Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 4
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele javak810i k tomuto seriálu (1)

Protiúder (2010) 

Smíchejte Bourna, 24 hodin a Black Hawk down a udělejte z toho seriál. Co dostanete? No, dostali byste nejspíš seriál, jakým by mohl Strike Back být, kdyby neobsahoval ty své chybky (občasná nereálnost, nelogičnost, toporný scénář). Strike Back rozhodně není dokonalý, ale je zatraceně dobrý a i přesto, že se jedná o TV tvorbu, tak předčil mnohem ambicióznější filmy stejného žánru. Za mě tedy 5*.... Po druhé a třetí sérii snižuji na 4*. Seriál "zmainstreamovatěl" a z ústřední dvojice se stali neprůstřelní hrdinové. Ovšem zábavný faktor naštěstí zůstal pořád. Po 4. sérii nadále zůstávám u 4 hvězdiček. Ale jsou to velmi dobré čtyři hvězdičky. Na televizní produkci se jedná opravdu o nadprůměrnou akční zábavu, která nepůsobí lacině. ()

Reklama

Reklama