Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

Laerry 

všechny recenze uživatele

Díky mé spolubydlící na koleji jsem byla "donucena" sledovat v uplynulém školním roce Prostřeno! téměř každý den... a asi se to na mě dost silně podepsalo, protože mě to i celkem baví - některé díly (tedy soutěžící v nich) jsou vážně perly a člověk se dobře zasměje nad těma intrikama, co jsou schopni během pěti dnů vyprodukovat:-D ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Je to shit. Možná ten úplně největší na české scéně. Jak je možný, že to sledují statisíce blbců? A proč já jsem taky ten blbec? ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se mi podařilo definovat jednotku ubohosti: jedno Prostřeno. Na první pohled se tato spodina televizní zábavy tváří jako pořad o vaření, ve skutečnosti však nejde o jídlo, ale o uspokojení voyeurských choutek diváka, který nelační po receptech ani po pohledu na proces přípravy jídla, ale po pocitu nadřazenosti a uspokojení, že má hezčí byt, vybranější vkus a (tím pádem i) lepší život. Vrcholem blaha je pak situace, kdy se pečlivě nakomponovaná skupina účinkujících do krve pohádá nad svíčkovou se šesti. Tento způsob zábavy zdá se mi poněkud nešťastným. ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

hodnocení jídel mi v mnoha případech připomíná mýho oblíbenýho gastrokritika trautenberka a jeho "to kyselo je moc kyselý, ten bramborák je moc bramborovej".. přiznám se že určitá část mého já to sleduje docela ráda, hlavně pokud je casting bohatý na sebestředný hovada/krávy. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se na tento pořad pravidelně dívala v naději, že se přiučím nějaké kulinářské postupy, či zajímavé recepty, ale v co se tento pořad časem proměnil, je trestuhodné. Spíš než zajímavá jídla nám už 10 let ukazuje všechny negativní lidské vlastnosti, které vařící návštěvníci mají. Nevím, jestli je k vzájemným pomluvám a napadání vede režisér pořadu nebo touha po získání peněžní výhry, ale jediné co je hodno pozornosti, je doprovodný komentář dua Vydra - Boušková. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám na to, kdykoliv můžu (to bývá ale jen maximálně 2x týdně) a opravdu mě to baví! Skutečně zábavný a zajímavý pořad, který mě zaujal daleko více než tolik vychvalované "Ano, šéfe!". A kdykoliv se chci pobavit, podívám se na toto video http://www.youtube.com/watch?v=XJAz_E5Yx8Q ,účast paní Lídy zkrátka nemá a asi nebude mít obdoby :) (2010) EDIT: Poté, co do toho začali záměrně tahat největší hyeny a uměle vyvolávat konflikty (jak nám ukázal Kazma), začalo to být naprosto odporné a ubohé. Chápu, že to mnohému divákovi imponuje, protože se rád podívá na cizí neštěstí, ale tímto zaměřením na nízké lidské pudy místo na vaření se Prostřeno řadí mezi ten nejshnilejší odpad. A to ani nemluvím o ultratrapných Vydrovi a Bouškové alias "ruličky do ručky, šmejděníčko šmejdění". (2020) ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za to jídlo, na které, když ho zrovna nemůžu jíst, se rád alespoň podívám a člověk chytne semtam nějakou inspiraci. Jednu hvězdičku za lidi, kteří si rádi hrají i v televizi celkem zábavně na intelektuály. Je radost na ně pohledět, skoro až fetišistická.:) To jsou dvě hvězdičky. Komentář postavený na buranském hašteření manželů mě dráždil. Trochu mhouřím oči mým hodnocením i za to, že jeden díl udržel mou pozornost skoro po celou stopáž. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

občas se koukám,a přiznávám dobrovolně,že ne kvůli receptům,ale s trochu úchylným očekáváním,jak si tam u stolu budou lidi mazat med kolem huby,aby to vzápětí vedle v pokoji dementovali...někdo tomu říká strategie,já jinak :-) ...a taky aspoň vidím,kolik má národ lidí chytrých,fajnšmekrů,kulinářů a odborníků na slovo vzatých... vzít pořad jako zdroj inspirace k obědu na návštěvě - skvělý nápad (vyzkoušeno) :-D... jinak stran jídla,za to jsou ty hvězdy,za úděsné komentáře V.Vydry a J.Bouškové by to bylo přinejmenším mínus pět ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Na pravidelné koukání to asi není, ale jednou za čas proč ne. Když nic jiného, můžete si napsat například nový recept. :D ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Ona když se sejde parta, kde je buď naprostý idiot, 150kilová slečna, která "nic nejí", věčný rejpal nebo nějaký intrikán, tak musím nechat, že mě Prostřeno fakt baví. Jediné dvě věci, které trvale na tomto pořadu nenávidím, tak je šmejdění po bytě a pak komentáře Vydry a Bouškové. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Mě to baví. Nevim proč a nevim jak, ale koukat jak se tam ty lidi maj rádi, když jsou spolu a na kameru řeknou jak to bylo všechno hnusný a ten co tu večeři dělal vypadá jak pytel hoven. To mě nikdy neomrzí. A možná jednou za 100 dílů uvidíte někoho kdo opravdu umí vařit. A to se vyplatí. ()

Simpoch odpad!

všechny recenze uživatele

Jen další hřebíček do rakve všech reality show, se světlou výjimkou "Kdo přežije". Fakt vás to baví? Palec dolu. ()

dvopet 

všechny recenze uživatele

Tím posledním důvodem, proč se dívat na Prostřeno, je vaření. Tento svými tvůrci bohužel nezamýšlený sociologický "dokument", pardon - soutěž, toho vypovídá o naší společnosti mnohé. Novější díly v roce 2014 navíc na začátku přinášejí opravdu pekelné "historické okénko" z míst natáčení. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Sonda do českých kuchyní, potažmo domácností. 90 procent národa tento pořad kritizuje, ale kde se tedy bere jeho velká sledovanost? ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Opravdu záleží na prostředí, které si štáb momentálně vybere a na něm teprve závisí nová parta nesourodě sourodých lidí, jejichž týdenní odysea za kulinářskou odměnou bude zajímavě koukatelná či bude absolutním fiaskem, zostuzením zúčastněných před celou republikou a v neposlední řadě pro nás diváky enormní ztrátou času. Když už v televizi s mým velmi omezeným časem na Prostřeno narazím, je to naštěstí v okamžiku, kde mě právě probíhající den nebo celý týden zaujme a najednou jsem v kulinářském opojení, i když si sám uvařím leda čínskou polívku. Největším televizním dobrodružstvím shledávám sváteční cizinecké speciály. Doufám, že se o Vánocích zase dočkáme pořádně peprného mezinárodního souboje. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je neuvěřitelné panoptikum obyvatel naší drahé republiky, který má všechny predispozice stát se odpadovou show. Naštěstí existuje pár faktorů, proč mu odpad nedám. Moderátoři Vydra a Boušková mě neodrazují a dokonce dokážou být na některých místech skoro skvělí. Sem tam si neodpoustí poznámku na adresu těch nejlepších zástupců českého národa a dokáže to být tak nekorektní, až mi z toho občas štěstím ukápne slina. Pak je to také perfektní umístění v programu Primy, protože posunout to byť jen o patnáct minut jinak, mohlo by dojít ke katastrofě. Posledním důvodem, proč je pořad vlastně snesitelný, je ono zvrácené potěšení sledovat v obrazovce spoluobčany, jejichž mentalita má možná stejnou frekvenci, ale jiný fázový posun a na které je zábavné dívat se v televizi, ale kterým bychom museli v přímém kontaktu asi pomuchlat nosy. ()

Muse odpad!

všechny recenze uživatele

Vydru nemůžu ani vystát, vaření mě nebaví a reality show nesnáším, neboť smutně zachycují pravdu, a sice nekonečnou lidskou demenci... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama