Reklama

Reklama

Recenze (14)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Tento pořad ocení jen ti, co mají nějaký výchovný problém. Skvělé pro inspiraci,. já bych si kameru do bytu nepustila, podle mne to musí být pro děti příliš stresující. Ocenila bych podobnou službu bez kamery - dostupnou všem, kdo to potřebují. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Některé použité ženy to mají těžké. Po obývacím pokoji, šatně, botníku i krmítku pro sýkorky jim leze nejeden plod nezřízené vášně. A ony to nezvládají, protože se jedná o dementní kravky, odchované v kotci jako vlčata, kterýžto výchovný rámec s úspěchem předávají dále. Právě na ně číhá úlisný televizní businessman s nabídkou pomoci při vedení domácnosti. Za mrzký peníz. A to dokonce pro onu tupou existenci, jejíž rodidla onen průser spáchala! No neberte to. A pokud by harant náhodou nebyl dostatečně agresivní, hyperaktivný nebo zesraný až za ušima, vlídná ruka dramaturga mu již poradí, jak ujařmit nablblého diváka. Velice výchovný pořad. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Opět pořad, který se okopíroval odjinud. Jako většina zdešjích pořadů. Profesionální chůva vlítne do rodiny, a udělá tam vše podle představy své. Zajímavéna tom bylo, že některé ženy byly jen teoretičkami, vlastní děti nemají. ()

CrownThomas odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kdo tohle točí, ti lidé jsou tak zralí do psychiatrické lečebny Bohnice - Praha 8. Ale dělat rukama nebudou, hajzlové..! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo tento projekt získal také zlé hodnotenie. Ja osobne som sa na to rád díval, myslím že tam zaznelo mnoho dobrých rád, inšpirácii a nápadov. A mnohému som sa priučil.... ()

Wilston 

všechny recenze uživatele

Proč si lidi domu volají chůvu, když mají problém s dítětem a ještě to takhle zveřejňují v televizi? Mají přistoupit k učinné metodě cukru a biče (občas tam byly fakt extrémní případy). A když ani to nepomůže ,tak je tu ještě stará dobrá vařečka.:-D Au :-( ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Občas jsem ty chůvy obdivoval, co museli s "dětma" vydržet. Ty "děti" totiž občas byly drzejší než cvičená opice a hejno nádražních vrabců dohromady, a taky pěkní spratci. ()

montenegro odpad!

všechny recenze uživatele

Že je spousta rodičů výchovně neschopných se asi všeobecně ví, že se s tím chlubí v televizi je věc druhá, ale myslel někdo na to, jaký bude mít tahle exhibice dopad na ty chuderky děti??- spolužáci, kamarádi, sousedé..všichni vědí, jak jsou "hrozné" a jejich rodiče nemožní. ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Další z amatérských pořadů absolutně bez hereckého zastoupení s nepřirozenými výkony. To, že příběhy mohou být pravdivé, nebo vymyšlené - na tom už nesejde, když už chci natočit nějaký dokument nefungující rodiny, zapojím do toho trochu hlavu a patu, myšlenku a trochu i hereckých výkonů včetně kvalitních záběrů. Kamera totiž v tomhle ohledu sice plní funkci amatérských záběrů, ovšem se na to nedá koukat! ()

Reklama

Reklama