Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anne-Marie, mladá dívka, pracující jako sekretářka v advokátní kanceláři, žije se svou sestrou Helgou a zatrpklou matkou, která se nikdy nesmířila s tím, že ji opustil manžel, když byly Anne-Marii jen dva roky. Anne-Marie se právě chystá se svým novým přítelem Thomasem do kina. Mladík přichází pro Anne-Marii do bytu, ale když uvidí Helgu, začne se zajímat spíš o ni. Místo kina se nakonec trojice vypraví do baru Sugar, kde Thomas bez přestávky tančí s Helgou. Z náhlého popudu se Anne-Marie přihlásí do soutěže o Miss Giesing a k všeobecnému překvapení ji vyhraje. Začíná novou kariéru fotografováním s Clausem Reiterem a pomalu se objevuje i v nevýznamných filmech, svou kariéru bere nesmírně vážně... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Ač tomu místní hodnocení neodpovídá, jde o kvalitní televizní film (kdyby se o malinko zkrátil, klidně by mohl i do kinodistribuce. Zvláště první část slušně šlape) se solidními hereckými výkony a místy i hodně slušnou kamerou. Obzvláště se mi líbila Suzanne Kockat v roli Helgy (typově se podobá Claire Forlani nebo naší Jitce Schneiderové, pro obě mám slabost).  Snímek se točil na Barrandově za účasti zástupu českých herců, kromě těch zmíněných výše jsem zaznamenal Vašuta,  Tomáše Hanáka, Jiřího Langmajera, Jiřího Schmitzera, Václava Chalupu, Jana Šťastného, Otu Ševčíka, Davida Černého, Pavla Vondrušku, Pavla Kříže, Roberta Jaškówa a Miroslava Šimůnka.  V titulcích byla (jako jedna z mála) uvedená Bára Nesvadbová, ale tu jsem nezaznamenal. Určitě jsem nepochytal všechny. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Mazec... Drsná kariera jedné modelky, feťačky, sebevraha... V podstatě ničím novátorský film, který, ale ani ničím neurazí. Některé scény jsou dokonce velmi vydařeně udělané. A to jak jí v tom tenečním baru podpálil někdo vlasy je excelentní! ()

Reklama

Reklama