Reklama

Reklama

Obsahy(1)

FIlm byl natočen na motivy sci-fi novely V. Golovacheva "Smerš-2" jako vizuální mix akčního thrileru, špiónské detektivky a sci-fi. Děj se odehrává v blízké budoucnosti v Moskvě a v paralelním prostoru "Vnitřního kruhu". Hlavní hrdina, agent speciální kontrarozvědky, je vybaven zvláštními schopnostmi a čelí zlu, které v podobě hrozivých psychoaktivních zbraní hromadného ničení ohrožuje celou Zemi. (spawnxp)

(více)

Recenze (5)

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Ambiciózní pokus o ruskej Matrix - ovšem celý to dopadlo jako počítačová hra nebo spíš jako reklama na holicí strojky Wilkinson - cool, steel and cold elegant. Akčnost velice slušná, herecký výkony žádný, u triků je vidět dost malej rozpočet stejně jako u vatovejch 'uměleckejch' pasáží, kterejch je celkem dost. Průměr. ()

N0X. 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase som mal veľké problémy s nedostatkom spánku. Tento film moje problémy vyriešil!!! Ale teraz vážne. Keby som si na chvíľu odmyslel ten paralelný svet "vnútorného kruhu" tak by som povedal že to je pokus o ruského Jasona Bournea. No herecké kvality postáv boli plytké a dialógy nudné. Dej ničím nezaujal. Verdikt: 35% ()

svist10 

všechny recenze uživatele

Zapreshche... Kruci! Interceptor je derivát spousty snímků, namátkou například zde již zmiňovaný Matrix nebo také Equilibrium. Ke srovnání svádí desaturovaná barevná paleta, vypulírovaný vizuál i samotný námět. Přitom množství dialogů a minimalistická hudba napovídají spíše artový film. Ve výsledku vznikl bastard, míchající v sobě obojí. Rádoby cool akce, jen těžko maskující chabý rozpočet, romantická linka vyústěná ve snad nejvíc WTF milostné scéně desetiletí, plochý dramatický oblouk vedoucí k psychedelickému finále. Osudy postav mě ani v nejmenším nezajímaly a kdyby hrdina na konci neuspěl a slavně zemřel, řekl bych jen: Ouha, i to se stává. Nicméně jsem to přežil bez újmy na zdraví, což je asi tak jediná pozitivní věc, kterou můžu o... Interceptor prohlásit. ()

Reklama

Reklama