Reklama

Reklama

Recenze (12)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Suicide Girls Must Die!“ stojí na tom, že se dala dohromady parta holek která se znala přes web a chtěla si natočit nějaký film. Něco většího, co by po nich zbylo než jen nahé fotky na internetu. A to se jim povedlo. Výsledek je tristní, téměř nekoukatelný, ale mohou říct, žer mají filmový zářez a záznam na IMDb a dalších filmových databázích. A to je tak všechno. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Suicide girls valia s ďalším videom :) Chápem, že musí byť frustrujúce prinášať dookola stále to isté, a preto rozumiem, že sa Suicideky tentokrát rozhodli vybočiť so stereotypu a prísť s niečim novým. Či to bol dobrý nápad, to je už druhá vec :) Osobne tento experiment neschvaľujem a dúfam, že sa nabudúce vrátia ku klasike ;) Samozrejme sa nejedná o klasický film, a preto si viem predstaviť nelichotivé reakcie všetkých tých nešťastlivcov, ktorí s dievčatami doposiaľ nemali dočinenia :) V podstate sa jedná o tradičné trademarky SuicideGirls popreplietané vsuvkami, ktoré mali zrejme tvoriť aký-taký "dej" a tým posunúť ich videa na ďalší level smerom k regulérnemu filmu. Že dievčatá nie sú žiadne herečky, to je dúfam jasné každému. Ich prejav je... ako to len povedať a nebyť pritom vulgárny... no, povedzme, že najviac im to svedčí, keď mlčia :) ()

Reklama

merigieren

všechny recenze uživatele

Hezké holky bez podprsenek, v poloprůhledých tričkách se občas fotí nahé. Občas se to přepíná do pohledu šmírování, takového jako ve Vyvolených, dokonce si dívky i povídají v uzavřené místnosti s kamerou. Rozhovory typu jdu na snídani, jde se fotit, nebo kde mám šminky moc poutavé nejsou. Upřímně sem vydržel jen prvních 30 minut, pak sem to projel a zjistil, že do 70 minuty je to o nahých tělech a posledních 15 minut stráví běháním lesem a jezerem, v promočených tričkách. Něco tak nezáživného sem ještě neviděl... I když, kdyby se sestříhaly jen záběry na prsa :-) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Podám to bez zbytočných slov, čiže - obludným spôsobom " sfilmovaná " téma , ktorá je súčasťou života niektorých jedincov...podaná babským castingom , ktorý celé to fiasko uhral do pohody. Žiadna panika - filmová katastrofa má úplne iný názov....Ak žiješ v MATRIX-e tak to smelo prekroč - a keď nie - tak to smelo preskoč. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Suicide buchty jedou na horskou chatu fotit na kalendář a je to pěkná nuda. Tváří se to jako dokument lomeno reality show a la MTV a hodně pozvolna přichází i zápletka, ve které dívky prostě a jednoduše mizí (nejsme svědky prakticky žádného masakru, ničeho). Nebýt té zápletky, která vyzní stejně stupidně a nuceně, a nechat to jen jako klipovitý (pseudo)dokument čistě na efekt, mohlo být lépe. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama