Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovala se do pohledného mladého muže. Blíží se svatba, přijmou ho její rodiče do rodiny? Sarah má kořeny v židovské rodině Grüngrasových. Připravuje se na velkou událost roku, možná i desetiletí. Má krásnou neteř Jil, která je zamilovaná do pohledného mladého muže Marca a on do ní. Jil se pouze nezmiňuje o skutečnosti, že její milý nepochází ze židovské rodiny. Informace se šíří rychleji, než by se čekalo a všichni doufají, že si Jil vezme židovského chlapce. Přemluví Marca, aby se vydával za Žida kvůli uspokojení své rodiny... (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit, když si nablbá červená knihovna vezme jako startovací moment závažné téma, v tomto případě vztah německé a židovské rodiny se vší zátěží z minulosti? Dá se to brát jako osvěta anebo jako do nebevolající drzost. V tomto případě je správně za B., protože zatímco německá rodina je vyvzorněná (dokonce židovské přítelkyni svého syna matka uvaří košer jídlo a to přestože neví, co znamená slovo gój), židovská rodina Němce tak snadno nepřijme, navíc je podaná jako skupina potřeštěnců s mnohými společenskými problémy (homosexualita, nevěra, nemanželské dítě). /25. 9. 11. ()

Reklama

werewolf69 

všechny recenze uživatele

Som si viac než istý že pokiaľ by v tomto filme nehrala Natalia Avelon čo by moja platonická láska, tak o to ani nezakopnem. Zápletka ani samotný príbeh nie je vôbec zlý, ale v svojej podstate ide len o priemernú, tuctovú, Nemecku, romantickú komédiu, ooó aká škoda. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Zajímavá byla účast Rolfa Hoppeho / Tři oříšky pro Popelku/ v roli židovského dědy. Tento východoněmecký herec byl podle Vlastimila Brodského kdysi nadšeným komunistou a jako takový byl terčem posměchu svých hereckých kolegů. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama