Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Výtečná jednička měla herce i triky. U dvojky zbyly prachy tak akorát na krokodýla. S trojkou je poslala do prdele už i Lacoste a tak si ho museli načmárat pastelkama. Doufám, že čtyřka bude loutková! Všiml jsem si bohužel až "post-coitum", že tenhle sqost produkoval Kanál! Sy-Fy Kanál, kterým obvykle tečou ty nejhnusnější sračky. Po něčem takovém mám vždycky strašnou chuť zahrát si na svém harddisku tu výtečnou adventuru "Low level format", aby po tom nikde nezůstala ani stopa!! Přátele POZOR! Obsah psal samotný Darek Kartáč! Vím, že interpunkce a logika jednotného a množného čísla se bere až na druhém stupni a psát kvalifikované obsahy, aniž by člověk viděl film, je děsně kůl, ale přece jenom .... Dareku BRAVO! Je vidět, že už máš korektor ve Wordu téměř odladěn a nemáš tam skoro žádné gramatycké chibi !! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle vymyslel chlap, který má až na jeden den v měsíci pořád noční a když si chce zrovna v ten jeden jediný volný den užít se svou krásnou přítelkyní, tak ta mu oznámí, že to právě dostala. Pokud chcete znát v jakým duševním rozpoložení se takový chlap těsně po tomto oznámení nachází je tento film krásnou vizitkou, pokud vás to nezajímá, rádím vám jediný, vemte nohy na ramena a utíkejte před tímhle filmem co nejdál můžete. Jednu hvězdičku za kouzlo nechtěného. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

