Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Neskutečně otravná relace. Jestli ještě jednou uslyším Bouškovou s Vydrou říkat, že "začíná páteční Prostřeno!", tak se do pořadu přihlásím sám a hostům naservíruju hlavy obou těchhle žertýřů. (880.) ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Většinou se jim tam hlásí pěkní exoti. Určitě bych si k sobě domů pozval někoho, kdo mi tam proleze skříně, vyválí se mi v posteli a při hodnocení jídla se bude tvářit, že tomu rozumí minimálně jako Pohlreich...Pořád jen čekám na to, kdy se tam sejde pětice, z nichž bude každý chtít urputně vyhrát, a tak si budou celý týden dávat navzájem jednobodové hodnocení... ()

Toj 

všechny recenze uživatele

Vážně... On ten formát není uplně debilní... Vydra a Boušková si sice zaslouží nějaký zvláštní krutý trest za jejich komentář "obyčejným lidem".. Ale nejedná se o velkolepou estrádu.. Naopak.. Je to skromný a civilní, na pomlouvání a intrikování není čas a tak je tu jen místo pro bezprostřednost... Občas se objeví lidé, kteří dělají skutečně zajímavá jídla a občas je dělají i dobře.. Sociologická sonda do gastronomické gramotnosti národa... Aneb místo, kde střetává Babica i Polreich. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kdy už nás tvůrci přestanou mučit neustále opakovanou hudbou ze Scorseseho Taxikáře? Nic proti Prostřeno!, ale Bernard Herrmann se musí v hrobě obracet, kde všude tu jeho hudbu používají... ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

No co k tomu říct. Snad jen ten Karel byl dobrej. Jinak nikdo, nikdo. Větší show o vaření jsem nikdy neviděl. Kazma ukázal přímý důkaz, že Prostřeno je asi tak o vaření jako já na dřepy. Takže vůbec. Jo a ještě malý vzkaz Viktorovi z týdne kdy tam byl Karel. Lepší jídlo co mu Karel naservíroval nikdy v životě nejedl. A on se toho ani nedotkne. Jednu hvězdu dávám jenom kvůli našemu Skejprovi. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem přes polovinu jednoho dílu tohoto pořadu a skvěle se bavil. Jde o koncept jako dělanej pro náš tupej národ. Civilisti maj doma televizní štáb ("Mámo, nekoukej furt do tý kamery, ať se ti to nepřipálí!" "Táto, to sis nemoh' vzít ty míň vytahaný tepláky - ty pro sváteční příležitosti?!"), takže ukliděj, děcka schovaj k babičce, zahrajou spokojenou, šťastnou rodinku, a hned po zaklapnutí dveří za "rejžou", začnou bejt nerózní, co tomu řeknou asi Novákovi odnaproti, až je uviděj v televizi. "Nedej bože, abysme vyhráli, mámo, víš jak nám budou závidět?!" 15 minut slávy fakt může vážně vypadat všelijak. Krom toho, koho, do hajzlu, furt zajímá nějaký vaření? Jsem zvědavej, kdy u nás bude reality show o masturbaci ve sprše a o stylech utírání si prdele po použití hajzlu!! ()

Lauri 

všechny recenze uživatele

TOP10! Občas (skoro pořád) se sejde opravdu parta na nic, ale stejně mě baví, koukat se na ty výkony hostitelů..:) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Provedení pořadu jednoduché, přesto pořad táhne především variace soutěžících, kdy někdy zůstává až rozum stát nad lidskou závistí, nízkým intelektem (zato vysokým egem) a dalšími negativními vlastnostmi a chováním lidí. Pozor! Obvykle nevyhrávají nejlepší kuchaři, ale hráči s největší přetvářkou. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Porad, ktery nema absolutne co nabidnout. Nekonecne zvatlani o nicem a o tom, co kdo ma rad k jidlu a co ne, tedy taky o nicem. Koho to dopr... zajima, ze Aneta nema rada korenene jidlo, ze Rudolf miluje rudolfky a Bozene nefunguje mixer. Mnohem duchaplnejsi konverzaci jsem slysel na sjezdu hluchonemych komentatoru sportovnich prenosu. A proto si na sve prijdou predevsim kriticti smiracky curamedani, kteri jsou uplne paf z toho ze vidi jak to vypada v obydlich ostatnich lidi. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála originálních pořadů TV Prima, na který se dá dívat. Kladem je určitě doba vysílání, protože v 18:00 většinou není na co koukat. Jediné, co mi tak je proti srsti je "šmejdění", protože není moc vhodné takhle lézt lidem do soukromí. Jinak opravdu koukatelné. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Pohoda a oddych, nahlédnutí pod pokličku, do kuchyní i ložnic obyčejných lidí (ty trapné díly s rádoby celebritami nepočítám), jídlo a intriky. Ano, když mám čas, rád se kouknu, o to více, že sám rád vařím. Navíc, podívejte se na program ostatních kanálů v 6 hodin večer. Jen nechápu, proč se tam cpou lidi, kteří spoustu věcí nejí a když je dostanou na talíř, dávají nízké hodnocení hostiteli, přestože chyba je na jejich straně - jo, já jsem zapomněl, jsou to češi! Návod na téměř jistou výhru: uvařte tak akorát, abyste nezískali úplně nejméně bodů (v kurzu je steak z argentinské svíčkové) a pak všechny ostatní hodnoťte velmi nízko (už to tam jeden vypočítavý mladík udělal a vyhrál). A já si dám k večeři raději baketu :))) ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Trochu o vaření, ale víc o lidské povaze a o tom jak se kdo umí či neumí chovat ve společnosti. Ty časté intriky a pomluvy nejsou jen kvůli té finanční výhře. Často mi připadá, že soutěžící se přihlásí kvůli možné kritice vaření či bydlení svých soupeřů, než aby předvedli kulinářské umění. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Další výborná kuchařská show! Vydra s Bouškovou mě výjimečně neiritují, soutěžící jsou zábavní a jídla vypadají fakt chutně! Většinou..... ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Pořad je moc fajn. V. Vydra a J. Boušková tomu dávají vtipný ráz svými komentáři, ovšem některý díl je skvělý, jiný díl je hrozný. Záleží vždy na soutěžících, někteří jsou taková katastrofa až to bolí. Nejvíc mě štvou lidi, kteří frfňají. když jdu do takové soutěže, tak to mám snít, i kdybych se z toho měla poblít. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pri všetkých tých variacich súťažiach musím napokon uznať, že české Prostřeno! patrí medzi tie najlepšie. Aspoň sa to nezvrhne tak ako každá súťaž u nás na SK, kde sa namiesto obyčajných ľudí predvádzajú afektované celebrity. A hoci sa jedlá často opakujú, ľudia sú vždy odlišní a partia zaujímavá. Aj keď mi je ľúto, keď sa tam objavia vypočítavci, ktorí chcú za každú cenu vyhrať a hodnotia prehnane nízko, hoci je jedlo vynikajúce (mohli to spraviť tak, že najnižšie hodnotenie by sa automaticky škrtalo). A čo mi najviac na tejto súťaží vadí je to "šmejdení" - to je vrchol trápností. Mohli radšej po dome prebehnúť len tak kamerou a predstaviť popri tom nejako v skratke súťažiaceho. Nie takto, že pomaly šuflíky niektorí prehľadávajú. Ale napriek týmto spomínaným negatívam, je to stále nadpriemer v tomto žánri v našich zemepisných polohách (teda CZ/SK). ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Komentáře herecké dvojice se mi tedy zrovna nezamlouvají (ne kvůli přednesu, ale kvůli obsahu), ale pořad jako takový je lákavý. Člověk by neřekl, jak si Češi dokáži hasit žáhu i na obyčejném jídle a jak se chytnou každé maličkosti, aby mohli zdrbnout někoho jiného. Když to jde, rád se podívám. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Geniální skloubení toho, co většinu lidí v běžném životě zajímá nejvíce: kdo, s kým, kde, jak, co, za kolik, proč. Ještě jedno potvrzení lidového postřehu - společné jídlo a hlavně pití sbližuje lidi nejrychleji. Plus jedna parafráze: Řekni mi, co jíš, a já ti řeknu, kdo jsi. ___ Jediným minusem tohoto pořadu je to, že ještě víc ukotvuje lidi v jejích tradičním lidském životě, vnímání a uvažování, je-li to minus. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Po nových dílech musím ubrat na hodnocení hlavně kvůli stále větším idiotům, co se tam stále častěji hlásí a maří tak vcelku zajimavé komentátorské duo a vcelku pohodový pořad. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama