Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Vytla 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky si to zasluží a mohlo by možná být i více, ale za ten komentář jdou body dolů a to hodně...TAK MĚ NAPADLO, JAK BY TO VYPADALO, KDYBY BYLY NA DNĚ JEZERA PODLAHY. A PROČ? NO KDYŽ JE .. TEN PODLAHÁŘ A CHYTÁ RYBY. VAŠKU NEMÁŠ HLAD? PROČ? NO ŽE TAK MLUVÍŠ...tak to opravdu ne :-) ()

psycholog 

všechny recenze uživatele

Není to úplně tak hrozné. Když vezmeme v potaz kolik reality - show je schopná naše země vytvořit, je tohle trošku jiná a řekl bych i lepší liga. Někteří lidé jsou sympatičtí, někteří se chovají k sobě jako naprostí idioti a někteří se i vzájemně podporují. Ovšem ty komenty velkých ES Vydra a Boušková - no Vydráka bych snesl, ale tu slepici opravdu ne! Dále je tu opět taková vcucávavka se do osobních životů, která mi vadí. Ale je to obyčejný pořad o obyčejných lidech, někteří jsou takoví jiní makoví. Ne že bych u toho měl prosedět celý týden a koukat na jeden díl za druhým, ale jako kuchařský odpočinek to beru. Takže velevážený kuchařky a kuchaři vařte, vařte - vače jídla my vždy dělají chutě :) 50% ()

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Musím se smát, jak každý pochlebuje a pak bokem hostitele úplně shodí a myslí si, jak mu to natřeli. Je to dokonalá ukázka psychologie lidí, kteří jsou v pondělí zpravidla usměvaví a skromní lidé a do konce týdne jsou z nich taktizující bestie, kteří dokáží dát tři body protože vše bylo dokonalé ale knedlíčky v polívce byly tuhé... Nevím jak vy, ale já se pokaždé dobře bavím a vřele doporučuju. ()

fara 

všechny recenze uživatele

Já se na to prostě dívám. Mě jídlo baví. Sociální sonda dokonalá. A musím uznat, že komentář je na velmi slušné úrovni. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Kulinářská soutěž Prostřeno mě celkem baví...Vždy přivede na chut´ k jídlu a inspiraci nových pochutin. Škoda jen, že se s pořadu stala taktická hra, díky zmíněné 25 tisícové výhře. ()

chevronman 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit takovou reality show. Někdy je to dramatické a zábavné, někdy je to nudné, to záleží na tom, jací lidi se tam sejdou, jaká atmosféra mezi nimi panuje. Dialogy Vydrovy a jeho kolegyně jsou poněkud tupé, ale kvůli těm se na to nedívám, vlastně se na to nedívám ani kvůli vaření samotnému jako spíš kvůli lidem, kteří se v tomto pořadu objevují. Je to prostě lepší než kdejaký český seriál, které česká produkce vytváří. Tento pořad dává nahlédnout pod pokličku naší české malosti a přízemnosti - jak jinak totiž nazvat fakt, že cizí lidé s kamerami za zády jsou schopni se vám vetřít až do skříně s oblečením, aby viděli, jak žijete. Takhle prostě vypadáme. ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro pořady věnující se jídlu a kuchařině. Proto asi trochu nadržuji i Pekelné kuchyni ale zpět k Prostřeno. Je to náhled do kuchyní obyčejných lidí a i když to není nic extra, je zajímavé, jaká skupina lidí se někdy sejde. Je to ale takové pohodové sledování. Nemusím moc přemýšlet, zkouknu a je to. Ty 2 hvězdičky jdou dolů za komentáře Vydry a Boušková, které jsou velmi často neuvěřitelně trapné, totálně mě štvou a taky za vykrádání hudby z klasického herního klenotu The Neverhood a různých známých filmů. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Až budu chtít zhubnout, tak se na tenhle pořad začnu dívat pravidelně. Sledovala jsem to párkrát a vždycky jsem pak ztratila chuť na jídlo nejmíň na týden. Třešničkou na dortu je vždycky "zábava", kterou hostitel vymyslí a taky to, jak se mu hosté rozlízají po domě a čmuchají. Ale co neudělat pro to, aby se jeho xicht a bejváček ukázal na hodinu v televizi a sousedé měli o čem plkat, že.... ()

matkoslav1 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu dobrý, že se podívá normální člověk i na to, jak vaří ostatní normální, na druhou stranu - méně okázalosti, reality a hlavně kratší časová dotace by neuškodili. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Pět buranů, hrajících si na smetánku a elitu národa? Z některých bytů by blil i krokodýl, kdyby tam měl něco pozřít. Díky, znovu už nechci.. ()

P_Soar odpad!

všechny recenze uživatele

...jedna je za snesitelný díl s hostitelskou dvojicí Vydra & Boušková, ke kterému jsem se náhodou nachomýt, a za hlášku:"Pomáhej ti Pánbu:-)" když se chtěl manžel odklidit z kuchyně, a druhá za inspiraci k některým zdejším komentářům (zvlášť ten od Gilmoura93 stojí za přečtení). ()

Lenykov 

všechny recenze uživatele

Za pár dobrých receptů dávám dvě hvězdy. Víc si je tento pořad nezaslouží. Ale... zas na druhou stranu, kde jinde by člověk viděl tolik exotů? :-D ()

ouf 

všechny recenze uživatele

Nic mi nezabrání v tomto činu a tím je koment tohoto výtvoru.Musím ocenit velmi trefný nápad , v této době ,kdy z televize přetékají pořady o kuchtění . Bayyca,Poli,Kluci v ..,cibulka , masíčka , zábavička ... spojit ,popravdě použít vaření jako klíč k přihlouplé zábavě a v tom si porochnit pomocí Vaška , no.. párkrát Jsem se zasmál opravdu srdečně ,tudíž to pracuje a nejspíš to splnilo co mělo ale at vás ani nenapadne , koukat se na to kvůli vaření !!! Asi jako Nikdo není dokonalý ,sonda do demence národa. ()

Tess17 

všechny recenze uživatele

Ha ha. Je to občas lepší než kdejaký americký sitcom. Nejvíc jsem se na účet tohohle pořadu pobavila, když o něm náš profesor chemie prohlásil, že vždycky, když se na to manželka začne dívat, tak k tomu musí vzít sluchátka, jinak že by p. profesor šel a tu televizi rozmlátil. A já se mu nedivím. Jako to, že si lidi navzájem hodnotí recepty, to ještě v polosmyslu chápu, ale ta šou okolo? Cizí lidi vám vlezou do baráku a začnou vám prohlížet osobní věci .. pak řeknou, že by tam určitě bydlet nechtěli, popřípadně učiní poznámku typu - to musí být vysoký nájem! .. No, co dodat. Typická česká ptákovina. ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně hloupý pořad a proto mě to asi nutí stále koukat na další díly . Pro mně je úžasné se dívat na některé hloupé, arogantní , namyšlené lidi, kteří mají odvahu ukázat celému národu svou hloupost. Baví mě to, vždy se u toho pobavím na úkor jiných. A miluji vaření, takže jsem našla i pár inspirací do kuchyně. ()

Andy_Larkin 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad nehodnotím ani tak z hlediska jídel v něm vařených, protože přes obrazovku je stejně nemohu ochutnat, ale hlavně vzhledem tomu, že je to opravdu cenná studie českých povah. Občasné prohledávání šuplíků při prohlídce bytu/domu je opravdu fascinující buranství a drzost. Jinak formát pořadu je slušný a pro fanoušky vaření (mezi které tedy úplně nepatřím) ještě zajímavější. Jen ty komentáře Vydry s Bouškovou jsou většinou otravné. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama