Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této zábavné castingové show musí soutěžící přesvědčit porotu i diváky, o svých pěveckých, hereckých a tanečních schopnostech. Vítězové soutěže získají smlouvy na hlavní role Robina a Mariany v muzikálu Robin Hood. V porotě usedli Ján Ďurovčík (režisér tohoto muzikálu), Ondřej Soukup (autor hudby), Gabriela Osvaldová (autorka textů) a Michal Kocourek (producent a ředitel Divadla Kalich). Pořad moderují Martina Kociánová a Petr Vondráček. (Deco.20)

(více)

Recenze (32)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Sleduju to, baví mě to a nestydím se za to. Podle mě lepší než Superstar nebo X-factor. Když už nic, aspoň to není tak o vzhledu, ale o překvapivě dost kvalitních pěveckých výkonech. A porota taky mnohem lepší, než v ostatních pořadech (Ďurovčík je dobrý magor). Jen ten Vondráček mi trochu pije krev. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Akceptuju Superstar, akceptuju X-factor, ale tohle už je moc. Houfy dementů se snaží dostat se do muzikálu, kterej bude stejně trapnej jako většina ostatních českých muzikálů. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jsem vcelku mile překvapený. Čekal jsem docela hrůzu plnou komerce, ale nakonec se mi dostalo docela dobrého úvodu, který ještě nic moc neznamená a já věřím, že ta kvalita pořadu půjde ještě o něco výš, až se to pročistí o ty slabší jedince. Jinak taky musím uznat, že ty pěvecké výkony jsou fantastické - dost těch mladých děcek by shráblo superstar do hrsti. Fakt klobouk dolů. No jsem docela zvědavý, co mi přinesou další kola :-) ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Dlouhý nudný moderátorský úvod - x krát soutěžní vystoupení proložené "chytrými" plky poroty - "napínavé" vyřazování v podání nudného závěrečného zmatečného porotcovského hodnocení. "Koho z vás dvou vyřadit? Zazpíval jsi famózně, ale soupeř, kterého bych chtěl vyřadit, zazpíval taky dobře. Takže tě vyřazuji..." /// Moderátorka: " Koho tedy vařazujete?" Jedna hvězda jako alternativa k široké nabídce pěveckých soutěží. Nekonkurenceschopný formát. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

V zásadě průměrná castingová show, kterých už jsme na obrazovkách nemálo viděli a ještě uvidíme, obohacená snad jen o taneční výkony. Odpustila bych si pohled na porotce zahalené oblaky dýmu z cigaret, doutníků a podobných propriet. V dnešním díle padla zmínka o Chorus Line, tak k tomu to má vážně daleko...:) ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Na blbiny se vždycky dobře kouká, protože je to, voilá, blbina! A u té se vždycky smějeme tomu, jak je debilní. Superstar, Xfucktor a podobný sračky jsou jakž takž ospravedlnitelný ale tohle se evidentně veze na jejich "úspěchu". Dělat takovýhle typ konkurzu na obyčejný muzikál, navíc na tak nevhodné téma, to je ubohost nejubožejší. Hvězdička za to, že je tam aspoň na koho koukat... ()

drexik odpad!

všechny recenze uživatele

No a tak to vypadá, když se za každou cenu musí udělat TV pořad pro masu lidí, kteří nečekají na nic jiného než v osm hodin dřepnout k televizi a čučet podobné bludy. ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

bylo to slabý, nudný, bez talentů, o ničem.... bylo pro někoho překvapení, že vyhrál honza kříž, kterej v kalichu už v muzikálech hraje? tím nemluvim o protekci, ale o tom, že on byl skutečně jedinej, kdo něco uměl, a ostatní byli v porovnávní s ním tragičtí.... včetně neschopných a nudných moderátorů... gongování poroty byl vrchol amatérismu.... čtyři superstar, jeden x-faktor, vždycky si každej člen poroty řek, co chtěl a stíhalo se, tady se ten čtvrtej stačil maximálně tak nadechnout a jelo se dál.... a možnost hlasovat pouze během reklamy mezi přenosem a vyřazováním? bez komentáře.. ta jedna hvězda je za zmiiňovanýho kříže.. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Obsahově stejné téma jako u pořadů typu Superstar či X-Faktor. Pouze forma je jiná a soutěžícím dává více najevo, jakým směrem se má ubírat jejich snaha. 40% - 2** ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý projekt, který je ale totálně nezvládnutý. Hláškař Jano Ďurovčík to sám nezachrání. Režie stojí za prd, snaha za každou cenu vměstnat show do vymezeného času, je to bez nápadu, bez nějaké snahy získat vlastní tvář a oba dva moderátoři, jak Vondráček tak Kociánová jsou toporní a nudní, bez jediné vtipné hlášky. Projekt ostře kontrastuje s nedávno vysílanou Česko-Slovenskou Superstar, která byla podle mě asi nejpovedenější Superstar vůbec ()

Elyon odpad!

všechny recenze uživatele

Jako Superstar. A jelikož Soukup a Osvaldová už nejsou v porotě a na Nově, tak dělají na Primě takovou muzikálovou obdobu. Je to ubohé a navíc naprosto nezajímavé, nakonec budou stejně hlasovat diváci. ()

dandislav1991 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem na to koukal, ale pak mě to přestalo bavit, stále šlo jen o jedno a to samé! najít někoho kdo se nestydí udělat ze sebe pitomce a lézt někomu do zadku. ()

tančísvlky odpad!

všechny recenze uživatele

Prvý raz a naposledy , to čo predvádzal J.Ď. s porotcovským kolektívom silne pripomínalo predvádzanie Paroubka v parlamente... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí o moc víc, než všechny Superstar a X-faktory. Možná proto, že mám opravdu ráda muzikály. A hodně velkej podíl na tom určitě má i Gábina Osvaldová a spol., jsou totiž opravdu vtipný. Nechci zatím hodnotit víc než průměrně, protože kdo ví, co se z toho vyklube s příchodem přímých přenosů. Mně totiž ta současná nenačančanost vyhovuje. ()

Reklama

Reklama