Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Londýně řádí vyšinutý vrah žen, jehož modus operandi připomíná činy sériového vraha přezdívaného Úchyl ze Shoreditche. Ten na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let zavraždil tři ženy, potom se ale odmlčel a nikdy nebyl dopaden. Vzhledem k uplynulé době je nepravděpodobné, že by se nyní opět vrátil na scénu, mezi oběma pachateli ale musí existovat spojitost. To však není Lutherův jediný problém. Ukazuje se, že za jeho nestandardním převelením k případu Cass stál superintendant Stark z vnitřního, který chce detektiva usvědčit z domnělého porušování zákona. Pomáhá mu v tom zhrzená inspektorka Grayová a co je horší, jejich argumentace nahlodala i věrného parťáka, seržanta Ripleyho. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

keoma26 

všechny recenze uživatele

Za tenhle dil by se nemusel stydet ani Mr. Hitch ve svych nejkreativnejsich letech, na nej v mnoha ohledech cela serie mohutne navazuje. Bez diskuze nejlepsi dil serialu... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa jeden z najlepších dielov doteraz. Prípad sa uzatvára, záporáci sú ako z najhorších nočných môr a záverečná dlhá sekvencia v dome je čistý horor, niekto spomína Hitcha a má pravdu, ja som sa zase cítil ako v pôvodnom Halloweene. A pokiaľ ste chceli vidieť ako sa bozkáva Idris, tak sa konečne dočkáte. Prípad ako z Odložených prípadov sa k Lutherovi hodí, rozšírenie na dva diely tomuto prípadu prospelo. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama