Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Každý týden nová pečlivě vybraná parta chovanců z různých psychiatrických léčeben, kterým se dá do ruky vařečka. 20% ()

ElectricMan 

všechny recenze uživatele

Opět další z pořadů pro "inteligentní a šikovné". Do této soutěže, či jak to nazvat se dostávají lecjaká individua, která vařečku a sporák viděla maximálně na letních prázdninách u babičky na Šumavě. Nemluvě o neznalosti typu: "Tohle je kuřecí? Já myslela, že je to krocan. Ale tak co už, nakrájím to nůžkama." Aby to samozřejmě nebyla tak ohraná pohádka, musí se občas někdy vyvolat nějaká ta hádka. Jedna hvězdička za to, že se tam občas a asi jen čistě náhodou objeví poživatelné jídlo. ()

PoprockCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byl pořád natáčen seriozně, byl by to jistě zajímavý formát. Takto je to jen bulvární reality show, kde se střihač činí seč může. Občas se divím, jak negativně lze, dobře míněnými otázkami, člověka vykreslit. ()

tulen odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad se postupně dostal do stavu, kdy se pod maskou pořadu o vaření skrývá jen další z ubohých "reality show" hrajících na co nejnižší pudy a určené pro diváky nejnižší úrovně ... ()

FuLister 

všechny recenze uživatele

Je to sice jindy bizár pořad, ale vzhledem k současnosti dávaným dílům se šéfkuchaři, dávám 3, protože je to celkem zajímavý a hlavně, je tam Jarda Sapík! Takže poej se na to! ()

soukyd33 odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se baví, aby to nakonec pořádně zlé okomentovali. 👎 Není to jen o jídle. Možná to není už vůbec o jídle. Kdo na tohle kouká, musí mít lehký život. (Bez mozku.) ()

Kolárek odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad založený na zesměšňování, ponižování, šmírování je prosycen idiotsky protivným Vydrovým hlasem a neustálým pocitem trapnosti. ()

Tarsan odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem donucený ze studijních důvodů odsledovat 3 týdenní série. Jsem rád, že se toho nedožila maminka naprosto netalentovaného deklamátora těch idiotských komentářů, Václava Vydry nejml. protože by se musela do země propadnout. Že ze sebe dělají pitomce ti soutěžící, to je jaksi v těchto končinách na komerčních TV pravidlem, ale účast těch dvou rádoby herců (Jana Boušková (nar. 1954, Československo)Václav Vydra nejml. (nar. 1956, Československo)) z povolání je plivnutím do ksichtu celé herecké profesi. Hnus. Fuj! A jak už je na PrimaTV zvykem, kde není dost obsahu, nasadíme nekonečné opakovačky a do zbytku reklamy, to se projevuje tak, že Prima každý záběr a každou větu recykluje v průběhu těch pěti dnů mnohokrát, nového obsahu je v celé vysílané hodině přibližně 25%, 50% jsou reklamy a zbytek ta recyklace. K samotné úrovni uvařených surovin je zbytečné se vyjadřovat. Zpestřením té velké nudy má být něco, čemu se z nepochopitelných důvodů říká zábava. No tak zábava to není. Pokud si někdo libuje ve škodolibosti a sledování trapných průserů ať už v kuchyni nebo v hlavách soutěžících a fakt už nemá do čeho vrtat, možná ho tohle na chvíli vytrhne z letargie. ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Pokleslá zábava, až to bolí. Navíc dnes jsem viděl článek, že nějaká paní bude v příštím dílu tvrdit, že Mona Lisa nevisí v Louvru, ale u její dcery doma, což je jasným důkazem toho, že je to vše nahrané. Jak na to mže někdo koukat? Ať je to nahrané, nebo ne, tak máloco mi tolik vysává energii, jako podobné stupidity. Viděl jsem cca 6 dílů a rozhodně se již na žádný nikdy nepodívám. ()

