Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Události u jezírka s obrovským krokodýlem vstoupilo do třetího kola. Vlastně pardon. Do třetice všeho dobrého, takže je tu těch krokodýlů o kapánek víc. A to je na celém nadšení vše. No, ještě si na své přijde i oko pubertálního nemravy. Produkce je, stejně jako u předchozího druhého snímku, od SyFy, takže je tím řečeno vše. Pytel nelogičností a nereálných situací snad přesahují veškeré scenáristické tvůrčí schopnosti. CGI efekty tak hrozné, že i ty technické staré dobré filmové školy, jako třeba ve snímku ´Aligátor´ (1980), jsou mnohem kvalitnější. Námět opět opakuje dějovou šablonu již prvního snímku, i když nutno uznat, že určité novinky tu tentokrát jsou také. Vyznívají sice vynuceně a tím i zbytečně, ale to je fuk. Na struktuře hloupostí a kvalitní nekvality to nijak stejně nezasáhlo. Ekobizár v plné palbě, kterému je opět lepší se vyhnout. ()

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita, u které jsem se však náramně bavil. Neuvěřitelné, co je možné dnes všechno natočit. Jednička byla opravdu zlatá, ale tento skvost přesahuje všechny meze. Mám snad u tohoto snímku trnout hrůzou a rvát si vlasy? Nebo mám obdivovat tu úžasnou animaci, kterou by zvládli i v Bohnicích? Nejspíše asi zatleskám geniálně propracovanému scénáři... A jak by řekl pan profesor Syřiště „Ze mě si nikdo srandu dělat nebude, koukej mazat holomku, marš!“. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodnocení mě nepřekvapuje jelikož tady na csfd.cz je banda inteligentů která dává odpady i tomu když zvíře mluví jelikož je to nereálné. K filmu celá série Jezero (pokud bude ještě 4 díl klidně do něj půjde má stoupající kvalitu zatímco 1 díl byl nehorázná sračka z které se většina lidí udělala dodnes nevím proč dvojka už byl slušný masakr a nejinak je to s tímhle.) Navíc v takovýhle typech filmu nejde o logiku a ani o herecké výkony ty herci ani ten režisér si určitě pro Oskara asi nepůjdou tak bych to bral taky trochu na zřetel. P.s. druhý a třetí díl se nelíší jelikož oba točil Sy Fy Chanell :-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotku zbožnujem (!). Trojka to vôbec nezačala zle. Hneď celá svorka krokodílov, partia mladých na výlete, k tomu niekoľko lovcov a Michael Ironside. Lenže je to úplna bieda. Totálne dementné konanie postáv, príšerné dialógy, smiešne a nešikovné monštrá. Slabé triky by mi až tak nevadli, ale fakt, že tvorcovia nepochopili, že pri tomto druhu filmov treba v prvom rade ukázať kozy a v druhom rade gore, to sa fakt nedá odpustiť... Pokusy o nečakané mordy vôbec nevyzneli tak, ako mali/mohli... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další perfektní veledílo, kdy nezbývá než vzít si k televizi jídlo a několik litrů alkoholu, protože to bude potřeba. Film je o tom ... teda vlastně ani nevím, jestli to lze nazvat filmem, ale předstírejme, že ano... že postiženej kluk (nebo mi tak jenom připadal) víc jak rok krade mražený maso v krámě a krmí jím krokodýly v jezeře. Háže jim třeba balený kuřata z Lídlu za 69,80 nebo párky z lednice potom, co ho konečně v Lídlu za čorky chytnou. Krokodýlům je párek a dvě kuřata málo a tak lezou z vody a pak zase do vody a z vody a do vody a z vody a do vody podle toho, kde se zrovna kterej mentál vyskytuje. Asi by byla škoda spoilerovat jednotlivý smrti, ale vždycky je to sranda. CGI pravěku v plný palbě s elitou prkenných herců (včetně legendy sračkových filmů Yancy Butler a Michaela Ironsida, kterej asi za peníze na oběd odehraje i prodavače "párků" malým dětem) se postará o skvělý zážitky, kdy krokodýli sprintujou jak Flash, stahujou do vody auta ale nežerou pádla, způsobujou popáleniny rukou atd.. Další poznatky zahrnují fakt, že u krokodýlího jezera nejdou mobily, krokodýli chodí dveřma, ale oknama ne, zabíjejí pouze pro zábavu a nechávají za sebou mrtvoly jak z filmu Resident Evil a taky umí katapultovat lidi na různé vzdálenosti a skákat jako pumy. Tenhle film je skutečně sračka, ale odpad tomu nedám, protože se u toho dá dobře zasmát a protože dvě docela sympatický mladý herečky ukazujou prsa. Jo a Yancy to krotí ve stylu Lary Croft v bezďáckym kabátu, taky hustý! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama