Reklama

Reklama

Brémští muzikanti

(TV film)
  • Německo Die Bremer Stadtmusikanten (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Na dvoře u sedláka Georga žili osel, kterému už ubývalo sil, starý pes, který už byl na lovu k ničemu, kočka, která už nezvládala lovit myši, a starý kohout. Sedlákova zlá žena se jich chtěla zbavit a tak se zvířátka rozhodla raději utéct do Brém. V jejich patách se vydala i dcera, kterou macecha zle trápila a nepřála jí jejího mládence... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

V posledních pár týdnech jsem téma brémských muzikantů viděla několikrát, tentokráte však byli muzikanti z Brém opravdu z Brém. Nebo možná ne, ale rozhodně aspoň z Německa. Hudební stránka byla s přehledem nejhorší, co kdy kteří Brémští muzikanti měli. Čímž neříkám, že ten závěrečný song byl trapas, zazpíváno vcelku solidně, Ein Kessel Buntes v loupežnické chaloupce. I tady si tvůrci nevystačili se zvířátky samotnými, ale potřebovali tomu dodat love story. Vedle oslíka, který zklamat nemůže, a psa, který zklamat nemůže, je třeba zatleskat ještě kohoutovi, který mluví s německým přízvukem. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem tuto ptákovinku našel na uložtu ke stažení. Je to asi necelý rok, kdy jsem ji viděl v televizi, a nemohl jsem ji nikde najít. Chtěl jsem totiž znovu vidět toho starého moudrého kohouta, který svou pohotovostí zachránil své zvířecí přátele. Pohádka to je pěkná, i když mi je jasné zdejší hodnocení. Proto trošku nadhodnocuji. Ale jinak jsem se u toho celkem pobavil. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Takhle všechny lidi jedině vyděsíme !!" - "Protože nikdo z vás neumíte zpívat !!" - "Někdy může být výhodné být hluchý.." - "No, nezbývá nám než cvičit, cvičit a cvičit.." ;) ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za mluvící zvířata. Zbytek je tak neskutečně špatný, že ani nemá cenu se nějak dále rozepisovat. 10% ()

quixote 

všechny recenze uživatele

Naše obavy, že se v pohádce budou zmítat herci oblečení do jakýchsi kostýmů zvířat, se naštěstí nepotvrdily. Vtipná a roztomilá pohádka s rozumnou stopáží, která prostě "funguje" - což v dnešní době není tak málo. Realizace místy těžkopádná, ale dětěm se bude líbit i tak - díky mluvícím zvířátkům především. ()

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Tak toto je lepšie spracovanie zvieracích postáv než nové divné Disney nahradzujuce staré kreslené verzie. Tie nové v istých momentoch pôsobia dosť divne neprirodzene. Takže takto natočené príbehy so zvieratkami sa mi páčia viac lenže je to aj viac driny a to je zrejme to, oč tu běží. Zatiaľ som nevidela mnoho spracovaní tohto príbehu a s týmto som spokojná najviac kedysi ako dieťa so mala aj takú skladačku ani už neviem odkiaľ asi z kinderka a na som si spomenula pri tomto filme 😁 nostalgia. Na týchto nemeckých verziách sa mi páči tá príroda a, že ukazujú presne to ľudové prostredie v akom sa žilo, klasika sedliacka trieda. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Reklama