Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 4
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele maty39 k tomuto seriálu (1)

Protiúder (2010) 

V porovnání s těmahle týpkama bledne i Jack Bauer závistí. Strike Back je nadupaná akční podívaná, která si s realitou moc hlavu neláme a rodiná dilemata příliš neřeší. V podstatě jsou jednotlivé série rozděleny na jednotlivé mise (jedna mise na dva díly), které jsou propojeny jednou hlavní dějovou linií. Jelikož první sérii produkovala jiná stanice, tak se liší hlavní postavy (týpek z první se ukáže i ve druhé sérii), ale všechny série jsou ve stejném duchu a všechny jsou velmi nadupané. Od druhé je to něco více ramboidní, ale stejně extrémně zábavné. Čtvrtá a pátá série vsadily na více provázaný děj a jednu hlavní linii pro každou sezonu. Jinak se ale nic nezměnilo. Charizmatičtí a nesmrtelní hrdinové v non stop akci a nic víc. Pro někoho to může být málo, ale mě to extrémně bavilo. Pokud jste někdy snili o tom, že někdo převede na malou obrazovku Call of Duty, tak Strike Back je odpovědí vašim snům. Sice si vybírá ty komornější mise, ale pořád je to hrozné maso. PS: Milovníci artu, strhujících hereckých výkonů a dramat by se měli držet stovky kilometrů daleko, protože toto by jim mohlo ublížit. ()

Reklama

Reklama