"Nevím jestli mám bejt nadrženej, nebo se z toho všeho posrat". - Hláška z filmu, která si na zhodnocení tohodle filmu odpověděla sama. Každopádně legrace byla, proto jedna hvězdička. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Takto jelene vyzerajú vždy?“ – „Ak neexistuje špeciálny druh lietajúcej jelenej hlavy, tak nie.“ Už prvý diel nebol zázrak, o dvojke nehovoriac, takže som od trojky nič nečakal. Preto ma prekvapilo, že prvú asi polhodinu to nebolo ÚPLNE zlé. Bolo to utrpenie, ale oproti FAKT ZLÝM FILMOM to zasa až taký odpad nebol. Navyše, Michael Ironside v úplných žumpách nezvykne hrávať. To som si aspoň myslel. Potom ale prišiel zvyšok filmu - a utopil sa (spolu so mnou) v zapáchajúcej, nevábnej žumpe. Od príšerných, o herecký výkon sa nezmyselne pokúšajúcich hercov cez blbosti (krokodíl je v jednej chvíli nepriestrelný, v druhej mu odrežete hlavu nožíkom) až po „niečo ako scenár“. A predpotopné počítačové triky k tomu. No neberte to. Ale fakt. Neberte to. Nechápem, ako mohlo v roku 2010 vzniknúť niečo tak predpotopné a zastarané, niečo, čo bolo predpotopné a zastarané už v roku 1999, keď malo premiéru prvé JAZERO. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno je mi jasné: po tomhle si dvojku (která mě úplně minula) nikdy nepustim! Třetí Lake Placid je totiž typický produkt SyFy Channel a je na to ještě náležitě hrdý! Bez špetky humoru totiž vypráví příběh o rodině a několika dalších postav na sežrání, které utíkají před skupinou rozmazaných animovaných krokodýlů, co vyrostli díky malýmu harantovi, jenž je krmil bonbóny. Tupost všech aktérů a dokonce i krokodýlů nezná mezí. Lidé si s oblibou a dobrovolně nechávají sežrat ruce a nohy, krokodýli zase dají přednost radši půlkilu masa z marketu před 40 kg živé váhy. Taky mě sralo... ale co, sralo mě vlastně všechno, takže se nebudu namáhat. Pokud ale máte nepřátele, film jim vřele doporučte. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film "Lake Placid" bol celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodílovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere v Maine. Hlavnú úlohu stvárnil Bill Pullman. Dal som mu tri hviezdičky. V pokračovaní "Lake Placid 2" sa zmenil režisér, znížil rozpočet, krokodíl bol príšerne digitálny, scénar bol maximálne prostoduchý. Návrat ku jazeru Lake Placid bol nudný. Ohodnotil som ho jednou hviezdičkou. Tretia časť "Lake Placid 3" je na tom podobne ako dvojka. Lacná, hlúpa, nudná. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-To ti jeleni vypadají obvykle takhle?- No, pokud neexistuje nějaký druh létajících jeleních hlav, o kterých jsem neslyšel, tak ne.- Nathan Bickerman zdědí chatu po dvou sestrách (ne jeho sestrách..., ale stařenkách z předchozích dílů), jejichž koníčkem bylo starat se o krokodýly. Jejich úkol převezme, aniž by rodiče tušili, syn Connor. Uběhnou dva roky a z krokodýlů jsou mackové, co už si maso dokážou ulovit sami. A máme tu omladinu, aby měli plazi co žrát. Úvodní scéna je plná nahoty a sexu, kterou vtipně naruší predátor. Jeden si hned vzpomene na Čelisti a holku v moři, co se promění v rychlý splávek. A zatímco Nathan se šerifem (M. Ironside) pátrají po možných, ale nepravděpodobných plazech v jezeře, tak na druhém konce si dávají krokodýli do rypáku. Nechybí samozřejmě ukousnutá hlava, což je jakýsi poznávací znak série. A opět škoda, že počítačové triky jsou ty nejlevnější a nejmizernější. Ovšem zdejší krokodýli dokážou stáhnout do vody i auto s řidičem a v běhu by si nezadali s gepardem. Pokud se divák povznese nad levné provedení, dostane vtipný survival, kde zařvou i postavy, u nichž by se to tak nějak nečekalo...a to se počítá. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Po průměrné možná lehce nadprůměrné jedničce přišla dvojka, která už byla špatná a dlouho jsem se přemlouval jestli si třetí díl pustím nakonec jsem to zkusil.. Po 30 minutovém pokocháníčku jsem Lake Placid 3 smazal a odstranil, protože je to naprosto nekoukatelný béčkový film!!! Pokud chystají čtvrtý díl, už radši opravdu ne... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dvojce udělil hvězdu z milosti, trojka si zaslouží minimálně dvě. WTF efekt, neboli volně přeloženo "Co to kurva bylo?", vystoupal prakticky na maximum. Hůř to sice jde, ale chtělo by to třeba podzemní poddruh krokodýl nilský krtkovitý. Obyčejné příšerně animované cosi s psíma nožičkama nemá ten správný šmrnc. Za povedenou však považuji vcelku obvyklou dávku trapnosti při pokusech účastníků natáčení, jako herce bych je opravdu neoznačoval, o položení se do svých rolí. Na šerifa z dvojky sice nemají, ale i tak jsem si užil při předstíraných údivech, straších a pláčích víc než dost. Rozhodně doporučuji všem milovníkům špatného filmu, najdete tu všechno. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotku zbožnujem (!). Trojka to vôbec nezačala zle. Hneď celá svorka krokodílov, partia mladých na výlete, k tomu niekoľko lovcov a Michael Ironside. Lenže je to úplna bieda. Totálne dementné konanie postáv, príšerné dialógy, smiešne a nešikovné monštrá. Slabé triky by mi až tak nevadli, ale fakt, že tvorcovia nepochopili, že pri tomto druhu filmov treba v prvom rade ukázať kozy a v druhom rade gore, to sa fakt nedá odpustiť... Pokusy o nečakané mordy vôbec nevyzneli tak, ako mali/mohli... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnohdy se říká, že do třetice všeho dobrého, ale tady to tak nefunguje. Krokodýlové vypadají otřesně, jejich digitální zpracování trapně - stejně jako většina vizuálních efektů. Co taky čekat od společnosti SyFy, která tenhle kousek měla pod patronátem. Dějově sice film nebyl zas až tak špatný, ale tvůrci se opět nevyvarovali nelogických chyb a samotné chování postav bylo spíše k smíchu (nebo pláči), zbytečného natahování děje (kdy akci střídala nuda) a většina krvavých scén byla rovněž upravena počítačem, což bylo patrné na první pohled. Přesto všechno tenhle kousek neodsuzuji do odpadních vod, protože místy jsem se tu přece jenom i zasmál. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to amaterská sračka a má hodně věci pokažených ale já se bavil někdy mě tyhle šedé čísla baví víc jak červené a tak další příběh je super sice má hodně nedostatku ale budiž bavilo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Abych tenhle film rovnou nehodil do popelnice spolu s ostatními odpady a nedoufal, že popeláři, tedy jak říká Homer "ty smrduté pytle hnoje", tu budou co nevidět, zkusím předstírat, že se nejedná o horor, ale spíš komedii.. V tom případě jsem se totiž celkem příjemně pobavil, jen Jezero 3 neberte příliš vážně !! Mimochodem účast Michaela Ironsidea mě mile potěšila, už dlouho jsem ho v žádném filmu neviděl.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za velmi zabavny komedialny horor. Dvojku som pre istotu preskocil a na trojku ma nalakalo slusne herecke obsadenie a zabavny trailer. Bohuzial film dopadol mizerne. Sice je evidentne, ze ani tvorcovia ho nebrali nijak vazne a snazili sa o rozne vtipky, ale je ich strasne malo a prilis vela casu tvori nudna dialogova omacka medzi nejakou tou akciou. Samotna akcia je mizerne natocena, s podfinancovanymi TV trikmi, ale tym je zaroven zabavna. Ale ako som spominal je jej pomenej. A ani slusna porcia nahych koziciek filmu nevynesie druhu hviezdicku. ()

Reklama

Reklama