Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemství zdánlivě bezdůvodného vražedného násilí v ulicích Londýna pomalu vyplouvá na povrch. A je stejně neuvěřitelné, jako samotné krvavé řádění. Hra, to je oč tu běží. Smrtící hra, v níž ne jeden, ale hned dva pachatelé soutěží, kdo zabije víc lidí. Jednoho z nich se sice podařilo dopadnout, druhý je ovšem stále na svobodě a jistě bude chtít přetavit získanou výhodu v co největší bodový zisk. Do koncovky ovšem spěje i hra na kočku a myš, kterou s Lutherem rozehrál gangster Toby Kent. Otázka zní, jestli dokáže John Luther obě partie dohrát se ctí a nepodlehnout přitom svým sebedestruktivním sklonům. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's a scoring system. You score a certain amount of points for who you kill, and then get bonuses for where you kill 'em and how you kill 'em. So it's sort of a tally of Experience Points." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prípad číslo dva v rámci druhej série ma zaujal viac a jeho vyústenie je výborne zvládnuté. S tými motiváciami dvojice vrahov je to trochu pritiahnuté za vlasy, ale aspoň je to originálne. Linka s mladou prostitútkou, ktorá musí jesť na raňajky Johnovu omeletu, je nakoniec rovnocenná tej detektívnej, čo môže niekoho sklamať, ale práve tu využije Luther možno ešte viac svoje "columbovské" schopnosti. ()

Reklama

Reklama