Reklama

Reklama

Bruce Willis je zpátky v akci — strhující, dech beroucí, divoké akci — jako John McClane, odvážný newyorský policajt s úžasnou schopností být v nesprávný čas na nesprávném místě. Tentokrát se John vydává do dalekého Ruska, aby vypátral svého syna Jacka (Jai Courtney), který se ocitl v moskevském vězení. Jeho mise ale nabere smrtící obrátky ve chvíli, kdy musí se synem spojit síly, aby společně překazili plány na krádež jaderných zbraní a zabránili tak rozpoutání třetí světové války! (Magic Box)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (1 312)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Krčím plecami. Nie som nadšený, ani spokojný, ale nevidím ani dôvody na prehnanú nenávisť. Ako pokračovanie najlepšieho akčného filmu všetkých čias je to samozrejme katastrofa. Ako výplachové akčné béčko je to OMNOHO lepší film ako napríklad obludne preceňovaní Expendables 2. Toto má aspoň veľa akcie (a miestami fakt dobre natočenej), nejaký základný ústredný vzťah a Willis obstojne hlási. Scenár vrcholiaci vyznaním otcovskej lásky je prirodzene totálne peklo. 5/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, copak se stalo, milí erudovaní kritikové? Zase jsme se vyspinkali do artova, někdo nám šlápl na gájprajdu na boa, anebo je to tím výjimečně kvalitním camripem, který vám umožnil zazářit jako diamant ještě před předevčerejší premiérou? Pokud je to za c), ani se nedivím, že tolik při vaší orientaci prskáte, je na něm totiž piču vidět. To já teda vrátil flašky, odtahal do sběrny pár bezprizorních kanálových poklopů, dočkal klasu a vydal se podpořit bandity v multikinematografu. Odměnou mi byl nerozpixelizovaný Meklejn, který byl vidět i potmě, bylo mu rozumět, co říká, a s charmem sobě vlastním řádil v Kremlu skoro stejně, jako když míval za prdelí Hanze Grúbra! Vidím, že se prostě názorově neshodneme a nenávidím vás za to víc než francouzskou novou vlnu. Doufám, že než začnou kvůli vám natáčet Smrtonosnou past 6: Opět v baletu, chcípnete na zápal mozkových blan při hledání esoterických jinotajů v dalším Darrenově veledíle. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Navrhuji bezodkladný trest smrti pro režiséra, scénáristu i střihače a konec konců i samotného Vyliže. Tahle dokurvit legendarní značku jako je Die hard a z hrdiny Johna Mc Clanea udělat znuděný, namachrovaný, plešatý hovado to už chce fakt mustr. Všechno pak dorazí záporák v podání tanečníka a žrouta mrkve Bukviče (chytlavé jméno) který rád kromě tance zabíjí lidi, protože je to lepší než pracovat v potravinách. Likvidátora všech slavných akčních sérií Jai Courtneyho snad radši ani zmiňovat nebudu takový prase se fakt jenom tak nevidí, ale ok abych se nenechal jenom strhnout nenávistí vzhledem k tomu, že tahle série byla do teď moje srdcovka, tak po shlédnutí extended verze musím uznat, že ta prodloužená honička má fakt koule a je nápaditě natočená i když se pořád nemůžu zbavit dojmu, že je poněkud chaoticky sestříhaná, ale je to aspoň pořádná destrukce. Tím bohužel výčet kladů končí zbytek akčních scén je už jenom bezkrevný digitální bordel. Scénář je mírně řečeno retardovaný a ani závěrečný rádoby dějový zvrat to nespasí. Se skřípajícími zuby si to nakonec ode mě 2* vyslouží, ale pokud by mělo po tomhle průseru přijít ještě nějaké další pokračování, tak hlavně prosím ne v tomhle stylu. Tohle není dobrý den pro Die Hard.25% ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Dokonce ani Bruce nemládne a díky nedotaženému scénáři si toho divák až nebezpečně často všímá. Vtipné hlášky až na vyjímky nevyzní vtipně a v tomto případě nemůže být řeč ani o úctyhodném záporákovi. Pro fanoušky Johna povinnost, nicméně bez debat nejslabší článek série - 55%. PS: Moore tímto zazdil už druhý kult v řadě (prvním jest Max Payne) - mějte příště ve výběru režiséra soudnost, prosím.. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Dost skvělá automobilová akce v ulicích Moskvy, která má drajv a je úžasně fyzická a kontaktní, pak dost neskvělá CGI akce v Černobylu. Courtney - Willis chemie docela funguje, takže jim člověk odpustí, že žádnej scénář/příběh/whatever neexistuje a celej film zjevně napsal retardovanej zednickej učeň, kterej záviděl svým ukrajinským spolužákům historky o mafii. Záporáci taky o ničem a fanoušci Die Hard budou radši rozpačitě dělat, že nic neviděli. Nedoporučuju dívat se na tuhle ruskou petardu v závěsu po kultovní jedničce, protože budete mít nevyhnutelnou chuť napařit ryzí odpad. Kór když je tu JOHN jen špatně naroubovaná rekvizita. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (71)

  • V 24. minúte počas automobilovej naháňačky môžeme v zábere vidieť, že dvakrát "zrámujú" rovnakú sériu aut - vpredu modrý Volkswagen s otvorenými dverami. (mackobubu)
  • Mil Mi-26 ze scény v Černobylu byl pronajatý od Běloruského ministerstva pro mimořádné situace. Původní barva vrtulníku je bílá, dočasné kamufláž byla aplikována v Maďarsku, kde byli dané scény natáčeny. (Adrai)

Související novinky

Prequel Smrtonosné pasti je oficiálně zrušen

Prequel Smrtonosné pasti je oficiálně zrušen

29.07.2021

Pět let strávil producent Lorenzo di Bonaventura přípravou šestého filmu v sérii Die Hard neboli Smrtonosná past. Snímek pojmenovaný jednoduše jako McClane byl totiž původně oznámen ještě před… (více)

Kteří herci ve filmech nejčastěji bourají?

Kteří herci ve filmech nejčastěji bourají?

22.03.2021

Server Car Scrap Comparison teď zveřejnil studii, ve které se zabýval počtem dopravních nehod ve filmech u jednotlivých herců. Asi nikoho pak nepřekvapí, že za nejnebezpečnějšího filmového řidiče byl… (více)

John McClane omládne?

John McClane omládne?

15.10.2015

Pátá Smrtonosná past moc lidí nepotěšila, ale vydělala 305 milionů dolarů, takže se pracuje na šestce. Původně se mluvilo o tom, že se v ní Bruce Willis podívá do Tokia a ve hře byl (alespoň v… (více)

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

16.04.2014

Loni v březnu šlo do kin už páté dobrodružství Johna McClanea. Akčňák Smrtonosná past: Opět v akci sice příliš kladných reakcí nenasbíral, jelikož ale vydělal 300 milionů dolarů, slavná série bude… (více)

Reklama

Reklama