Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jsme se na obrazovkách poprvé potkali s Dexterem Morganem (Michael C. Hall), nejoblíbenějším sériovým vrahem Spojených států amerických, měl už ve své sbírce pár sklíček s kapkou krve, vzpomínek, zachovaných jen pro jeho potěšení. Dextrovy "první zářezy" nás seznámí s několika oběťmi, kterým ona krev patřila. (3DD!3)

Recenze (44)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rozpohybovaný komiks o Dexových těžkých začátcích v podobě čtyř (kratších než) krátkých příběhů. Zní to hrozivě i zbytečně, ale překvapivě to špatné vlastně vůbec není, byť to celý koncept Dextera degraduje jen "na to jedno". Čtvrtá hvězda je především za epizodu Dark Echo. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Úsporná komiksová animácia, charizmatický hlasový prejav Michaela C. Halla a atmosféra seriálu ako hlavné devízy tohoto miniprequelu, škoda len tej dĺžky. Aj keď tá bude fanúšikovi netrpezlivo čakajúcemu na svoj obľúbený seriál vadiť asi najmenej. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

docela příjemné, animace ne zrovna klasická, spíše taková komiksová, i když ne tak moc jako v Defenderovi. Taky se dozvídáme nějaké ty podrobnosti ohledně těch prvních Dexterových "případů", a i to, že tehdy ještě Dexter nebyl ani zdaleka tak vychytralý a zkušený jako teď. Ale hlavně, že hlášky mu už mu stejně pěkně šly. 3. a hlavně 4. díl mi přišly trochu přehnané, že by se opravdu Dexter někdy uchýlil až k takovým brutaliním metodám? Ano, v knihách to není nic nezvyklého, ale tvůrci seriálu jasně udělali s masového vraha mnohem většího sympaťáka. Ale jinak opravdu pěkný doplněk nutný pro každého opravdového fanouška. PS: ach, jak ten hlas Michaela miluju. Je prostě dokonalý, i úplně normální slova u něho znějí nadpřirozeně úžasně. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Opravdu působivé, Dexter i na tak malém prostoru dokáže pohltit. Jsem zvědav jestli se dočkáme i dalších dílů nebo zůstaneme jen u těchhle třech. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Hranému Dexterovi se to samozřejmě nemá šanci vyrovnat, ale animace je přinejmenším zajímavá a to, že se dabingu chopil i Michael nebo Jennifer je rozhodně plus, jinak bych se na to neměla ani chuť podívat. Popravdě to nepřináší nic nového a jak tu někdo psal, je to omílání toho co už víme z hraného seriálu. Ale i tak velice fajn na pokoukání:) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ty tři díly mají stoupající tendenci. Příběh s kouzelnicí je opravdu poutavý. Dark Echo má pak drobnou výhodu ve své větší délce. Problém vězí taky v příliš očividné snaze vytěžit z Dextera, co nejvíc. Už třeba jenom ta intenzivní potřeba všude cpát tu nejvýraznější dexter hudbu do každé scény. Problém je taky v tom, že co Dexterova věta, to je to nejomšelejší klišé ze seriálu. Furt dokola. Jedná se o vcelku primitivní záležitost. Přesto...je to Dexter a přináší to několik zajímavostí a střípků do historie našeho oblíbeného vraha. Podobný druh animace zrovna nemusím, ale díky hlasu Michaela C. Halla se to dalo snést a do děje se trochu vžít. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

V Dexter Early Cuts si možno vychutnať podmanivý hlas Michaela C. Halla a sled komixových obrázkov, ktoré samé o sebe neprinášajú nič invenčné, skôr ťažia zo seriálového úspechu a ošialu dexter-fanúšikov. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Alex Timmons, Gene Marshall, Cindy Landon vs. Dexter Morgan, aneb tři krátké animované epizody o dřívějších počinech tohoto sympatického sériového vraha, kterými nás provází charismatický hlas nikoho jiného než Michaela Carlylea Halla.. toť k první sérii. Druhá série je stavěná trochu jiným způsobem. 6 kapitol k jednomu příběhu, příběhu o protivníkovi, který chce v Dexterovi vyvolat zalíbení. Všichni si asi dovedete představit, kam to povede. Třetí série, podobně jako druhá, zahrnuje 6 epizod týkajících se jednoho vyprávění. Aneb jak Dexter oslaví konec roku..? :) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5 Ako ultra fanúšik Dextera som bol zvedavý na tento mini prequel, hoci konečný výsledok sa samozrejme so seriálom nemôže rovnať a beriem ho ako taký sranda pokus, bez ktorého by sa svet zaobišiel. Je fajn spoznať, odkiaľ mal Dexter svoju loď, kde začalo odkladanie jeho "trofejí", počuť hlas Michaela C. Halla je vždy pôžitok...Fajn záležitosť, ale stále len doplnková...:) ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní podívaná, která zkrátí čekání na další díly s Michaelem C. Hallem v hlavní roli. Připočtěte si k tomu parádní hudbu ze seriálu a máte super podívanou v pěkném komixovém kabátku. 8/10 ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

I přes velmi strohou animaci cca 1,5 snímku za vteřinu, ale zato se slušivou a dobře volenou agresivní kresbou je tohle velmi silně poutavá záležitost. Čtyři velmi dobře a hlavně chytlavě vyprávěné příběhy a lehké objasnění, kde započala práce Dextera Morgana. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to být delší, rafinovaněji vystavěné a uměleckotechnická stránka by chtěla trošku vybrousit...ale jinak-jako nápad, doplnění informací a jako pomůcka pro zmírnění abstinenčních příznaků pro fandy po shlédnutí všech hraných dílů-to funguje docela obstojně :) ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Ta komixovost mi v téhle formě k tomu moc nejde, ale je jako výplň času při čekání na novou sezónu bych to viděl i rád v pokračování! Michael C. Hall a jeho podmanivý hlas je zkrátka něco! ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Jako fanynka Dextra jsem si prostě jeho kreslené začátky nemohla nechat ujít. A je to skoro stejně dobré jako hraná verze. Napomáhá tomu samozřejmě hlas Michaela C. Hall, který je mimochodem naprosto, ale naprosto nenapodobitelný. ()

jurama525 

všechny recenze uživatele

Serial mapující uplné začátky Dextera Morgana je opravdu skvělej . Propracované příběhy a užásná animacr , k tomu přidejte ještě hlas Michaela C a máte zažitek který se více a více stupňuje když pronikáte do příběhu . Skvělej počin . Rozvrstvený celkem do dvou řad z nihž se každý příběh zkláda z několika kapitol. ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Kreslený Dexter..why not? :) Pro fandy, jako jsem já naprostá povinnost. Výborný dabing Michaela C. Halla, který má úžasný hlas! :-) ..(95%) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Hodnocení za první tři díly (co se stalo sakra s ostatními?) Je zajímavé sledovat Dexovy postupy, když je ještě nemá promakané jako v seriálu. A dubbing M.C.Halla je supr, jak jinak. ()

Reklama

Reklama