Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

YvLeZa 

všechny recenze uživatele

Prostřeno je zajímavá kuchařská show, na kterou se ráda dívám. Co mě ale nejvíc štve, jak se pořád všichni opakují při hádání bydlení hostitele: "Myslím si, že byt bude mít moderně zařízený..." a takhle pořád do kola. Jistě že VIP Prostřeno je lepší, než normální, jsou zajímavější se známými osobnostmi, které jak se dozvídáme, umí celkem slušně vařit. ()

baby1978 

všechny recenze uživatele

Záleží, kdo zrovna vaří. Příjemně mě překvapují v kuchařském umění některé hvězdičky, na něž nejsou v diskusích zrovna pěny ódy. Štoudková, Hanychová, Yemi a playmate Kamila Hermanová. Ale u dílů s křupany a konfliktními osobami si člověk řekne jó u nás to není zas tak špatné, jinde je to horší. A obligátní taktiky typu nejím maso, houby, mořské potvory, sýr atd. jsou dávno ohranou písničkou. ()

vena199204 

všechny recenze uživatele

Většinou nesnáším vše, co vyplodí Prima, ale první díly prostřeno byly právě na primácké poměry příjemně koukatelné(v hlavě mi utkvěl hlavně speciální díl z Austrálie s neobyčejně vtipnou paní). Bohužel jak pořad plynul, soutěžící začali taktizovat a pořad klesl hodně na kvalitě. Bohužel, ale i přes to v rámci "kvalit" TV PRIMA slušný počin. ()

maklymm 

všechny recenze uživatele

Seriál o lidech co neumí vařit nebo co si myslí že umí vařit a ty co umí nevyhrajou. Je to zbytečný seriál. Občas se u toho člověk zasměje a dostane hlad. ()

Kosir 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době se to omrzí. Se zvyšováním odměny přestalo být o jídle úplně, jde jen o to, jak kdo koho nejelegantněji očerní a přitom bude dál vypadat jako dobrák. ()

Wolf28 odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale komedie někde jsem se dočetl že to vyhrál borec co jen ohřál konzervy a ostatním znalcum to moc šmakovalo---- a komentář někde podemnou 200 kilová kráska jak říká dnes bych si dala něco lehkého))))-----no možná selátko přeci jen to není prase ()

legenda odpad!

všechny recenze uživatele

nejhorší reality show světa.jako poslouchat moraváky jak tam poučujou a tohle je přesolené a tohle mastné atp. no na to nemám.fakt sračka na entou ()

Sasory odpad!

všechny recenze uživatele

Pět lidí, co chodí k sobě navzájem domů a kritizují si jídlo a aby toho nebylo málo, tak i vyloženě očumují byt. Amaterské kuchařky dále již jen puťky v domacnosti, které se snaží používat odborné výrazy jako kdyby měli čtyři vysoké školy z gastronomie. Čtyři puťky v domácnosti se hrozně diví, že pátá puťka v domácnosti se urazila a schovala se před jejich zrakem do kuchyně, když pouze vyjádřili svůj negativní komentář k určitě dobře vydařenému jídlu. Bylo mi potěšením si jeden díl pustit a bylo mi jasné, že tento pořad si nezaslouží hodnocení ani jedné hvězdy. ()

Geralt66 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže asi tak, tento pořad je zinscenován od začátku až do konce. Od vaření po šmejdění a hodnocení, kde mimochodem v rámci úspory finančních prostředků, s autem, kde sedí hodnotící, cloumá zbytek štábu na efekt, že je auto v jízdě a veze hodnotícího domů. A takových momentů tam je mraky. Takže reality show, která nemá s realitou nic společného, což je podle mě základní premisa, kterou musí mít. Jinak jako komedie na podvečer, proč ne. "Dobrý, ale je to málo slané", "Já nejím ryby, houby a dosaďte si cokoliv" ()

DeathclawCZ 

všechny recenze uživatele

Popisek by měl vypadat trošku jinak: V této kulinářské soutěži se každý týden mezi sebou utkává 5 sviní. Každý den jedna svině vaří u sebe doma nepoživatelnou sračku pro ostatní a na konci večera hosté vždy bokem do kamery ohodnotí slovy "nedalo se to žrát ani prdelí" a ten kdo se s toho nejmíň zasere a poblije vyhraje vatu a poukázku na litr gastrogelu. Pořad o vaření u, kterého se vám občas nebude chtít blít jen z jídla ale i lidí co jej vaří. (Dívám se na to vždy když můžu). Proč? No naseru se u toho občas se i pobavím viz. extrémně tupá bloncka a její kachní prsa. Dozvím se, že tam o žrádlo ani tak moc nejde spíš o to kdo kde bydlí, jak má doma hadry naskládané do komínků, jak má uklizeno, jestli má naskládáné příbory ala "Bonton píčo" no a pak všichni mlaskají u toho jak jsou pohoštění a pobavení navlékáním korálků. Pak si to posedá do auta a začne to blít jak se to nedalo žrát jak to bylo kyselé, sladké, hořké, neslané a čistě z taktických důvodů dá co nejnižší známku. No kurva dráááát jak na tohle může mít někdo žaludek!? jednu hvězdu dám pouze za to, že sem tam se tam objeví někdo a něco co vypadá slibně a dalo by se i pozřít bez čípků či rovné amputace anusu. ()

buryman 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbí.A to přesně proto co tomu tady každý vyčítá.Není to o jídle,je to o penězich!!!!!Tak to i beru- pozoruji strategie,vychcanost ,přetvářku,ty změny charakteru.Dost často to vyhraje né ten co dobře uvařil,ale ten co je lepší hráč.Někteři na takové lidi nadavají že jsou svině -- ne pro mně jsou to dobří hráči.Proč jinak na to koukat jidla tam bleee jedno ze 100 vypadá poživatelně. Já si prostě užívam ten boj o 50tísíc :))) ()

Jumper636 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby ta posrana vydra s liskou nevykecali vsechno dopredu.. Nebo vubec, kdyby si odpustili svoje slaboduchy kecy.. Za techto okolnosti "odpad" ()

Lykos

všechny recenze uživatele

Ač tento pořad běží již několik let, viděla jsem ho poprvé až v říjnu 2014. A asi se občas kouknu, až budu mít chuť nebo potřebu přesvědčit se o tom, jací jsou někteří moji spoluobčané idioti. O vaření vlastně jde až na druhém místě. Ale jako přehlídka exotů je to výborný. Obvykle nesnáším pořady, ve kterých se lidé dobrovolně ztrapňují, ale "paní Alena" se stane v naší rodině novou nadávkou. A masochisticky se těším a doufám, že jí ještě někdo někdy překoná... již brzy, již příští týden. Ale hodnotit hvězdami nebudu, u reality show mi to přijde nemožné, protože člověk není téměř schopen hodnotit formát jako takový, ale nutně hodnotí tu pakáž, která se tam hlásí. ()

RyuzakiSE 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipné, když se sejdou dementi, arogantní zmetci, špekáčci, bárbíny, "odborníci" a tak podobně... :) Je to fakt sranda sledovat a divit se nad tím, že se tam ještě někdo hlásí. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama