Reklama

Reklama

Půlnoc v Paříži

  • USA Midnight in Paris (více)
Trailer

VOD (1)

Mladý pár Gil (Owen Wilson) a Inez (Rachel McAdams), který se má na podzim brát, přijíždí s jejími rodiči do Paříže. Gil je nevýznamným spisovatelem, který miluje Paříž a chtěl by se sem po svatbě přestěhovat. Ovšem Inez jeho romantickou představu nesdílí a nemyslí si, že toto město bylo ve 20. letech minulého století zlatým věkem. Jednoho večera jde Inez se svými přáteli tancovat a Gil se prochází noční Paříží. Jeho půlnoční zážitky mu odhalí Paříž v jiném světle a ovlivní nejen jeho budoucí život. Žije v iluzi, kterou lidé někdy trpí a domnívá se, že život ostatních lidí, by byl pro něho daleko lepší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 343)

angorka 

všechny recenze uživatele

Krásný....i když mi tam Owen nesedí - nemam ráda jak mluví. Něco takovýho jsem si vždycky přála zažít :) Paříž v té době to je můj sen. A nepřijde mi to vůbec Allenovské, zvláštní. ()

Zoltar78 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc fanouškem Woodyho Allena, ale tenhle film se mi líbil. Asi nejvíc co se jeho tvorby týče. Nevím zda za to může překrásně nasnímaná Paříž nebo fajn herecké obsazení (zvlášť bych vyzdvyhnul Marion Cotillard nebo epizodní roličku Adriena Brodyho jako skvostného Dalího) nebo nostalgická hudba či nenásilný humor, ale musím si přiznat, že asi od všeho trochu. Z kina jsem odcházel s velice příjemným pocitem a jakýmsi duševním klidem jako už docela dlouho ne. Jen ten venkovní sychravý podzimní déšť co mě čekal venku bych hned vyměnil za letní svěží déšť v ulicích překrásné Paříže... ()

Pangi 

všechny recenze uživatele

Tak optimistického Allena jsem snad ještě neviděl.Chytrý a milý film,který udělá hodně pro Paříž a ještě více pro diváka.A Adrien jako Dalí je vynikající. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Ne úplně tradiční Allenovka, ale pořád perfetkní filmek. Kdo má rád Paříž a aspoň trošku ulítává na umění obecně, bude nadšený. ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Viem, že takmer všetci fanúšikovia Woodyho milujú hlavne jeho skoršiu tvorbu a možno práve preto, že som ročník 88 a nevidela som od neho tak veľa, môžem ohodnotiť Polnoc v Paríži viac nezaujate. Owen Wilson je výborný. Prvýkrát mi absolútne dokonale sadol s tou jeho chaotickosťou, chlapčenskou charizmou, úloha akoby ušitá priamo naňho (klišé ja viem :)) Naopak Rachel som prvýkrát neznášala. Celá tá atmosféra polnočného Paríža ma úplne očarila. Po prvých pár minutách som film stopla, šla si otvoriť červené a všetko vychutnávala. ()

yatan 

všechny recenze uživatele

Roztomily, mily a americky "romanticky" film Woohyho Allena, ktory sa netvari dolezito, ani nema velke ambicie no citit z neho cistu lasku autora pre svoje umenie a svoju pracu. Milujem Woodyho uprimnost vo filmoch, lebo je tak velmi priezracna, az oslobodzuje, a kto z tych co chodia v lete bosi po dazdi by netuzili zazit Woodyho Midnight in Paris? Nadherny utulny a najlepsi Woodyho film za poslednych 10 - 15rokov. ()

meisje 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Paříž, takže u mě plus za atmosféru a hudbu. Jinak celkem triviální zápletka, která je ze začátku celkem zábavná, ale brzy začne nudit, užvaněný Wilson mi lezl na nervy, stejně tak jako jeho silně americká a hysterická přítelkyně, Cotillard mě neokouzlila..takže horší průměr. ()

akcul 

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy, co chutnají jinak a tento navíc voní po Marion Cotillard. Přestože nejsem frankofil, tak se mi tento sen o Paříži líbil moc - romantický, prchlivý a stálý zároveň. Chybky najdeme, ale co, my snílci se podívejme do zrcadlel, pokrčme rameny a nechávejme se unášet dál - Dalim, Bunuelem, Belle Epoche, kankanem .. Let's Do It Let's Fall In Love ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Suhlasim so vsetkymi co si myslia ze Woody je proste pan, takto perfektne zrezirovany film som uz dlho nevidel. Wrembel - majster skladatel, tomuto filmu ta hudba dodavala vela. Wilson sa konecne dokazal realizovat, a ukazal co v nom je. Pribeh za 5*, hudba za 5*, nemam tomu co vytknut. ()

madame.Hi 

všechny recenze uživatele

Film, ktery asi opravdu oceni jen romanticke a umelecke duse. Ac nemam moc rada hollywoodske hezouny, tak mi Wilson nevadil a docela me prekvapil prijemym a verohodnym vykonem. A protoze me tento Allenuv pocin okouzlil nemohla jsem dat jinak nez za plny pocet... ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Allena nemám príliš napozeraného, ale po jeho predchádzajúcom filme (Poznáš muža svojich snov) je pre mňa Polnoc v Paríži príjemný prekvapením. Zaujímavý príbeh, kopa známych umelcov vo vtipnom zobrazení (Dalí, Hemingway...), sympaťák Wilson, charizmatická a krásna Marion Cotillard (i Léa Seydoux), príjemné dialógy, dokonalá atmosféra, pri ktorej som mal chuť naliať si pohár vína a pustiť nejaký šansón a samozrejme PARÍŽ, najromantickejšie mesto sveta. A čo z toho vyplýva? Že človek je tvor nespokojný a vždy bude túžiť po niečom, čo nemôže mať... 75% ()

Bouřka 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, se skvělým obsazením. Možná s Owenem Wilsonem to byl risk, ale nakonec to zvládl. Když se objevil Salvator Dalí, srdce mi zaplesalo. Takový výlet do minulosti bych si taky nechala líbit. A ta americká rodinka mě hrozně rozčilovala :-) ()

Romadoor 

všechny recenze uživatele

V podstatě nevím jaký účel v tom plnila suchařina/snobařina/pózařina, ale na mě tam toho bylo moc. Film co vypadá celou dobu jako reklama ve mně po čase vyvolá podobnou nechuť.....ale na druhou stranu pěkně barevný, skoro jak namalovaný. Karikatura tchána republikána nebyla neúsměvná ale jeho uvěřitelnost už méně.... ()

Související novinky

Aero oslaví osmdesátiny W. Allena festivalem

Aero oslaví osmdesátiny W. Allena festivalem

27.11.2015

Přímo v den osmdesátých narozenin Woodyho Allena – v úterý 1. prosince – odstartuje pražské kino Aero přehlídku filmů Všechno, co jste kdy chtěli vidět od Woodyho Allena. Od 20.30 uvede Allenův… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

46. ročník MFF Karlovy Vary

46. ročník MFF Karlovy Vary

19.06.2011

Od 1.7. do 9.7. se v Karlových Varech uskuteční nejvýznamnější filmový festival kategorie A ve střední a východní Evropě. Festival představí 178 celovečerních filmů, převážná většina z nich bude mít… (více)

Reklama

Reklama