Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Genero 

všechny recenze uživatele

Tak dnešní gurmánské orgie bych hodnotil vcelku pozitivně, paní Eržika byla pozorná hostitelka. Bohužel Blitky mořského vlka s arašídovou pomazánkou jsem nemohl okusit, protože mám na luštěniny od útlého dětství alergii. Naopak Sobolí prdel nadívaná ondatřími čuráčky v bešamelové omáčce byla krmě par excellence. Rovněž zábava se zapalováním větrů se mi zdála milá a vkusná a báječně jsem se při ní po celodenním popojíždění hovnocucem odreagoval. Takže podtrženo sečteno, paní Eržika ode mě dostane za dnešní večer zcela zaslouženě pět bodů. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Obyčejný lidi tady mají možnost říct do kamery JAK JIM CHUTNALO JÍDLO a většina z nich si těch svejch 15 minut slávy zatraceně užívá, neboť věděj, že je to s největší pravděpodobností naposled, kdy můžou bejt V TELEVIZI důležitý. Takže pokora stranou, dobře, horší je, když jejich kulinářský umění stojí za pendrek, takže se tím zároveň trochu ztrapňujou, což je ale zase to, co mě na tom nejvíc baví. Šmejdění po domácnostech komentovat nebudu, to je bulvárně hnusný a odporný. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý formát pořadu, který povětšinou "zabije" parta naprostých exotů. Když se ovšem sejde snesitelné panoptikum, tak se Prostřeno! sledovat dá. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale tenhle pseudopořad o vaření jinak ani hovnotit nemůžu.. Pomineme-li moji profesní zainteresovanost, nevím, co mě uráží víc.. Samotná naprosto křupanská hlavní myšlenka nebo ubohé rádoby vtipné neustále se opakující doprovodné komentáře typu "šmejděníčko, šmejděníčko, šmejdění.." upocených zlatokopů Vydry a Bouškové, z nichž se jednomu opravdu obrací žaludek, přičemž právě oni vám zaručí jednu jedinou jistotu tohoto veledíla, a to že se rozhodně neposerete, smíchy !! To už by bylo na jednoho příliš mnoho zaměstnaných otvorů !! ;) Nicméně jeden si tak začne patřičně vážit jiného mistra bonmotů, prezidenta Zemana, ty jeho totiž sice mnohdy páchnou senilitou a becherovkou, navíc ho omlouvá ta viróza, ale nikdy nevkusným kreténismem ukázkového českého burana !! Když Vás někdo pozve na večeři, přijdete s úmyslem se mu vysmívat, jak žije, bydlí, jak si hraje na kuchaře bez jediného náznaku sebereflexe ?? Přijdete s úmyslem ho co nejvíc urazit a s vkusným timingem vypotit poučnou kuchařskou poznámku, po níž každý profesionál vztekle brousí nože?? Tato odporná nestravitelná zhovadilá reality show bez špetky elementární lidské slušnosti mě natolik irituje, že za ta léta, co ho TV Břečka - Prima neustále tlačí do vysílaní, nejsem schopen pochopit, jak neskutečně velkou má sledovanost.. Navíc každá další epizoda téhle zrůdnosti jen potvrzuje, že ta přidaná hodnota v podobě jakési úchylně bizarní sociologické sondy se zde vlastně jen naprosto nechtěně vyskytla.. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Normálny človek by sa tam nikdy neprihlásil. Veď kto by si pustil tlupu úplne cudzích ľudí do spálne? A koho by bavilo počúvať trapné pripomienky na každú pič*vinu v teple vlastného domova? Od Prostřeno nečakajte niečo netradičné na jedlo. Keď už sa tam nejaký gurmán prihlási, tak chce logicky vyhrať a nebude riskovať, že by jeho súperi žerúci celý život párky, kura, rybu jedine z konzervy, zemiaky na jeden spôsob skolabovali pri vybočení z konzumnej rutiny. Dobre sa pozerá na toto strápňovanie pochybných existencií pred celým národom, ale vidieť 754 x po sebe kuřecí vývar, řízek a dezert z piškotů je naozaj SM. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Bez šťavnatého komentáře dvojice Boušková-Vydra by to nemělo šťávu. Přiznávám, že Prostřeno dotváří kolorit mých podvečerů. S úžasnejma sociologickejma sondama. Typu, kdy slečna chce podávat kachní prsa a na kachně nepozná, kde má prsa. To mě ba!:-) ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Stupidity Čápů s mákem to nedosahuje, ale těsně jí šlape na paty. Předkrm salátek z nepravého kraba, pórková polévka s magi (nevadí že pórek půlka osazenstva nejí, kdyžtak je ještě dotlačíte baketou), jako hlavní chod halušky s lečem (ano i toho jsme se dočkali) a třešničkou na dortu pak bude velmi originální zmrzlinový dezert z Lídlu s oschlou jahůdkou. A za tu snahu ani nevyhrajete, protože vám nepřející a zakomplexovaní spoluhráči burani z Buranova napálí nízký počet bodů. No není ten život nespravedlivý? ()

villon17 

všechny recenze uživatele

V tenhle čas mám přesně náladu na televizi, svačinku, a tak co jinýho se hodí víc, než si v kuchyni zapnout televizku a nadlábnout se u Prostřeno! Je sranda vidět, jak se někdo snaží se tvářit mile před cizíma lidma, chválit je za jejich jídlo, i když si stejně jenom přeje, aby něco zkazili. Hlavně musí bejt všechno domácí:D. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Docela by mě to i bavilo nebýt toho neskutečně trapného komentáře od Vydry a Bouškové. Oni si snad nevidí do huby. No a na tomto pořadu mě spíš než vaření zajímá chování a socializace lidí. ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná hovadina. Vydra s Bouškovou jsou trapný a rádoby vtipný, že už to víc být nemůže. Zrovna teď dávaj díl s rádoby českýma celebritama a ta slepice Dolinová jak se předvádí, to je demence. Další z pořadů, který by si mohli odpustit....... 0% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Vicemene beckovy porad. Jenze! Lidi z davu (vetsinou nechtene) skvele pobavi a jsem zvedava, kdo se v pondeli objevi. Proste je to zvrhle, ale mne se tenhle porad libi. "Prosmejdit dum, ochutnat jidlo, zdrbnout protihrace" :) ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Více znepokojující než Big Brother. Bezpochyby funguje lépe spíše po komediální (aniž by to bylo zamýšleno, naopak ty úmyslné vtípky Vydry a Bouškové jsou na tom nejtrapnější) stránce než jako 'soutěžní pořad'. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V.I.P. Prostřeno se ještě jakž takž dá, ale co kolikrát vidím v tom Prostřenu od 18:00, nad tím mi zůstává rozum stát. ()

nervoznideda odpad!

všechny recenze uživatele

máma to sleduje, tento týden jsem se po dlouhé době chtěl dozvědět o co vlastně jde, tak takovou snůšku návisti nenávisti zášti a nepřejícnosti jsem neviděl, asi je to v nás, jsem rád že mám svou filmotéku a nemusím čumět na toto zvěrstvo, lituji lidi co musí jenom čumět na televizi . mám puštěný film http://www.csfd.cz/film/18290-alexandruv-ragtime-band/ jinak na televizi moc nekoukám denně si pouštím 2-3 filmy, zdraví Vás chudáky spokojený nervózní důchodce deda :-)dal bych i bod za recepty, ale dívat se na hodinový pořad s 10´reklamou kde polovinu času reklamy jsou reklamy na dámské vložky a víme jak ženská smrdí když má čmíru je mi na blití ,to je opravdu ztráta času:-)PS já jsem uživatel čsfd tj filmová databáze a ne účastník kritiky televizních seriálů. Kterých je mezi námi tj milovníky filmů tolik že žasnu já miluji filmy a ne tyto zhovadilosti je mi Vás opravdu líto . Víte vůbec co je to Film nebo idiotská zábava nad 5 blbci co chtějí být vidět v TV , tak to vás lituji zdraví deda :-) ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Prostřeno je jeden z nejzajímavějších pořadů na našich TV stanicích. Je to další reality show na našem televizním trhu a to i přesto že se tváří jako obyčejná amatérská kulinářská soutěž ve které by mělo jít jenom o vaření, popřípadě o ukázku precizního stolování. Kdyby šlo jen o vaření mohli by přece soutěžící při vaření, pečení nebo smažení natočit, na konci týdne je dostat do jednoho bytu kde by proběhla ochutnávka a podle ní by se vybral vítěz. Já jsem rád, že se autoři vydali trochu jiným směrem. Baví mě sledovat snahu hostitele, který se snaží zavděčit svým spoluhráčům a porotcům v jedné osobě. Baví mě jak hostitel musí obskakovat hosta, který ho štve tak, že by mu nejradši zapíchl vidličku do oka. Škoda jen, že v poslední době se hosté začali hádat. Možná to je zvláštní, ale mám radši když se schovávají za přetvářku.Když nejsou rozhádaní vedou totiž docela zajímavé dialogy (křečovité medové řeči). 65% ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím s komentářem uživatele Vančury!!! A sama přidávám, že podobně jako u Výměny manželek, mě nebaví sledovat trápení lidí. A že je to někdy od tvůrců pořadu řádná podpásovka. Když u stolu sedí čtyři "normální" lidé a jeden totální kokot, který buď má spoustu řečí, nebo je to špindíra a akorát všechny otravuje, a to nejen jídlem. Obdivuju lidi, co do toho vůbec jdou, protože to není jen pořad o jídle, ale i o (opět jako všude) nějaké té nepříjemné "třešince" na dortu, ať už v podobě "úkolu týdne" nebo vůbec o složení účastníků této soutěže. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama