Reklama

Reklama

Rande naslepo

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 51 min

Obsahy(1)

Stále někoho hledáte, ale pořád to není ono? Jste akční a nebojíte se kamer? Vyberte si toho správného partnera nebo partnerku jen podle jeho hlasu, aniž byste jej viděli. Běžte do pořadu RANDE NASLEPO! Pořad Tv Prima uvádí Miloš Knor. (Handle)

Recenze (58)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

TV Nova má velkého konkurenta v průměru odvysílaných sraček na jeden rok. Pořád plný podplacených lidí, kteří si šli přivydělat sehraným divadlem, na které jim důchodci nalepení metr od televize vesele skočí a druhý den ho vášnivě rozebírají v přecpaném ranním MHDčku, kde zabírají místo pro děti jezdící do škol. Přirovnání Knorr a Knor se krásně nabízí, protože obojí je instantní a nedá se to sežrat. Trapné publikum olizující se nad stovkou podstrčenou za tleskání je obvykle debilní a kulisy studia připomínají americké, béčkové tv show z padesátých let. Nevím čím nás Prima "dostane" do kolen příště, chtělo by to obdobně nový a originální námět, třeba "skrytá kamera" a točila by zásadně tvůrčí oddělení TV Prima. To bysme se pobavili nad tím, co tam (ne)dělají. 15% 26.03. 2010 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Beru leckteré kolem uvedené kritiky, ale na druhou stranu se za občasné podívání nestydím. Ba naopak.. Protože skutečně odpadové jsou pro mě reality-výplachy typu Mladší o pár let nebo Druhá šance.. Rande naslepo je další unikátní přehlídkou křupanů, ale i těch, kteří to jednoduše chtějí zkusit (i když hledat životního partnera na základě několika vět a přes neprůhlednou stěnu je přeci jenom silné kafe). Přesto lahodná jednohubka, která po hektickém dni dokáže spolehlivě pobavit.. a na Knora se hůř dívá, ale vtipnou atmosféru udržet umí. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kolik je všude možně seznamek, kde jeden hledá druhého. O koho jde, o jaký vzorek povah, a jak jdou k sobě, proto jsou zřízené tyhle pořady. Nejvíce se mi líbila seznamka na TV MARKÍZA. Strávili spolu jen pár dnů, ale jak to většinou dopadalo? Ukázalo se, jak jsou nepřipravení na vztah. Dospělí lidé. Asi nečtou - Umění milovat, od Fromma. Pak se není čemu divit. Fuj! Dospělí lidé a tak nezralí. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se asi 1-2x. Všechny otázky jenom kolem sexu? Sice to do seznamování patří, ale to ty lidi už nezajímá nic jiného? ()

Handle 

všechny recenze uživatele

A já myslel, že do takovéhle soutěže by se nepřihlásil ani ten největší zoufalec.. No co, samozřejmně mi bylo jasný, že to bude ztráta času. Ale co mě nejvíc vadilo byl ten ''humor'', pan moderátor se hold taky nevyznamenal. Avšak - i když vím, že je to kravina, stejně hvězdu dám, protože nemůžu říct, že jsem se úplně nudil.. ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Vcera jsem nahodou narazil na tento rachot, kde si dementni moderator s pedofilnim koleckem na ksichtu delal neustale prdel ze stejne mentalne zaostaleho souteziciho. Trojici muzskych soutezicich doplnoval dalsi a la pedofil s koleckem a jakysi zovialni dydzej s retezem na krku. Za prepazkou sedely dve zenske, jedna uchazejici, jedna priserna. Obe si vsak navzajem skladaly komplimenty, jak jsou nadherne. Publikum, slozene predevsim z duchodcu, tleskalo po kazdych dvou slovech, ktera kdokoliv rekl. Do toho byl sem tam k videni zajikavy smich a bodre placani do kolen. Jde o dalsi vydobytek dekadentniho postmodernismu v soucasne audiovizualni tvorbe. Ovsem bez naliteho panaka je nestravitelny. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ten pořad sám o sobě je jasnej odpat.. o tom žádná. Ale Knor to neskutečně táhl. Ten chlap zvládne one man show s přehledem. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Podobné typy pořadů jsou dost nudné, stejně jako i v tomto případě. Vše mírně zachraňuje Miloš Knor tak alespoň za něj jedna... ()

halogenka odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelná záležitost. Nerozumím hned několika věcem - kdo to proboha vyrobil, kdo to proboha pustil do vysílání a proboha, co je zač ten moderátor? Kulisy a grafika a vůbec celý formát pořadu jsou jak z 80. nebo 90. let, plus nechutný "spontánní smích" placeného publika, vyšinutí "soutěžící" - teda spíš asi nastrčení hooodně špatní herci, protože jinak si to vysvětlit nedokážu (takže vás kdo se s kým dá dohromady přestane zajímat už asi za tři vteřiny). A Miloš Knor - no...co na to říct a nebýt sprostý... První čtvrt hodiny jsem si naivně myslela, že Rande naslepo je nějaká notně bizarní parodie. Nakonec mi ale došlo, že asi ne, a to bylo peklo...nebyla jsem ani fyzicky schopná se dodívat do konce. Jediné, kam bych tento pořad možná zařadila v programu, je po Volejte věštce, to už se většinou dívají jen ožralí a zhulení lidi, což by myslím tak odpovídalo cílové skupině... Vau. Fakt vau. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Určitě jako samotný pořad to je odpad. Nechápu, proč by se měl kdo do tohohle přihlásit. Ale Knor těma svejma narážkama je vtipnej. Kolikrát si nebere servítky a co na srdci, to na jazyku. Zrovna včera jsem viděl povedenej díl, kdy tam byl i Ríša Nedvěd a to jsem se docela pobavil. Tak aspoň na ten průměr to vytáhnu. 50% ()

Reklama

Reklama