Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Prostřeno přímo nevyhledávám, ale když na něj náhodou přepnu, tak u něj zůstanu. Jako asi každá ženská se alespoň podívám do jiných domácností, a nechám se inspirovat k inovaci svého zaběhnutého okleštěného jídelníčku. Někdy nevěřím svým vlastním očím, s čím se lidé hlásí do této soutěže. Je to taková 50 - minutová oddechovka bez násilí, krve a vulgarit. ()

2sistem 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že soutěžící jsou obyčejný lidi, co máj různý chuti a nemají zkušenosti před kamerou, soutěž se stává pak napínavější. Jako reality show je to první, která se dá sledovat. Co pořad kazí, je stupidní moderátorská dvojka se stupidníma kecama a to šmejdění je někdy vlezlý. ()

Rychleji 

všechny recenze uživatele

Nažeňte pět lidí do jednoho pořadu a nechte je vařit ... Počkat.. lidí? Do toho pořadu pouští snad jen omezence a žádné normální lidi. ()

valinka 

všechny recenze uživatele

No já občas zkouknu a celkem mně to baví ..občas vyskouším nějaký recept.Ale do něčeho pdodného bych nešla. ()

salokin 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, zasloužilo by si to klidně i odpad, ale kolikrát jsem rád, že si můžu odpočinout u totální blbosti a vypnout. Nehodnotím tak docela obsah, jako spíš schopnost odlehčit těžký den. ()

Jevablo 

všechny recenze uživatele

Vaření mě nijak zvláš´t nebaví, ale na druhou stranu to, jak se ti poněkud přihlouplí lidičkové snaží taktizovat a vzájemně si škodit (ale zároveň být na sebe na oko milí a přátelští), má něco do sebe. No a nesmím zapomenout na již legendární šmejdění... ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou povedené. Bohužel se tady až moc ukazuje závist a kolikrát absolutní absence nadhledu, objektivity, a pár dalších blbých vlastností většiny Túpy lidí..... raději to ani nepouštět do tv. ()

stLukaz 

všechny recenze uživatele

Já miluju ty jejich přetvářky a vzájemný vrážení kudel do zad. Tak a jako zábava bude to, že si každý po sobě umyje nádobí. :) ()

Frosty_CZ 

všechny recenze uživatele

Nebýt typických českých velezmrdů, mohla to být i férová soutěž. Tohle už dávno není pořad o vaření, ale Reality Show. ()

luphick odpad!

všechny recenze uživatele

Jako materiál na průzkum sociálních vrstev naší zbídačené republiky rozhodně nadprůměr. Co se podvečerní zábavy týče, jedná se o podprůměrnou až žalostnou ukázku společnosti, ve které žijeme. Už jenom obliba této reality show, je děsivá. Každý ten český balíček se přeci doma nad piváskem a přesmaženýma brambůrkama plných éček z tesca potřebuje utěšit, že má někdo děravější sedačku, víc pavučin na stropě, víc prachu pod postelí, atp.. Poté následuje "menu", které občas vypadá nadějně, občas i exoticky, ale stejně hospodyňka skončí u eidamu třicítky, kečupu a točeňáku, protože je to "levný a jednoduchý" a "jednoduchym jídlem se lidi neurazej a nedá se nic zkazit".. pak nakráčí sorta nadlidí, co většinou vše ví a vše znají, protože všude byli(všude-rozuměj na chalupě na Šumavě) a všechno viděli(vše-rozuměj sledují zpravodajství na Nově a Primě).. největší kritik zpravidla uvaří největší šlichtu, kterou by nežral ani Babica po dvou týdnech bez párečků z kuřecího separátu, kterou už z televize opovrhuji více, než majonézou na zemi, Dominikou Myslivcovou, nebo tím zatraceně debilním komentářem Bouškové a jejím nabíječem, "milovníkem koní" a kreténem na třetí Vydrou.. ostatní jen tiše taktizují, říkají jak je to zajímavá chuť, ikdyž je jejich další navštívenou místností toaleta a pozřenou věcí voda, tedy jestli mají štěstí a sklenička je čistá, nebo v ní snad neplave chlup.. sečteno a podtrženo, za předkrm, hlavní chod, dezert a zábavu ve formě pexesa dostala paní Božena 19 bodů a zítra zase od znova tu bude - PROSTŘENO! ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Teda,já souhlasím s tím,že ze začátku tento pořad byl o vaření a že dnes to je jen o tom,jak kdo taktizuje,kritizuje a vyvolává slovní konfrontace,aby byl zajímavější,i když je to právě naopak,takže se na to dívám,když se náhodou k tomu dostanu - podle nálady - se směju těm ubožákům,co taktizují a nebo interpretuji,jací to nejsou hlupáci. ()

Copter odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl sem docela hodně dílů a musim říct že je to fakt dost debilní.Ty lidi sou tam jenom kvůli prachům,takže to pak vypadá asi takhle:No to bylo dobrýýý ještě přidat prosím,to kuře je perfektní,a pak když jsou sami před kamerou tak je to:"Fuj,bylo to hnusný,nedalo se to jíst,to kuře bylo nahnilý-3 z 10ti". ()

JsemLillith odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento pořad se dívám jen pro pobavení. Pobavení nad lidskou arogancí, stupiditou a celkovou hloupostí. Tento fakt dokládá už jen skutečnost bodování. V pondělí soutěžící číslo jedna ohodnotí skvělé jídlo, které mu opravdu chutnalo body 7 a méně, jen proto, že jsou před ním další 3 hráči, kteří když NÁHODOU uvaří lépe, schová si vyšší ohodnocení pro ně. Jakoby snad použitím 10,9,8.. ztratil nárok stejným číslem hodnotit znovu… V menu- houbová polévka: ,, Dnes jsme měli houbovou polévku, houby nejím, proto dávám 6 bodů´´, řekl soutěžící číslo dvě. Hráč číslo tři si v autě uvědomil, že měl vlastně na stole špatně umytou skleničku, ale raději to přímo hostiteli neřekl, aby měl proč později sesekat body, kdyby náhodou nebylo co vytknout. No a hráč číslo čtyři hodnotí číslem 3, protože mu nic od hostitele nechutnalo i navzdory tomu, že pokaždém sklizení byl jeho talíř prázdný. A tak bych mohla pokračovat dál a dál. Když taktizuji, tak ne jak *** Vydra s Bouškovou by se měli ve svých výrocích trochu krotit. ()

Werrona odpad!

všechny recenze uživatele

Další z pořadů fungující na bázi: "Táto koukni, jakej mají u sousedů na dvorečku svinčík a jak je ta paní tlustá..." Kdo není nepohyblivý důchodce 70+ s alzheimerem v pokročilém stadiu, by si měl najít jinou zábavu než vayersky načumuvat někomu do kuchyně. ()

Jekyl odpad!

všechny recenze uživatele

To hodnocení zde beru jako slušnou švejkovinu, kterou má náš národ (díky za to) v sobě tak nějak dědičně vrozenou. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Každý týden nová pečlivě vybraná parta chovanců z různých psychiatrických léčeben, kterým se dá do ruky vařečka. 20% ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama