Reklama

Reklama

Obsahy(1)

FIlm byl natočen na motivy sci-fi novely V. Golovacheva "Smerš-2" jako vizuální mix akčního thrileru, špiónské detektivky a sci-fi. Děj se odehrává v blízké budoucnosti v Moskvě a v paralelním prostoru "Vnitřního kruhu". Hlavní hrdina, agent speciální kontrarozvědky, je vybaven zvláštními schopnostmi a čelí zlu, které v podobě hrozivých psychoaktivních zbraní hromadného ničení ohrožuje celou Zemi. (spawnxp)

(více)

Recenze (5)

svist10 

všechny recenze uživatele

Zapreshche... Kruci! Interceptor je derivát spousty snímků, namátkou například zde již zmiňovaný Matrix nebo také Equilibrium. Ke srovnání svádí desaturovaná barevná paleta, vypulírovaný vizuál i samotný námět. Přitom množství dialogů a minimalistická hudba napovídají spíše artový film. Ve výsledku vznikl bastard, míchající v sobě obojí. Rádoby cool akce, jen těžko maskující chabý rozpočet, romantická linka vyústěná ve snad nejvíc WTF milostné scéně desetiletí, plochý dramatický oblouk vedoucí k psychedelickému finále. Osudy postav mě ani v nejmenším nezajímaly a kdyby hrdina na konci neuspěl a slavně zemřel, řekl bych jen: Ouha, i to se stává. Nicméně jsem to přežil bez újmy na zdraví, což je asi tak jediná pozitivní věc, kterou můžu o... Interceptor prohlásit. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Ambiciózní pokus o ruskej Matrix - ovšem celý to dopadlo jako počítačová hra nebo spíš jako reklama na holicí strojky Wilkinson - cool, steel and cold elegant. Akčnost velice slušná, herecký výkony žádný, u triků je vidět dost malej rozpočet stejně jako u vatovejch 'uměleckejch' pasáží, kterejch je celkem dost. Průměr. ()

N0X. 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase som mal veľké problémy s nedostatkom spánku. Tento film moje problémy vyriešil!!! Ale teraz vážne. Keby som si na chvíľu odmyslel ten paralelný svet "vnútorného kruhu" tak by som povedal že to je pokus o ruského Jasona Bournea. No herecké kvality postáv boli plytké a dialógy nudné. Dej ničím nezaujal. Verdikt: 35% ()

Reklama

Reklama