Reklama

Reklama

Ceny Thálie 2009

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Slavnostní udílení již sedmnáctého ročníku Cen Thálie 2009, které vyhlašuje Herecká asociace, se uskuteční v historické budově Národního divadla v Praze a proběhne v těchto kategoriích: činohra, opera, balet, opereta a muzikál, a to zvlášť za mužský a ženský umělecký výkon. Vedle výročních cen budou uděleny ještě tři oborové ceny: za celoživotní mistrovství, cena pro mladého činoherce do 33 let a zvláštní cena Kolegia pro udělení Cen Thálie. Slavnostní večerem nás opět provede Antonín Procházka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zdá, že z těch posledních ročníků udělování cen Thálie, bylo to letošní nejslabší. Jaksi nám klesla úroveň, scénář vždy jednoduchý ale kvalitní, letos se mi zdá nějaký roztěkaný a nepřehledný. Také by nebylo marné vyměnit moderátora, Antonín Procházka se z minulých let sice osvědčil, ale tentokrát zdaleka nebyl tak přesvědčivý jako jindy. Na začátku byl hodně nervózní a v jednu chvíli se mi zdálo, že i zapomněl co má říkat. Pak použil také pár výrazů, které se do ND a jediného seriozního udělování cen moc nehodily a několikrát také skákal do řeči, což mi vadilo asi nejvíc. Ale jinak stále pěkná podívaná se smysluplnými děkovnými řečmi, dojemnými slovy a současnými i pozapomenutými legendami českého divadla. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi moc udílení ceny pro nejmladšího, respektive do věku 33 let. To už mohou pořadatelné udělat cenu do 12 let, do 24 apod. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Ze všech cen co se u nás předávají v televizním přenosu si stále drží Thalie tu nejvyšší úroveň a vysokou hodnotu, ale mohlo by to být i lepší. ()

Reklama

Reklama