Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Pro člověka, který rád vaří a rád se naučí něco nového, funguje tahle "show" jako továrna na recepty. Hodnotím kladně jen tuto oblast. Jinak je to další z mnoha pořadů, kde se ve světle kamer ukážou typické české rysy. ()

nacomeno odpad!

všechny recenze uživatele

Z dlhej chvíle,a hlavne z prdlele som si prestrel jeden diel. Táto rádoby kuchárska show bola pre mňa skôr šok,skoro ma z toho jeblo!. Toľko pokryteckých debilov po kope a k tomu tie primitívne komentáre,to sa len tak nevidí,klobúk dolu PRIMA TV ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Podobný případ jako Výměna Manželek. První věc co to kazí jsou komentátoři co to komentují, že by člověk blil (Vydra je horší Boušková se místy dá přitom kdyby to komentovala jen ona je to ok). Další problém je ve stylu soutěže není to totiž soutěž, ale předem vypočítaný kalkul jednou jsem tam viděl chlápka co přiznal, že chce vyhrát a nečekaně dostal nejméně bodů jelikož se na něj domluvili o tom díle s tou muslimkou ani nemluvě to byl těžký brainwashing (být tím chlapem jí naservíruji vepřové a hned jí dám nejméně bodů) . Dříve mě tam ještě vadilo, že se jim dívali po baráku do šuplíků (někdy i s příšerným komentářem soutěžících) apod. jelikož co je někomu potom co má kdo v šuplíku je to jeho/její dům tak si tam může dávat co chce, ale prej už to nedělají takže těžko říct. ()

marzzy 

všechny recenze uživatele

"Šísake? Chesekhake? Šísechachi? Číský dor?" Tady je to celý tak špatně, až to dává určitej smysl. Absurdní divadlo v plné kráse. Tohle se nedá napsat, některý ty scény u stolu by asi nikdo nevymyslel. Pro mě je to určitá inspirace a tím i možnost poznat trochu víc lidi z cizích měst. Myslím, že jako drobná výpověď o naší republice to má vypovídající hodnotu. Rozhodně se mi to líbí víc než třeba Výměna manželek, kde je to všechno ještě extrémnější. Prostřeno má neuvěřitelně otravnej komentář od Václava Vydry a Jany Bouškové, nesmyslný úkoly jako je úkol týdne a opakuje se vlastně jenom málo vzorců chování pořád dokola. Soutěžícímu je někdo nesympatickej, myslí si, že taktizuje, později ten někdo třeba i něco pochválí, tak je chvíli dobrej a ve výsledku každej většinou přeje tu výhru pouze sám sobě. Někdy mě baví sledovat, jak moc jsou pro lidi důležitý peníze, zjišťuju, že hodně. Tušil jsem to, ale tady se mi názorně potvrzuje, kam až lze zajít. VIP speciály mě nebaví, to je nuda. ()

Krys3915 

všechny recenze uživatele

Reality-Show nesnáším, tento pořad je ale výjimkou. V pořadu můžeme vidět zrůdnosti, které lidi vaří a příšerný prostředí, ve kterým žijí. Dále můžeme vidět klasickou nenávist a puntičkářství, aby mohla osoba dát jiné osobě snížený počet bodů. Seriál není špatný, občas se tam pochytí i nějaký dobrý recept, ale spíš je pravda na druhé straně. !EDIT: (18.5.2017) Po tom, jak došlo k odhalení "tajemství" Prostřena s Karlem Ondrkou u mě klesl tento pořad hodně dolů. Manipulace štábu, aby člověk s Touretem dostal nerva byla opravdu přes čáru. Nehledě že produkce záměrně dala do prostřena jen ty chvilky, kdy Karel má "záchvat". Myslím, že Kazma by měl časem udělat něco podobného i v jiné Reality-Show. Já osobně se na díl s Karlem nachytal, mylsel jsem si, že to byla realita. Podtrženo sečteno, nové hodnocení je 1 ☆. ()

Hidan odpad!

všechny recenze uživatele

Chudáci Vydra s Bouškovou. Tenhle pořad je přehlídka všemožných úchylů, vydláků, homofóbů, egoistů (takový ten druh, který k tomu vlastně ani vzhledem ke svému životu nemá důvod) a dalších. Jediný další způsob hodnocení pro mě je brát to jako komedii a i když tenhle styl humoru není nic pro mě, je to tak jediný, co ještě ospravedlňuje existenci tohohle pořadu. ()

honza.kuzel 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla jen kuchařská soutěž, tak je to asi v pohodě. Jenže není. Vaření, popř. kvalita jídla a jeho podání je spíše na druhé, možná na třicáté koleji. Objektivita se ztrácí ve stínu rivality, vlastních preferencí a touze po výhře. Jo a podrobná exkurze do života zúčastněných včetně detailní prohlídky místa bydliště je naprosto zbytečná. Pozn.: viděno méně než pět epizod. ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem dlouho. Dokud to byl porad o vareni, bylo to na ctyri hvezdy. Posledni rok, co se z toho stala (zrejme kvuli upadajici sledovanosti) bulvarni sracka, kdy tam produkce dava konfliktni dementy misto lidi, co chteji varit, patri porad do odpadu a skoncil jsem s nim. ()

GanjaManCZ 

všechny recenze uživatele

I po těch osmi letech, lidi pořád baví čumět na druhé lidi u stolu jak žerou. "Já bych to udělal trošku jinak.. Já bych si tohle menu nevybral.. Mně to nechutná, já tu mám vlas. Mně se ta ložnice moc nelíbí…...... Večer byl celkem povedený, akorát mi nechutnal dezert a proto dávám 6 bodů." Furt dokola a aby si udrželi popularitu, vybírají tam samé exoty. 2 hvězdy dávám za první díly, na které jsem kdysi sem tam koukal. ()

Sylviiik odpad!

všechny recenze uživatele

Jako sorry, vážení... Ale tohle je přesně pořad o tom, jak jsme my lidé zavistiví, nepřející a manipulující. Nechápu, co ma vaření společného s tím, jak vždy hosté prošmejdí bydlení. Tohle není soutěž o tom, jak kdo vaří, ale o tom, jak kdo bydlí, jak se komu daří a jak je kdo sympatický. Pokud si soutěžící nesednou, vůbec nemá kuchař šanci dostat dobré hodnocení, i když jidlo bylo skvělé. A předpokládám, že chování účastníků je napsáno ve scénáři stejně jako ve Výměně manželek. Není to skutečné. A pokud ano, tím je to horší! Ne, ne a ne!!! Zbytečný odpad na Primě. ()

ivak96 odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka podivných zjevů a vyložených ubožáků. Vše naservírováno do rádoby - zábavné kulinářské show. ()

InsulinBoy 

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém se soutěžící dokážou porvat kvůli studenému játrovému knedlíčku. Paní Marie se tady vaří s instantní rajskou od Vitany a slečna Jana jí vytkne, že je to na její vkus příliš přeplacané, asi bych taky radši vypil Savo, než abych se díval na takovej ,,nesehranej" sranec. Jednu hvězdu dávám autorům za snahu tento absolutně nezáživný nudný výplod lidské "fantazie" udržet tolik let na scéně. ()

Redyx1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je totální zvrácenost a přehlídka uchylných patvorů co si hrajií na kuchaře a vaří odporný blafy a žrádla.Pokleslá zábava pro vyžrané selky doma u tv,co vaři stejný hnusy!Tento paskvil je morální žumpa a odpad!Vidina pár  tisíc Kč Těmto tvorům stačí,aby se veřejně zrapnili před národem!🤢🤢🤢🤮 ()

mover 

všechny recenze uživatele

Skvělý vtipný originální jsou komentáře V.Vydry a někteří hosti určitě taky, jednoznačně J.Krampol s J.Štěpničkou, poved se i J.Vyskočil s Anife Hafan. Samo že jsou i slabší kusy, třeba influenceři kteří ani neumí vařit a ke všemu nudný. Za mě určo nadprůměr, stojí za to občas risknout kdo se v kuchyni zjeví. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama