Reklama

Reklama

Ledové sny

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá, krásná a talentovaná Alexis Winston pochází z malého městečka a stává se krasobruslařskou superstar. Ale její cesta k úspěchu není vůbec snadná. Stojí ji spoustu úsilí, sebezapření a hlavně - ve starém domově zanechává i svého milovaného přítele. Když Alexis po tragickém pádu oslepne, potřebuje někoho, kdo by jí věřil; někoho, kdo by ji přesvědčil, že má dost sil znovu si obout brusle a uskutečnit svůj sen. V dojemném, inspirativním a emocionálním remaku romantického filmu, který byl v roce 1978 nominován na Oscara® (Nejlepší původní píseň – Through the Eyes of Love), se představují americké krasobruslařky Taylor Firth a Molly Oberstar, olympijská zpravodajka NBC Andrea Joyce a olympijská medailistka Michelle Kwan. Zažijte sílu a radost ze skutečné lásky…na ledě i mimo něj. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pěkný sportovní film z krasobruslení.. Děj plný zvratů a v celku slušně zvládnutý.. Kdyby se režisér zaměřil na události až po nehodě a ne před nehodou, tak z filmu Ice Catles bude daleko lepší film.. Každopádně jsem nadšený a film si svou oblibu mezi nenáročnými lidmi určitě najde.. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film som nevidela ale chystám sa, preplakala som poslednú pol hodinu. Príjemní herci v hlavných úlohách. Ja viem, že je to rozprávka, ale aj tie niekedy pre život potrebujeme. Krásnych 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čuměl jsem na to s mojí a přestože jsem to od první minuty pokládal za zbytečnou ztrátu času, nakonec jsem se dodíval až dokonce. Romantické dojáky sice moc nemusím, ale co bych pro svoji drahou polovičku neudělal. Naštěstí tam hrála celkem pohledná herečka a i ty jejich hadříky nestojí za zahození. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Smutný film kde se dokáže že vždycky je naděje, vždycky když spadnete na dno a není už cesta zpět musíte sebrat všechny síly a jít do boje protože vždycky je šance jen se musíte ji uchopit a pořádně sní naložit skvělý film. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jestli jste viděli původní film z roku 1978, tak se vám tohle opravdu nemohlo líbit. Tady se snad nepovedlo vůbec nic. Hudba byla zkopírovaná a děj celkem taky. Herci mi vůbec nepadly do oka. Prostě všechno špatně. Bylo to bez náboje, nudný. Originál z roku 1978 měl a má pořád svoje kouzlo a tahle kopie mu nesahá ani po kotíky. Jendu hvězdičku dávám za snahu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mame tu zas ďalší z filmov o krasokorčulovaní a myslím jeden s tých lepších.Je to o holke,ktorá korčuľuje na amatérskej úrovni a všimne si ju známi tréner.Tak zo sedlače sa dostane do veľkého sveta krasokorčuľovania.Je to pre ňu a jej rodinu niečo nove,preto tam nastavajú aj vzťahové problémy.Stane sa jej niečo,na čo žiadna medicína ani veda zatiaľ nemá.Čo to može prekonať,jasne že láska.S veľmi príjemnou hereckou dvojicou,dava tomuto filmu viac než prirovnanie tuctoví.Predvídateľný? Určite,Klišé?No jasné ale aj tak to bolo na úrovni. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Krasokorčuľovanie nie je len šport, je to aj umenie, športovec do toho dáva vždy kus srdca, už sa teším na ZOH 2014 v Rusku, bude to zas niečo ako divadelné predstavenie. Film sa mi celkom páčil, i keď tam bolo toho klišé fakt požehnane a sladučké to bolo tiež, ale nech nežeriem, proste celkové spracovanie sa mi aj tak pozdávalo, akurát škoda že dej nedotiahli troška viacej do konca ... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Krasobruslení jsem vždy obdivovala, je to vlastně balet na ledě. A tenhle film jsem vážně krásný, místy trochu zdlouhavý, ale konec je dojemný a citlivější diváci budou potřebovat kapesníky. Škoda, že se film zaměřuje hlavně na události před nehodou, protože bych řekla, že po nehodě by to bylo daleko lepší. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám ráda, ty z krasobruslařského prostředí obzvláště. Tento snímek byl slušnou i když skoro přesnou kopií předlohy k filmu Ledové království, který byl natočen v roce 1978, tedy před více než třiceti lety. Nabízí se srovnání, z něhož u mne vychází vítězně starší verze, hlavně co se výraznějších hereckých osobností a tudíž i výkonů týče. Hudba a ukázky krasobruslařského umění z prostředí vrcholového sportu, jsou srovnatelné. Škoda, že do příběhu nepřinesli tvůrci nic nového, současnějšího. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Celkom pekný komerčne ladený športový film. Možno to chcelo viac sústrediť film na udalosti po nehode a taktiež viac reálnejšieho na úkor "rozprávkového".... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Technicky mi to připomínalo „Ledové ostří“ s tím, že toto nebylo tak sportovní a soutěžní. Bylo to takové nedělní, klidné a předvánoční. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Sportovní drama ze světa krasobruslení, které nijak nevybočuje z mantinelů podobných snímků. Na druhou stranu je pravdou, že příběh Alexis si, díky podání milé a půvabné Taylor Firth, dokáže získat divákovo srdce a sympatie, takže určitě neurazí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za bruslení a jedna za hlavní představitelku, když tedy zrovna nebyla zmalovaná jako klaun z manéže, jinak tenhle sportovní film je víc romantický alá Danielle Steel a v konstrukci, která není originální. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Film ako vyšitý na dlhé nudné večery. Športovo nabitý film s dosť veľkou romantickou nádieľkou, celkom peknou hudbou, a konečne peknými zábermi krasokorčuľovania (neznášam, keď ukážu nohy krasokorčuliara a tvár herca, je to potom dosť amatérske.) Podľa mňa druhý najlepší film s touto témou (prvý je u mňa film Ľadové ostrie.) Romantika tu bola na správnom mieste, hlavní predstavitelia boli síce neznámi, ale celkom sympatickí. Určite to nie je film pre náročných divákov, ale rozhodne stojí za pozretie, a možno sa vám to aj bude páčiť:D ()

Reklama

Reklama