Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Potřeštěná Anna Faris, která je v komediálních rolích jako doma a sympatický Chris Evans, coby kluk se srdcem na správném místě. Spolu jim to jde a jejich kamarádský vztah se všemi (ne)vydařenými eskapádami je podáván velmi vkusně a vtipně. Žádné křečovitosti, ani přehnané scény. Já se také těšila na role Zachary Quinta a Martina Freemana. Sice se jedná jen o chvilkové výstupy, ale i tak potěší. A závěr filmu... prostě klasika:) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantický bláboly nemusím, ale tohle jsem náhodou viděl, když na koukala přítelkyně a docela se to nechalo. Hlavně díky skvělé pohledné Anně. Na můj vkus to bylo až moc dlouhé. ale občas jsem se i zasmál. Ale přesto se nemůžu ubránit patosu, že všechny tyhle filmy jsou stejné. Nejdřív se seznámí či už se znají, postupně se do sebe zabouchnou, aby se v zápětí pohádali a rozešli a pak si uvědomí že patří k sobě a je tu happy end. Pokaždý je to úplně to samý! Co takhle trochu změny? ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Tolik obehrané téma, jak si sousedi, léta míjející se bez sebemenšího zájmu o sebe, najednou k sobě najdou cestu a zjistí, kupodivu taktéž náhodou, jak si rozumí a že vyvýjející vztah by možná mohl mít i něco do sebe .. oddychovka dostačující, ale takových tu už bylo, nic originálního, navíc hercům to nevěříte ani náhodou a Annu bych za její přehrávání snad umlátila po půlce filmů palicí, tragédie celkem! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinou pro tento film jsou zcela evidentně ženy, ale i já jsem se u něj celkem dobře bavil. Jasně, není to žádné veledílo, jde jen o další jednoduchou romantickou komedii, jenže těžkopádné romantiky je tady podstatně méně než humoru, takže mě nepotkal stejně nepříjemný zážitek jako včera u snímku Noc je ještě mladá. Tady mě příběh docela bavil, hlavní hrdinka mi byla sympatická právě proto, že nebyla takový ten suchý, upjatý typ, a i když jsem necítil potřebu chechtat se až k natržení bránice, po celou dobu jsem se usmíval a byla pohoda. / Poučení: "Dobré" rady z tvého okolí mohou být v důsledku pěkným peklem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, kolik známých herců v tomhle filmu hraje. Na zdejší hodnocení jsem byl ale zklamanej tím, jak zbytečně vulgární tahle komedie občas byla. Ne, že bych byl nějaká fajnovka. To určitě ne. Ale i ty blbý sexistický kecy by herci měly říct s nějakou grácií, aby to nevyznělo trapně. Tady jsem z toho totiž právě takovej pocit měl. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama