Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco je na stopě hrozivého kanibalistického vraha, začnou Luthera na každém kroku pronásledovat duchové z jeho vlastní minulosti. Osamělý a na pokraji sil, Luther se musí každou částečkou své bytosti snažit zvládnout nastalou situaci. Může mu odložený případ pomoci rozluštit tajemství, které ho dohání k nepříčetnosti? Sériový vrah mezitím stále řádí na svobodě. Bennyho hackerské dovednosti odhalily seznam stovek potenciálních obětí, jenže zatímco počet vražd rychle narůstá, Luther musí použít veškerou svou vynalézavost, aby přišel na to, kde se vrah chystá udeřit příště. Luther tak musí vystavit sebe i svou kolegyni Emmy v ohrožení života, aby ukončil šílenou hru sériového vraha a učinil jeho vražednému běsnění přítrž. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I think he's this clever, little lonely man, slowly falling apart, spending his days watching the lives of others. And you know what that's like... other people's lives seem so much better than ours. More interesting, more attractive, more alive. The way he sees it, they got something that he needs so, he's just going to take it from them. No, he's never going to stop, he's just going to keep doing it and doing it, because he'll never get back whatever he's lost. None of us ever do." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjazd série, respektíve jej jediného prípadu vyzeral veľmi sľubne, vyvrcholenie je ale len také normálne, ničím neprekvapivé a samozrejme nesmie chýbať policajtka v správnom čase na správnom mieste, kedy sa zdá, že už je všetko stratené. Musím priznať, že som sa v tom trochu stratil, čo dávam ale za vinu nepresvedčivej dramaturgii. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda výborne, ešte v hektickom tempe, nadväzuje na predošlú a diváka rovno vťahuje do deja. Psychologický profil vraha perfektne zapadá do dnešnej doby sociálnych sietí. George opäť perlí a jeho rozhovory s cynickým Lutherom stoja za pozretie všetkým milovníkom kvalitných dialógov. V mafiánskych atentátoch vedie Gomorra, no aj tento poteší. Náladu strieda temnota sériového vraha so syndrómom chodiacej mŕtvoly, čo mrazí v zátylku. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama