Reklama

Reklama

The Mighty Boosh Live: Future Sailors Tour

všechny plakáty

Recenze (6)

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Pro tuhle bandu mám prostě slabost, a i když byli Future Sailors malinko slabší než liveshow první - u mně stále na plný počet. Oč je oproti Brixtonu slabší samotná divadelní 'hra', o to lepší je to všechno okolo - víc postav, víc hudby, víc 'skryté' reklamy (Jacquettie!:) a to všechno plné geniálního boosh humoru, který pro mě nikdy na úspěšnosti neztratí a i po několika shlédnutích mě stále bude shazovat ze židle. Už se těším na film :) And it's always three o'clock!!! ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Osobně mi chyběla ta hra jako tako taková, jak oba pánové předvedli v prvním vystoupením. Tahle relativně neuspořádaná série skečů mě moc nebavila. Moonův postapokalyptický trhák "No Future?" však stál rozhodně za to! ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než první živák z Brixtonu. A je to i logické, protože se čerpalo hodně z třetí série, která je taktéž (IMO) slabší než ty první dvě. Přesto se i zde najde pár nezapomenutelných scén a hlášek, které opravdu nikde jinde nenaleznete. Příjemně překvapil Rich Fulcher se svým cvičením a litevským komikem. Edit: Při druhém zhlédnutí jsem se bavil o něco víc a proto zvedám na 4. ()

killingminds 

všechny recenze uživatele

Celkově už ne tak vtipný jako předchozí živák. I když, každý má svoje. Ve Future Sailors mě víc bavila divadelní hra a hudební stránka byla skvělá! Hlavně hudební vystoupení Hitchera mě dostalo do kolen. Baratt je fakt génius! ()

Reklama

Reklama