BarbarellaHa 

všechny recenze uživatele

Mě to fakt baví a když se sejde tejden plnej pitomejch závistivejch idiotů, je to prostě skvělý! Obložit se žrádýlkem a poslouchat ty kydy, jak každej druhej vidlák naprosto perfektně rozumí každýmu žvanci a hlavně a HLAVNĚ každýmu zahraničnímu žvanci! Odborníci na slovo vzatý! Když se stane zázrak a jsou tam fajn, slušný lidi, tak (co si budem říkat), je to nuda. Prostě další odborníci, jako jsem já, chtějí slyšet moudra typu: -Kakao holadského typu -Chesekchake -"Dělá, jak kdybysme hráli o 20 miliardů" -Ano, přidala jsem tam Paskarpón -Seděli jsme u stolu.......můžu říct u stolu? Atd. No a VIP Prostřeno, to chce asi vidět, to nemá cenu o tom něco psát! Prostě, kdo rád žere a u toho se válí a kouká na telku, tomu tohle doporučuju! Samo kniha je kniha, ale todle je prostě taky v oukeji a je to prdel👀👀👀 ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Dnes už stálice českého televizního bizáru. Podivíni, emoce, inovované názvy jídel a do toho komentář vydry a jezevčíka. Za těch 13 let jsem viděl možná 30 dílů, ale i tak hodnotím 2*. Pokud tvůrci zlanaří narcise Soukupa a jeho salátek na jeden způsob…jednu hvězdu klidně přihodím. ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak můj dříve oblíbený pořad už nepatří mezi mé oblíbené pořady. Tak jako do Výměny manželek shání ty největší skřety z celé České republiky, tak do kuchařského pořadu Prostřeno shání trapáky, co stěží umí zapnout sporák. Vrcholem všeho bylo vidět "influencerku" (už jen z toho slova se mi otevírá kudla v kapse), která si říká Satnady, husička, která mluví jak mentál, kombinuje v hovorové řeči slangovou angličtinu, zkomolenou češtinu a kdoví co ještě (což se u současné mládeže stalo normou), chrlí ze sebe jeden debilní názor za druhým a pak hostům odservíruje instantní čínskou polévku (ano čtete správně) a dovede si to ještě slovně tak zaobalit a obhájit, že jí s tím hosti nevemou po hlavě, ale pochrochtávají si nad tím, jak kdyby jim tam naservírovala steak z Wagyu. Proč tam šla je úplně jasné. Nikoliv vařit, ale odvyprávět si, čím vším je a navýšit si tak sledovanost na svých sociálních sítích. Organizátoři pořadu úplně ztratili soudnost i vlastní důstojnost. 👎🏻 ()

smalda 

všechny recenze uživatele

Katastrofa,na druhou stranu se člověk lidské blbosti občas a rád zasměje! Jeden příklad za všechny. Jistá soutěžící,mladá paní,údajně ředitelka hotelu :-)) netuší,že MENU se vyslovuje s Y,což ví už každý číšnický/kuchařský učeň v prvním ročníku! Dále tato "hvězda" nebyla schopna ani správně založit příbory,sváděla to na "adrenalin" :-))). Kdybych neviděl,neuvěřím. :-)) ()

pleva 

všechny recenze uživatele

Podivně pojatá reality show za pár babek. Stojí Primu jen štáb a jednou týdně 15kK... Dráždí mě komentáře V.Vydry, které jsou strašné a stydím se za něj skoro pořád. Ten chlap nemá vkus a i vtip mu chybí. Jana Boušková to nedožene a asi by to nedohnala ani s jiným partnerem (ty komentáře to sráží o stupeň níž, než by byl potenciál) A pak část šmejdění, která mě taky děsí. Kuchařsky je to o ničem a jako do všech reality show se hlásí spíše lidé, co nemají co ztratit. To je asi největší chyba, že tu vidíte pořád jen jednu část populace a zvrhlíky s exhibicionisty, občas někdo kdo má hluboko do kapsy a doufá, že by na výhru dosáhl.. Celé se to asi brzy přejí... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama