Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Druhé Ano, šéfe! se z toho Primě nepodařilo udělat ani omylem... nicméně to na fajnové dívání je, čas se u toho zabít dá relativně dobře... a někdy se člověk prostě pobaví :) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

na "VIP" epizody s tzv. "celebritami" se dá celkem bezbolestně koukat, obecně to jako bydlo-jídlo inspirace taky není špatný... ještě tak změnit dramaturgii, atmosféra standardních dílů je mi silně nepříjemná... no není to nic moc žrádlo a nemůžu říct, že bych si to sám dobrovolně zapnul, ale nechá se u toho vydržet... občas... což se o spoustě dalších NASERvírovaných realityšou říct nedá. 40% ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsem zásadně pravidelný divák, několik okamžiků této buranské stupidity mi neuniklo, takže jsem se uvolil celému světu sdělit svůj názor na tento výkal psa baskervillského. Za prvé, já si vážím jídla a to prosím i neodborně uvařeného, tudíž bych si nedovolil křivit xicht nad talířem. To, jak hodnotí někteří trapní ledvinokamenní paskřivci, se přesně trefilo do vkusu dnešní hnusné rozežrané a jídlem plýtvající doby/světadílu. Pakliže v dnešní době existují místa, kde skutečně lidé nemají co jíst, u nás se ohrnuje nos. A já trpím averzí ku všem, kteří mají hubu plnou "Mě to nechutná!, Ta rýže je převařená, sejra málo uleželej, chleba nedopečenej", atd. Že si prolezou barák skrz naskrz jako červotoči proužkovaní záchodovou mísu nevyjímaje, to je taky gól. Vyvolení hadr. A k tomu komentář Bouškové a Vydry a je vymalováno, páchnoucí konzumní průjem teče, jen to mlaská...Ovšem za díl s Kazmou pět hvězd! ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Za dokonalou pětici dílů s Metadonem. O tomhle se bude mluvit ještě dlouho nejen v české youtube komunitě. Bylo to něco naprosto výjimečného, co v dějinách tohoto obskurního pořadu nemá obdoby. Jasně, je to kontroverzní a tuhle sérii cílovka určitě nepobere, ale stoprocentně si stojím za tím, že podobné oživení Prostřeno potřebovalo jako sůl. Pokud jde o jednotlivé postavy z Oldova repertoáru, u mě vedou Kung Fury a Bruno, protože tihle dva mě dokázala přivést k několika záchvatům smíchu. ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Není nad to jít k cizýmu člověkovi na večeřu za účelem fuckingu. Co víc, podělit se o tom s celým národem. Zajímavostí je jistě i to, že se jedná o kouzelný pořad. Onehdá jsem slyšel dva důchodce diskutovat o obsahu dílu z předchozího dne. Jeden druhému barvitě vysvětloval, jak jeden z účastníků to měl výborný, jak to bylo parádně dochucený, no a jak ta druhá kráva to měla hnusný, že se to nedalo žrat!!! Jelikož nepředpokládám, že již existuje technologie na zprostřednování chuťových vjemů pomocí TV, jsem přesvedčený, že tento pořad je kouzelný.....v tom, jak dělat z lidí dementy....Odpad jak vyšitej! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Výborně vymyšlený formát, v podání TV Prima ovšem pro mě v podstatě nekoukatelný. Výčet věcí, které mě na PROSTŘENO k uzoufání iritují, by byl nekonečný. Buranský komentář Vydry a Bouškové (kteří navíc omílají z 90% pořád to samé dokola, bože! po pár dílech by to člověk mohl říkat místo nich, protože už přesně ví, co kde budou říkat). Prznění češtiny řadou děsivých slov a obratů ("šmějděníčko šmejdění" asi nejděsivější příklad). Scénář, který soutěžící nutí do stupidních a nucených aktivit, aby se vůbec zaplnila relativně dlouhá stopáž jednoho dílu (stupidní "úkoly týdne", nevtipné "zábavy", idiotské předvídání ostatních, kde asi bude aktuální hostitel bydlet a co bude vařit...). To nejhorší je ovšem reklamní a bulvární balast, do něhož je cely pořad po krk utopen (nekonečný proud reklam před pořadem, v průběhu i po něm - na internetu je to ještě horší a na Prima Play se na to kvůli neustálým reklamním pauzám nedá v podstatě koukat, o pravděpodobném výskytu product placementu nemluvě) - o všemožných exotech v pořadu s oblibou píše bulvár, který ze soutěžících dělá (nepochybně s důkladnou podporou primáckého PR oddělení) rychlokvaškové podřadné "celebrity" na jedno použití, kterým se všichni vysmějou, aby po nich za týden neštěkl pes (virální životnost některých videí je ovšem pozoruhodná). Příšerné je i to, že člověk při sledování ani nemá jistotu, co vše soutěžícím předepisuje scénář (respektive do čeho jsou nuceni smlouvou) - všichni se zde chovají tak příšerně nepřirozeně, až to bije do očí. Och, člověk samozřejmě ví, že princip tohoto pořadu je vystaven na tom, ztrapnit každý týden hrstku zoufalců, kteří ze sebe v televizi udělají naprosté idioty kvůli směšné výhře 50 000 Kč, ale stejně se pořád nemůže ubránit údivu z toho, že se pořád najde dostatek jedinců bez špetky soudnosti, kterým toto nedochází a kteří se tam stále hrnou. Považuji za ironiii osudu, že vedle pořadů zkušených profesionálů (typu Pohlereichovo "TEĎ VAŘÍ ŠEF!" ), kterých aktuálně běží v telce hne několik, vyznívají směšné gastronomické pokusy "amatérských kuchtíků" v PROSTŘENO jako nevtipná fraška, která je skoro k pláči. Ne vážně, člověku se chce těch lidí skoro litovat kvůli tomu, jak neumí vařit a kde bydlí (och bože, nikdy by mě nenapadlo, že když budu bydlet v pronajaté špeluňce s komunistickým nábytkem v Horní Dolní, že si budu domů zvát televizi). Je mi na zvracení z toho, co tento pořad dělá z lidí a co se v něm ukazuje. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Prima vystihla, že Češi jsou šmíráci, kteří rádi jedí. A tak proč jim neposkytnout obé v jednom pořadu? Výsledkem je pořad, ve kterém je vaření až tak zhruba na osmdesáté koleji. O soutěžení v něm také nejde, protože hodnocení by snad ani nemohlo být více neobjektivní. Takže zbývá pouze sledovat vzorky jednotlivých odchylek od psychického zdraví. A dobře se bavit na účet individuí, která si pro vidinu nevysoké výhry nechají pročesat byt podlahy po strop, investují peníze, čas a úsilí do vaření svých oblíbených jídel, aby záhy zjistili, že zvěřinový guláš servírují veganovi, který je alergický na lepek, leč přesto se rozhodl hupsnout na čtyři večeře na slepo. A k tomu všemu žvaní Vydra s Bouškovou takové ptákoviny, že tím musí urážet i inteligenci retardovaných jedinců. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Komerční televize nemůžou pořád donekonečna omílat stejné filmy dokola, tak se rozhodly zaplácnout díru tímhle tv reality "shitem". Obdivuji, že autor tohoto pořadu třeba ráno vstane a jde ho za pár minut zrealizovat a později ve střižně si připadá jako Spielberg. 40% ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Prijde mi to jako zajimavy napad. Alespon je to neco jineho nez klasicke porady o vareni, ktere uz nemuzu ani videt! Moderatori teda nic moc, ale jinak clovek rad nakoukne do domacnosti a kucharskeho umu nekoho jineho. A jestli se pri tom ucastnici citi trapne, to mi vubec nevadi :). ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nejvýstižnější ukázka sloganu "blb dostal moc"... Blb dostal padesátiminutový prostor v televizi a musí světu ukázat, že vařit, mluvit, stolovat a strkat žrádlo vkusně do huby umí jedině on. Miluju, když blb neví, že je blb, tím získává sebedůvěru a chce se před kamerama vytáhnout. No a k tomu vždycky nějaká ta žrasovní ňaminečka - tuhle raketa se sejrem z kopce Motombo v Ugandě, támhle "Výstavní gratinovaný steak se zlatým měsícem podávaný na dřevě", což je normální flákota na oleji s vařeným bramborem. Úsměvný ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jako televizní pořad se mi líbí,ale raději bych vypnul zvuk,protože poslouchat trapné poznámky Bouškové a Vydry je jako si dřít prdel a šmrkgel papír. Jejich poznámky jsou buď čteny ze scénáře psané blbé puberťačky a nebo někoho,kdo nemá smysl pro styl a humor a doma se mu nevede. Ti dva to fakt kazí,kdyby dokázali komentovat dění okolo,ale oni jen řeknou něco ve stylu. "Hm to vypadá dobře." "Ta vařit umí." Škoda,protože nápad je dobrej,ikdyž kdoví z čeho tohle byl odvar. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

5 lidí soutěží každý týden o 25 000. Vyhrává ten, kdo získá od svých kolegů nejvíc bodů. Teoreticky ten, co měl nejlepší jídlo a zábavu. Ovšem ne vždy to tak je. Lidi si tam občas dělají naschvály. Mezi soutěžícími probíhají úmyslné hádky za údajným zvýšením sledovanosti... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž / Reality show). Abych řekl upřímně, je stupidní a režijně nalajnovaná soutěž, ale této soutěže se zúčastnil můj švagr Ondřej Kunst a odvysílání jeho epizody už to pro mě není tak podprůměrná záležitost. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 45% (2*) | ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to prakticky jediná chvíle dne, kdy sleduji televizi. Já totiž v té době večeřím a bavím se těmi individui. :D A někdy tam je dokonce někdo, kdo vařit umí - a já, jakožto labužník, to ocením. :) ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama