to na jedno brdo, šablona je neměnná. Většinu lidí nemůžu vystát, zbytek mi většinou přijde směšný. Ale bože, jak mě to baví! Musím souhlasit s názory jako "guilty-pleasure", nebo "sociální sonda", protože ty tenhle pořad vystihují dokonale! ()

Meg348577 

všechny recenze uživatele

jak v ČESKU udělat úspěšný pořad? žrádlo + prolézání cizích bytů + možnost (rozvášněné) diskuse na internetových stránkách pořadu = úspěch zaručen! ()

Stealth2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je naprostý kanál...a kdyby žila skvělá herečka paní Dana Medřická, dostal by její synáček 100% pár přes držku....PRIMA je definitvně pro mě prima odpad ()

Bouffon odpad!

všechny recenze uživatele

P – perverznost; R – rozklad; O – onanie (duševní); S – slabomyslnost; T – trapnost; Ř – řiťopropad; E – ekl; N – nemám slov; O – obludnost ()

Ajka13 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů, na který se ráda jednou za čas podívám. Někdy (velice často) jsou ty lidi fakt na pěst, alespoň se u toho ale nenudím. Navíc, na vaření se ráda koukám, i když sama nevařím:) ()

bombastus 

všechny recenze uživatele

Baví mě pořady o vaření, baví mě koukat na to jak vytváří soutěžící jídlo, v jakém prostředí a jak ostatním chutná. Ale je pravda, že se z toho stává poslední dobou žumpa, která spoléhá spíš na hádky a pomluvy a intriky než na to čeho by se to mělo týkat. Bohužel...je to reality -show,a bohužel by na to lidi jinak nekoukali. ()

Raggnar odpad!

všechny recenze uživatele

Pointa tohoto paskvilu je v rozdílně emočně složené skupině, která je naschvál poskládaná tak, aby byli diváci alespoň chvílemi probuzeni od spánku při sledování tohoto odpadu. Nikomu nic nechutná, nikomu se nic nelíbí, konkurenci hodnotí konkurence a do toho se snaží poutavě chvástat trapnost sama Vydra. -100% ()

martpolak odpad!

všechny recenze uživatele

Recenzi si dovolím napsat celou ironicky. Soutěž založená na rétoricky vynikajícím komentáři dvou nepřehrávajících a rozumně vystupujících herců. Obsazení je pravidelně na intelektuální výši, co se týká soutěžících. Sloveso "taktizuje" berou do úst jen zřídka, ovšem vždy si jsou plně vědomi toho, co znamená. Nehrají si na gastronomické znalce ani gurmány. Nemívají laciné a trapné průpovídky u večeří stylem "právě mě natáčí kamera, řeknu to nejméně hloupé, co mě napadne". Soutěž plná pravých emocí. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatá soutěž o vaření, kdy se každý z pěti účastníků ocitne ve stejných podmínkách. Člověk zde může poznat nové lidi, jsou zde ale také intriky, nenudíte se u toho, můžete objevit nová jídla. Nevidím to špatně, dávám 4*. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama