Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 5
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele warrenur k tomuto seriálu (1)

Protiúder (2010) 

V skratke: military bachorka o tom, ako vojenska spravodajska jednotka, "o ktorej nikto nevie", riesi problemy napriec zemegulou. Cele zachranovanie zvladne neobycajne "vtipne a vykonne"duo tych "najcoolovejsich typkov. Brit je za dobraka, kladasa - typickeho skautika a american je zasa stereotypom lahkovazneho playboy-a, ktory v kazdej casti pretiahne, jednu az dve, ci uz povstalkyne, policajtky, agentku, sluzku, ci vojacku. Kazda jedna z nich je samozrejme ako z modelingovej agentury. Ako inak, robi to preto, lebo je stale v nebezpeci a tak mu to predsa divak, ako zdravu kompenzaciu tolkej strelby a zabijania, zje aj z navijakom. V tinejdzerskych rokoch by som to zrejme zral. Netusim, ci posledne serie sli kvalitou nahor. Inak urcite neodporucam. ()

Reklama

Reklama