Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jsme se na obrazovkách poprvé potkali s Dexterem Morganem (Michael C. Hall), nejoblíbenějším sériovým vrahem Spojených států amerických, měl už ve své sbírce pár sklíček s kapkou krve, vzpomínek, zachovaných jen pro jeho potěšení. Dextrovy "první zářezy" nás seznámí s několika oběťmi, kterým ona krev patřila. (3DD!3)

Recenze (44)

pufina 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavé animované provedení Dextera, a jakožto fanynka Dextera jsem si to nemohla nechat ujít. Animace se mi líbila - obzvlášť Dark Echo bylo vynikající, a to i po stránce příběhové. Michael C. Hall se ujal i dabingu, což dodává na atmosféře (stejně jako u hraného Dextera), přidala se i Jennifer Carpenter. Nebýt dabingu a epizody Dark Echo, tak bych hodnotila míň. Btw. Dexter by nebyl špatný kouzelník! ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Série animovaných webových kraťasů poodkrývá Dexterovu minulost, ukazuje některé z jeho "prvních zářezů", jak si vypracoval svůj smrtící styl nebo třeba jak přišel ke své lodi. Je to příjemná podívaná (zvlášť když kousek kreslí legendární komiksový autor Bill Sienkiewicz), která ale nefanoušky seriálu celkem po právu mine. 7/10 ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pro všechny Dexterofily nutná záležitost. Potěší dabing samotným Michaelem C. Hallem a Jennifer Carpenter. Komixová animace je příjemným zpestřením. ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Námět dobrý, kdo by se nepodíval na Dexterovy začátky? Zvlášť když hned na začátku začnou znít podmanivé tóny starého dobrého hudebního podkresu. Jenže pak... facka přímo do tváře - zbylé zpracování je totiž dost otřesné, bohužel. Animace téměř neexistuje, barevná stylizace jak vystřižená z 80.let a samotné kresby taky moc nádhery nepobraly. Škoda. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Zejména komentář Michaela C. Halla povznáší tuto animovanou minisérii na vyšší úroveň a vytváří pravou Dexterovskou atmosféru. Všechny tři příběhy mají co říci a zejména díl se Cindy Landon je velice poetický. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Příjemné doplnění k Dexterovi. Zajímavá komiksová kresba se známým soundtrackovým podkresem a za doprovodu hlasu Michaela C. Halla. Ač první série (3x4díly - 3 oběti) taková docela o ničem - i když druhý respektive 5-8 díl byl zajímavý tím, že zde bylo vysvětlené, jak Dexter přišel ke své lodi. Tak či onak, mě se to líbí. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Kreslený Dexter , proč ne??? pro Fandy jako jsem já naprostá povinnost, miniseriálek kde má díl asi osm minut, jedině krátká stopáž škodí. Dexter je tu brutální ,vůbec ne ten sympaťák kterého známe ze seriálu. Doplňuje to příběh co bylo před známými hranými epizodami . Výborný dabing Michaela C. Halla, který má užasný hlas ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Já osobně komixové filmy opravdu nemusím, ale protože má Dextera rozdívaného, řekla jsem si, proč se na to nepodívat a nedozvědět se něco z Dexterovy minulosti ... Zajímavé to sice trochu bylo, i když zpracování bylo opravdu docela dost o ničem ... Poslední řada mě ale dost překvapila. Zpracování bylo o dost lepší a příběh úžasný. Takže rozhodně pět hvězdiček pro třetí řadu, pro první dvě ale bohužel pouze po dvou hvězdičkách, protože mě ničím nijak neohromily ani nijak zvlášť nezaujaly ... ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Škoda že je to kreslené a že je to tak krátké. Tohle by klidně mohli vyřídit odbočkou v seriálu, zase tolik informací se nedočkáme. Navíc ty informace, co jsou nám tady překládány, jsou strašně útržkovité a mnohdy mi to připadalo, jakobych se na to díval z jedoucího rychlíku. Na jedno shlédnutí ano, jako vyplnění čekání na dalšího dexe určitě dobré, ale jenom jednou a nic, bez čeho bych se neobešel... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Dobré a nezbytečné krátké epizody Dexterových obětí. Proč byli vybrány ony tři oběti není jasné, jen ta první oběť = první sklíčko. Dark echo je oproti předešlým dílům koncipován jinak a jako celek působí velice temně, takže není nic dlužen svému názvu. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Dexter opět nezklamal a v tomhle animovaném prequelu doplněném jeho poklidným komentářem formou své typické vnitřní rozpravy nám poodhalil něco málo ze svých dřívějších "zářezů". Trochu jsem se bál, ale tahle třípříběhová minisérie se mi nakonec opravdu líbila. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Zajímavé jednohubky ze světa Dextera Morgana, které mírně rozšíří informace o jeho životě. Vůbec mi nevadí technické zpracování, připadně mi naopak stylové. Vůbec bych nebránil dalším dílům. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Malý prídavok vo forme extra krátkych animovaných webisodes zverejnených na stránke Showtime. Myslel som si, že to bude o ničom, no na krátkom priestore sa podarilo zachovať feeling pôvodného seriálu a poodhaliť zopár ďaľších Dexterových "prípadov" z minulosti. Kresba tiež fajn, navyše postavu nahovoril samotný Michael C. Hall (a v jednej epizóde aj Jennifer Carpenter), takže mňa tento add-on bavil a pre fanúšikov nie je dôvod neodporučiť. ()

freyinec 

všechny recenze uživatele

Dexter: Early Cuts aneb jak si zkrátit čekání na další sérii Dextera. Ale i tak, 100% plnící úlohu, netradiční potěšení, vyzdvižené o to víc C. Hallovým hlasem. ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Série čtyř krátkých příběhů, z nichž nejlepší je asi ten s tou kouzelníkovou asistentkou... Příběh sice super, ale animace, hlavně v posledním Dark Echo, se mi nějak zvlášť nelíbila... ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Komix má zůstat komixem. Každopádně to byl zajímavej experiment a třetí hvězda pouze za zapojení Michaela C. Halla do projektu v podobě aspoň jako toho pravého a nezaměnitelného hlasu pro Dextera. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Dexter jak ho neznáme. Stylová animace, počátky nejmilejšího sériového vraha na světě a rozumná stopáž - autoři šli na jistotu. A já jim to žeru. ()

Reklama

Reklama