Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Logický důsledek popularity různých pořadů o vaření Jamie Olivera/Gordona Ramseyho/Kluků v akci/atd. Po navštěvování domácností ve Výměně manželek, kde producenti často dávali společně dvě zcela protichůdné rodiny, byla toto vítaná změna. Z toho mála, co jsem viděl, bylo vždy na co koukat. Bylo také zajímavé po čase sledovat, jak se lidé sžili s konceptem pořadu a na řadu přišlo taktizování. S tím ale také přišlo uklidnění, co se týče výběru pokrmů, a tak se "menu" často opakuje. Závěrem bych chtěl jen sklonit poklonu všem, kdo se do pořadu přihlásili. Prezentovat svoje kulinářské umění před celým národem chce hodně odvahy a hrdosti na svoje vaření anebo naopak nedostatek rozumu a soudnosti. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Někam přijdou, nažerou se, maj blbý plky a tak pořád dokola. Jo a ještě jim tam občas po jídle obsadí záchod :-DDD Nechápu, jak tv prima může uvést Ano, šéfe a zároveň takovýto paskvil. Kde navíc musíte poslouchat velice rádoby vtipné poznámky a stejně se dozvíte houby s octem. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Beru v potaz pouze a jen případné nápady na recepty. Ve všech ostatních ohledech jde z mého pohledu o naprostou sra*ku, kombinovanou s "jakoby-reality" show. Že mají lidi nutkání tahat někoho do bytu i s kamerou, osvětlovačem a zvukařem, jejich věc, ale ty kecy okolo, to je *bleh*. Třešničkou na dortu jsou naprosto nevtipné, trapné, hloupé a místy až "napřesdržku" zbytečné komentáře Vydry a Bouškové. Nechápu, jak jim TV může platit za to, že jsou sprostí, vulgární a nevkusní. ~ Nápad tak nemusí být špatný, ale zpracování je katastrofální. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Děsí mně díly s "celebritami", jinak hodnotím jako lehký podprůměr. Trochu trapné bývá, když se soutěžící chlubí tím, co si mohou dovolit a co doma mají. Nebo ti, co se chlubí tím, co si dovolit nemohou a doma nemají. Také jejich spory a nenávistné konfrontace bývají podivné, ačkoli zřejmě právě na tom tvůrci pořadu stavějí. Bohužel. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

S chutí si u toho dávám vždycky oběd. Někdy se sejde opravdu zajímavá sestava potrhlých průměrných Čechů :D ()

consuela1 

všechny recenze uživatele

Účastníky této soutěže jsou (až na světlé výjimky) lidé s rozhledem od česneku k cibuli, kteří suroviny na své lukulské hody nakupují v LIDlu!!! Následně se pobaví předváděním zvířátek, či humornými maskami. Mně osobně tak nakonec nejvíc rozesměje vkusné zařazení reklamy na prostředek proti plísním na nehtech, včetně detailních záběrů postižených nehtů, uprostřed pořadu o jídle :-) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Hodně šokující pro mě bylo,že lidé co mají co dočinění s tímto pořadem - dle tvrdění lidí,které v tomto pořadu byli - údajně zdržují natáčení tak,že některá jídla vystydnou, nebo ztratí na hodnotě .Proto hodnotící často kritizují jeho teplotu apod. Co se týče některých "černých ovcí" pořadu,které prudí a celou tu dobu co je sledujeme mají s něčím problém tak jsou to jen figurky v rukách produkčních a podobných pitomců. Jako celek se člověk rád podívá jak deb*lní lidé ve vašem okolí žijí a co za deb*lních 25 táců řeknou a udělají cokoliv. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Prostřeno je, až na pár výjimek, klasickou konfliktní podívanou stavící na střetech a ponižování lidí. Hlavně, že se společnost baví na trápení bloumajících nešťastníků, co do sebe často sekají jako skupinka primitivů, ale tak je pořad nastaven. Jiná věc je ovšem část VIP Prostřeno, jenž hodnotím jako velmi vtipné a milé setkání osobností, které se sympaticky baví a nejsou pošpiněni záští a intrikováním. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Tímhle pořadem prošla celá plejáda normálních buranů, který mi byli daleko sympatičtější než ty rádoby intelektuální znalkyně (a znalci) všech gurmánských vychytávek, protože si na nic nehráli. Parádní komentáře Vydry a jeho drahé polovičky, který se do oněch pseudointelektuálů strefovali nejvíc. Jen ten občasnej pláč zhrzených balíků, co ve vší svý dobrotě a naivitě zjistili, že svět je plnej hnusnejch, zlejch lidí a všechno je jen o penězích, ukazovat nemuseli. O typicky realityshowovským šmejdění po bytě ani nemluvě. Odreagovávačka. ()

zipper111 odpad!

všechny recenze uživatele

Mr*ka!!! , na to se může koukat doopravdy jen ichtyl s mozkem kreténa, to je taková sračka, až to není... kurva, pak se člověk nemůže divit že je naše ze mě ve sračkách, když takovýdle PRIMITIVOVÉ poskládaj 3/4 populace ČR.... fuck! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nesleduju pořad úplně pravidelně. Takže díly s celebritami mi unikly a to je možná škoda. Bylo by zajímavé nahlédnout do kuchyně známým osobnostem, ale s obyčejnými lidmi je také sranda. Zvlášť, když se tam objeví nějaký exot (Milan, "dáma s baketou" apod.). Já nepotřebuju cizím lidem šmírovat po bytě, i když to je součástí tohoto pořadu. Mě zajímá, co jsou lidé schopni uvařit a jestli se jim to povede i naservírovat na prostřený stůl. U komentů Václava Vydry a jeho drahé polovičky Jany Bouškové se i zasměju. Kolikrát se jim povede strefit přimo do černého. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nechápu. České Prostřeno! teda absolutně nemusím, hnusí se mi to už jen tím, jak se soutěžící neustále srážejí, ale přesto to má 51%, za to slovenské Bez servítky, které mi přijde o hodně lepší, zvláště díly s celebritami, má jen 28%. Zajímavé. A hlavně to se neříká "mafin" ale "mufin" a baketa je věčná. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Zdegenerovaná Boušková a slabomyslný Vydra uvádějí pětici exotů, kteří mají tak nudné životě, že jim příjde zábavné týden šaškovat před kamerami jedné podřadné české televizní stanice. Stydím se, že tu kdysi byly hvězdy. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Další zcela nepůvodní pořad, který reflektuje propast mezi námi a západem. Tahle show je zajímavá spíše lidmi, jejich zázemím a vzájemnou interakcí, než kulinářstvím :-) ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Celkově vzato blbost, ale občas se tam vyskytnou opravdu zajímaví lidé, kteří z toho udělají velice zajímavou show... :) ()

reqiuem odpad!

všechny recenze uživatele

Prostřeno pro diváka naprosto otupělýho stereotypem života. Možná na podobný věci budu koukat taky za 50 let, ale co 20-ti letý lidi, co v tom vystupujou a filozoficky přemítaj nad kuřetem alá bažant?? Nezbývá, než se s lítostí vysmrkat do jejich ručně pletenýho ubrusu. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama