Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jsme se na obrazovkách poprvé potkali s Dexterem Morganem (Michael C. Hall), nejoblíbenějším sériovým vrahem Spojených států amerických, měl už ve své sbírce pár sklíček s kapkou krve, vzpomínek, zachovaných jen pro jeho potěšení. Dextrovy "první zářezy" nás seznámí s několika oběťmi, kterým ona krev patřila. (3DD!3)

Recenze (44)

mikessc 

všechny recenze uživatele

mohlo to byt graficky lepsie spracovane,ale original jeho zaciatky uz mal ofoliovane vrazdiarne a tuto mi to chybalo nebol az taky pedant. no clovek ktoreho zarezal mu vyskoci z kufru? ()

michael2684 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to komiks a ještě navíc tak krátký, nepostrádá tu Dexterovu temnou atmosféru a navíc je hezké sledovat, jak Dexter začínal. ()

james11 

všechny recenze uživatele

Je to celkem zajímavé a určitě skvěle odvyprávěné Michaelem C. Hallem, ale postrádá to jakékoliv napětí (chápu, že těch pár minut není dostatečný prostor, ale Dexter je vystavěný právě na zápletce). ()

IceFan 

všechny recenze uživatele

Prijemné pripomenutie Dextera počas čakania na novú sezónu. Komiksová Dexterovka, ktorú si žiadny fanúšik nemôže nechať ujsť. Koniec koncov celé to má dokopy asi trištvrte hodinu. Prvá séria 90%, druhá 60%. ()

Reklama

Reklama