Reklama

Reklama

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Jarara

Mezi vlky tiež pochlastával. A tých filmov bolo rozhodne dosť, takže odporúčam najprv rozmýšlať a potom písať.

Jarara

Jarara (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

A kde jsi viděl, že by ve třech 96 hodinách chlastal, ty vygumovanče? Nebo ve filmu Mezi vlky? Nebo Neznámý? Ty hŇupe, běž se spláchnout.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, ywo666

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No vidíte a mě tenhle film zrovna moc neoslnil. Přijdou mi ty Neesonovky jak přes kopírák. Všude hraje alkoholika a bejvalýho nájemnýho vraha. Navíc Harris je moc hodnej na to aby hrál záporáky. Lepší průměr tenhle film je, ale nic z čeho bych šel o kolen. Nonstop nebo A walk Amoung tombstones se mi líbili víc.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Ak pije prvú ligu a aj po 60. má na to hrať akčného hrdinu tak klobúk dole. Ale vieš, to že sa niekto spije do nemoty neznamená, že sa spíja všade. V  Amerike ťa chytia za volantom so 4 pivami v krvi a už ideš na odvykačku kde sa musíš prežehnávať a hovoriť, že si alkoholik a Ježiš ťa musí vyliečiť.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

jojo, tie som videl. Zase to nebolo tak davno. Mozno tie problemy este stale ma. Ale mozno sa zmeni ten vtip o Chuckovi Norrisovi. Ze nie alkohol ma problem s Chuckom Norrisom, ale alkohol ma problem s Liamom. Alebo "nad alkoholom este nikto nevyhral, ale Liam remizoval"

na příspěvěk reagoval ywo666

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

ywo666

Suhlasim. Vdaka Bohu za Neesona. Len skoda, ze uz neomladne. A tiez skoda, ze sa tak kvalitny film ako tento v kinách nezplati. To potom mozeme cakat 10 rokov na dalsi podobny. Inak je celkom sranda, ze v posledných filmoch, ktore som s Neesonom videl vzdy hral alkoholika.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Jarara

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Boha toto je tak strašne dobré. Určite lepšie ako Unknown a Non-Stop. Grutulujem Serrovi, Neesonovi a aj ostatným. Kinnamana som až do tohoto filmu nemal rád. Som ochotný prehodnotiť.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Neohroženým Neesonem už jsem přežranej...děkuju nechci, jen kvůli němu už nemám odvahu se podívat ani na Nočního běžce, Non Stop, nebo Taken 3 protože přesně vim co dostanu...Neeson už nic jiného ani nehraje

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Martin741

Ondro1112

Ondro1112 (hodnocení, recenze)

Není. Načo ideš na film s Liamom Neesonom vraždiacim ľudí, keď máš plné zuby Liama Neesona vraždiaceho ľudí? Ja som išiel na tento film, lebo v traileri bol Liam Neeson vraždiaci ľudí a čakal som Bčko, kde bude Liam Neeson vraždiť ľudí. Liam Neeson tu nakoniec vraždil ľudí iba tých 5min, čo bolo v traileri a sračkovitý nudný superumelecky sa tváriaci príbeh som vidieť nechcel. Ja keď idem na takýto film, tak sa chcem zabávať nad tým, ako Liam Neeson vraždí zaujímavým spôsobom ľudí, nechcem vidieť survené Requiem za sen, keby som chcel vidieť survené Requiem, tak idem na survené Requiem. Tento film je proste sračka, ktorá chce byť akčný film, ale s hlbokým príbehom, pričom zlyháva v hlbokom príbehu aj akčnosti. Naviac je to film s klamlivou reklamou.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Potíž je v tom, že už je Neesona v podobných filmech trochu moc. A i když je Noční běžec kvalitní podívaná, člověk se toho přejí...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Oldschol už netáhne to je realita. Nevím jak jinde, ale u nás na Taken 3 půlka sálu (je to taky značka pravda) na Nočním běžci jsme byli tři. Je vidět, že ani Neeson to nevytrhne. Není mezi dnešní generací už zájem o tento typ akčního filmu.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ono dost stoji aj uvedenie do sirokej kinodistribucie v USA, takze casom sa tento film sice zaplati, ale aj tak su jeho trzby pre distributora sklamanim.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No na boxoffice.pro to bolo rovnaké číslo. Ale viem, že tam sú iba kinotržby. DVD/Bluray, TV atď. nepočítajú.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Toť otázka. Filmy jako Mezi náhrobními kameny nebo Chloe byly v zisku, ještě než je začali točit. Pokud tedy budeme počítat, že za práva přiteklo třeba 25 mega, podobně jako u Mezi náhrobními kameny, není ta bilance tak tragická. Navíc se vsadím, že bereš údaje z Box Office Mojo, kde neuvádějí zdaleka všechny tržby.

na příspěvěk reagoval ywo666

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Ale nikdo neví, kolik ten film vydělal na prodeji práv do zahraničí. Jiný Neesonovo filmy už byly ziskový, aniž by je začali točit. Myslím, že ten film prodělečnej ve finále nebude.

na příspěvěk reagoval ywo666, Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

No nič moc tržby. Budget 50 + 30 mega na reklamu. Zisky 47 celosvetovo. Môže sa stať paradoxne, že najviac prerobí najlepší Neesonov film od Taken.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Nápad není film, ano přesně tak. Ale s dialogy se dá taky nějak pohrát. Zejména Angličtina toho nabízí tolik, neustále se rozpíná. Stále je o čem psát. Ale mne klišé taky nevadí, myslím si, že pravej fanda filmů pozná, jestli je t odělaný pro zisky, nebo pro fanoušky.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Tak to máš naprostou pravdu, ale musíš se na to kouknout z dlouhodobýho hlediska. Už není nejmladší. Dneska lidi jako Wáca píčujou, že je to furt na jedno brdo, ale až se na ty filmy budeš koukat za 20 let třeba se svým synem a Neeson už bude tuhej, bude každýmu u prdele, jestli ty filmy tenkrát nasekal v rozmezí 10 let. Fanoušci budou rádi, že je nasekal, než exnul. I když chápu, že podobný opakování témat může i pro něj znamenat hereckou rutinu a pak se to odrazí na tom jeho výkonu.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ouwen

10 dobrejch filmů? No ty musíš bejt plodnej:) Ale pamatuj, nápad není film:)) Tak mě třeba klišé serou, ale jde o celkový uchopení. Wrestler s Rourkem je jedno velký klišé. Je to předvídatelný a nic novýho v to nenajdeš. Ale má to sílu toho zpracování. Takže mě i to nejotřepanější klišé bez originální myšlenky neurazí, když ho někdo uchopí dobře. Starej polda, kterýho zastřelí v poslední den služby je pro mě ve filmu směšná představa, ale dokážu si představit, že když to vezme do ruky někdo schopnej, bude to bomba. Willis taky hrál na začátku 90. let pár chlápků, co chlastají. Poslední skaut, Na dostřel, a v Die Hard 3 byl taky po opici. A sere to dneska někoho?:)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Související novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (více)

John Wick 2 má záporáka

John Wick 2 má záporáka

27.10.2015

Postavit se Johnu Wickovi není legrace. Zabiják s tváří Keanu Reevese (Matrix) se chlubí přezdívkou Baba Jaga a je o něm známo, že dokáže splnit i nesplnitelnou misi. Kdo se mu pokusí narušit… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Reklama

Reklama