Reklama

Reklama

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (504)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najslabší film kooperácie Neeson - Serra. Na rozdiel od Non-stop, kde scenáristi skvelý triler absolútne pochovali ku koncu sa tentokrát jedná tak trochu o scenáristický "prúser" od začiatku...Klišé na klišé, ementálová logika plná dier a barličiek...Film typu "toto som už niekde videl a v oveľa lepšom vydaní". Začínam mať nepríjemný pocit, že Neeson hrá stále tú istú postavu, len prechádza z filmu do filmu a už je z toho tak trochu trápny stereotyp... A všetky tie kamerové nájazdy a filtre to naozaj nezachánia. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Béčková Road to perdition stojí jednoznačne na Neesonovi a a Harrisovi, ale k tomu, aby urobili z pásového výrobku a tuctového scenára niečo viac, na to skrátka nestačili. Ak by tu boli čisto béčkoví herci, na veci by sa zase tak veľa nezmenilo, zámerom tu rozhodne neboli umelecké ambície. Nočný bežec boduje čiastočne tým, že si nemôžeme byť istí, ako to celé ráno skončí, ale postupom času nám aj tak dojde, že aby si tvorcovia zachovali nejakú tvár, tak ho môžu ukončiť snáď len jedným spôsobom. 50% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kvalitní dramatické rodinné podloží je prošpikované více než slušnou akcí a Collet-Serrova Neesonovská trilogie dostává velice podařené finále. Smůla a nešťastná náhoda tu hrají prim spolu s chlastajícím Santou trpícím výčitkami svědomí. Fantastický Ed Harris kecající s Liamem Neesonem budí respekt a jeho pohled na věc dává smysl. Zlý je "Hrobař", jen je to shodou okolností i hlavní hrdina, který v průběhu filmu nechává v loužích krve hromadu mrtvol, tentokrát z ospravedlnitelného (ale sobeckého) důvodu. Synátor Kinnaman hodně fajn, má vlastní hlavu a v průběhu (to je důležité) nepřechází do stádia otravnosti. Perfektní akčňárna, kterou si moc rád zopakuju. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Neeson je prostě sázka na jistotu. A i když začíná mít stále více kůže v porovnání s obličejem (o Edovi ani nemluvě), tyhle role mu sedí. Nebudeme zastírat, že oba výše zmínění staroušci Nočního běžce táhnou a jsou hlavním důvodem, proč na film jít, ale krom nich je poměrně dobrá i akce a hudba. Ano, scénář moc duchaplnosti nepobral, ke konci stopáže už spíše nebyl než byl (obzvláště, když kvůli úvodu bylo jasné, co se stane), ale i tak jsem byl rád, že jsem za těch sedmdesát korun vyrazil. Těžko říci, jestli bych byl spokojen i za plnou palbu... 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

S Jaume Collet-Serrou začínám mít trochu problém. I přesto, že jeho řemeslo je čím dál lepší a akce čím dál nářezovější, má ve zvyku vybírat si scénáře, které naprosto mrhají svým potenciálem. I zde je totiž zprvu lahodný duel výtečného Neesona s ještě lepším Harrisem vytěžen jen z poloviny a ke konci vlastně téměř vyšumí do ztracena. A to jen proto, abychom se mohli věnovat naháněčce s nudným černochem, která už zcela postrádá ty úvodní koule. A to je prostě opět strašná škoda. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Dres na stene Eda Harrisa (Shawn Maguire) patrí klubu New York Rangers. Číslo 94 znamená rok, kedy Rangers naposledy získali Stanley Cup. (vander19)
  • Po snímkach Neznámy (2011) a Non-Stop (2014) je Run All Night tretí film režiséra Serru, v ktorom si zahral Liam Neeson hlavnú úlohu. (ywo666)

Související novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (více)

John Wick 2 má záporáka

John Wick 2 má záporáka

27.10.2015

Postavit se Johnu Wickovi není legrace. Zabiják s tváří Keanu Reevese (Matrix) se chlubí přezdívkou Baba Jaga a je o něm známo, že dokáže splnit i nesplnitelnou misi. Kdo se mu pokusí narušit… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Reklama

Reklama