Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní Talkshow, která představuje tři hosty dvou moderátorů. Třetí host je vybraný divák, který umí něco, co ostatní neumějí. Překvapením pořadu jsou nezveřejněná videa slavných. (Sethlans)

Recenze (18)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Trapárna, Dejdar už je dávno okoukanej a nemá co nabídnout, blbka Hrachovcová jakbysmet. Hlavně že lowáčky se sypou, to je duležité:-) ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo tenkrát, když nepříliš schopný moderátor Dejdar společně s jednotkou blbosti zvanou Kačenka, zpovídali své hosty. Zábavy přitom byl evidentně dostatek, což jsem si dovolil odhadnout z množství zaplaceného smíchu diváků, ale ke mně se přes obrazovku profiltrovala pouze nuda a trapnost. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku z lítosti k Dejdarovi, jinak pro mě zůstává záhadou, hodnou kruhů v obilí či mayské křišťálové lebky, koho pořady typu "Mazec" zajímají a baví? Nahraďte Dejdara třeba Hrubešem nebo Gondíkem a můžete tuhle "talk-show" šoupnout do odpadu a přejmenovat na "Sranec". 15% ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Mazec...? Inu, podle mého skromného názoru je to spíše pěkný sranec, soudě především dle trapných vystupování moderátorů a jejich hvězd. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dejdar mi vůbec nevadí, ale Hrachovcovou fakt nemusím. I díky tomu, že tam jsou někdy zajímaví a poměrně neznámí hosté si dovolím dát 1 hvězdičku. Na víc hvězdiček tento pořad však nemá ani náhodou. ()

Akumulátor odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost nezná hranic. Alespoň v tomto pořadu. Kateřina Hrachovcová svou neskutečnou blbostí už není ani vtipná, navíc hosty nenechá ani domluvit. Martin Dejdar tam je asi jen od toho aby jí krotil a usměrňoval. ()

Jigsaw88 odpad!

všechny recenze uživatele

Do čeho se upsal Dejdar to opravdu nemá obdoby. Celou trapnou atmosféru doplňuje ještě tupější Hrachovcová. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle kolem mě vcelku prosvištělo, což je nakonec dobře. Když jsem to totiž viděl, skoro jsem si trhal vlasy hrůzou, co že se to na těch našich televizních obrazovkách zase objevilo. ()

Rodin odpad!

všechny recenze uživatele

Je opravdu Kateřina Hrachovcová tak neskutečně blbá, jak se opakovaně v různých televizních pořadech prezentuje? A co přimělo Dejdara k účasti na této taškařici? Já měl za to, že ty dluhy z devadesátek už vypořádal. Nebo že by zase nějaká nová hypotéka? Toto se nedá ani ve stavu blížícím se totální opilosti. ()

Spike86 odpad!

všechny recenze uživatele

Pěkně trapný a nezáživný pokus o talkshow. Tento pořad se opravdu nepovedl. Hrachovcová ze sebe dělá blbku a vtipné to není ani trochu. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Při večernim brouzdání po Tv análech sem narazil na talk šou Mazec a koho tam nevidim. Mezi hosty byl zrovna spisovatel a antifeminista Pepa Hausman (byl i u Krause), takže sem přibližně věděl co příde. Pepik nezklamal, a tak sem pobaveně sledoval jak si s Dejdarem notuje a jak jim občas Kačenka (s CTK výrazem) skočí do hovoru s nějakou uštěpačnou poznámkou. Dalšim hostem byla nějaká striptérka a to už tak zábavný pohovor nebyl. Určitě tady záleží na výběru zajímavých hostů a taky sehranosti dvojice moderátorů, ale to mě je celkem šumák, protože další sledování v plánu nemám. ()

___Tuco odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná talkshou, kdy hosti musejí sami zachraňovat ticho, které nastává po edeznění úmělého smíchu po vtipu převážně toho blbějšího z moderátorů. Dejdar se snaží, ale měl si nejdřív vyrkoušet formát pořadu, než do toho šel, takhle si kazí renomé. Kačenka je úplně mimo, navíz skáče všem do řeči... ()

Reklama

Reklama