Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

iamek 

všechny recenze uživatele

Jedna zoufalá slečna si neumí najít toho pravého a přitom to několik let, je její soused. Zoufalá slečna to samozřejmě neví a neustále hledá toho pravého. Jak si myslí, že ho našla tak si nečekaně uvědomí, že toho pravého právě ztratila. Je vám to povědomé ? Ano americké komedie jsem pořád dokola to samé. Navíc zde opět nikdo nepracuje a přitom jsou nechutně bohatí a samozřejmě každý má postavičky jak top modelky a modelové. Už to je nudné panové :). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taky máte problém s tím, že jste si spočítali počet svých sexuálních partnerů a on se pohybuje v řádech desítek, nikoli jednotek? Ano, na tomhle předpokladu je založen poměrně jednoduchý příběh této komedie. Ally v podání snesitelné Anny Faris zjistila, že se od údajného průměru 10,5 odchyluje velmi výrazně, protože má za sebou 19 sexuálních partnerů a další je v opilosti na cestě. 20 partnerů, to by mělo být její maximum, a tak z jednoduché logiky došla k závěru, že jejím manželem musí být někdo z předchozích milenců, protože dalšího mít nemůže, neboť by magickou dvacítku překročila. Příběh je založen na jediném článku, který si Ally přečte. Promiskuita není něco úplně normálního, ale aby se z toho dělal takový problém... dobře, pro komedii to není vůbec špatný základ, jenže asi po minutě už víte, jak to skončí a jaký bude průběh. Přesto by film mohl nadchnout komickými scénami. Nenadchne. Párkrát se možná zasmějete, ale jinak je zde příliš klábosení o ničem. Promiskuita se kritizuje, ale nakonec na tom vlastně nezáleží, protože toho pravého může najít každý. Je tedy recept na šťastný život užívání si? Nejsem si jistý, jestli komedie měla mít nějaké širší poselství, ale vím, že Chrise Evanse prostě můžu a že v tomhle filmu na sebe zase strhl pozornost. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/jane-eyre-ekologicka-afrika-cislo.html ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak pokud někdo hledá neotřelost, originalitu, tak tenhle film určitě ne. I když na obranu autorů tohodle filmu. Jen debil může hledat v romantický komedii něco víc. Jasně, ty dějový náčrty jsou skoro vždycky stejný, ale jde o to, jak herci hrajou, jaká atmosféra sálá z toho filmu. Tady myslim parádní obsazení. Anna Faris i Chris Ewans jsou sympaťáci. Takže co se týká první hoďky filmu, dobrý. Bohužel po jedný, v těchhle filmech docela běžný scéně už šla kvalita dolů. Škoda. Hodnocení mohlo bejt ještě lepší. 60%. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní úlet, ale vlastně nic jiného jsem od Anny Faris ani nečekal. Pohodově ujetá zábava, které se velmi daří vyvarovat trapným situacím a všechno to vyplývá tak nějak sympaticky "logicky" a sympaticky zábavně. Skvělý Chris, který je neskutečná hrana a pár jmen jako Quinto nebo Freeman, které potěší a spestří děj! Příběh samotný je čitelný, ale naprosto v klidu, skýtá několik opravdu vypečených vtípků a celkově se na to dobře dívá. Jen ta stopáž má lehce přestřelených 115 mint a konec je už jen takové to romantické zdlouhavé klišé. 6/10. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Trochu zdlouhavé, ostatně plácat dvouhodinovou stopáž na romantickou komedii je dost, trochu klišovité, ke konci vlastně už poměrně dost (ačkoli hláška: "Tohle je blbost, proč jsem na něj nepočkala doma?" to dobře uzemňuje), každopádně příjemně obsazené (Faris a Evans jsou mými oblíbenci), pohodové a i na ty dvě hoďky slušně odsýpající. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama