Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda je taková, že o většině únosů se policie nikdy nedozví, protože pokud je v sázce život blízkého člověka, většina postižených raději rychle v tichosti zaplatí. Někdy to ale není tak jednoduché. Bohatého obchodníka s uměním Jamese Carroduse přepadne banda všehoschopných násilníků a požaduje po něm diamanty, v nichž má uložené veškeré své peníze. Jestli je do dvou hodin nepřinese, hrozí, že zabijí jeho ženu. A že to myslí opravdu vážně, prokáží obzvláště krutým způsobem. Carrodus ovšem zmíněné diamanty nemá, a tak mu nezbývá, než se obrátit na policii. Inspektor Luther ví, že ho čeká krajně náročný případ, ani v nejčernější noční můře by ho ale nenapadlo, k jaké tragédií se schyluje. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci přitvrdili. Nejen co se násilí týče, ale skoro všechny postavy dostávají opravdu zabrat po psychické stránce. Lidská mysl je křehká a tady se do ní buší kladivem. Působí to velmi bezútěšně a pověstným londýnským deštěm to není. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo začiatku to vyzerá ako klasický prípad únosu, kde vyšetrovatelia na základe nejakých tých stôp zistia, kde je páchateľ a jeho obeť. Myslené aj v množnom čísle. Lenže krátko po začiatku sa všetko začne komplikovať, respektíve začneme sledovať aj paralelnú dejovú líniu, ktorá môže byť pre niekoho prekvapivá, pre iného zase plná klišé. Ale potom, čo začnú umierať postavy a začnú vraždiť ľudia do ktorých by ste to nepovedali, to celé naberie iný smer a záver prekvapí už úplne každého. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You give me 100% of what I want, you get back 100% of Jessica. You bring me 80% of what I want, you get 80% of Jessica, and so on. You take longer than an hour, you don't get to know how she died or where I dumped her." ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama