Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor John Luther stále pracuje u Jednotky pro vyšetřování závažných a sériových zločinů pod velením superintendanta Schenka. Společně se seržantem Ripleym jsou přivoláni k uškrcené Emily Hammondové, jejíž tělo vrah po činu s pomocí paruky a dalších rekvizit upravil do post-punkového stylu. Luther si je jist, že něco takového už někde viděl, na pokyn shora je mu však přidělen jiný případ – banální vražda obscénního internetového trolla Jareda Casse se zcela jasným motivem msty. Zkušený detektiv ví, že zvládne pracovat na obou případech najednou, je mu ale jasné, že jeho podivné převelení nevěstí nic dobrého. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There was a park ranger. In America, that is. He was struck seven times by lightning. Seven times. Actually made the Guinness Book of Records for being the unluckiest guy in the world. Or maybe the luckiest guy in the world, depends on how you look at it." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínajú sa vyšetrovať hneď dva prípady, k tomu sa vyskytne v Johnovom živote vďaka náhode, či skôr nehode, nová žena a v rámci oddelenia sa bude snažiť ísť niekto po hrdinovom krku. K tomu ešte začne konflikt s jeho najbližším kamarátom spomedzi kolegov. Tvorcovia si na začiatok naložili celkom dosť, snáď to ustoja. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama