Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodnocení mě nepřekvapuje jelikož tady na csfd.cz je banda inteligentů která dává odpady i tomu když zvíře mluví jelikož je to nereálné. K filmu celá série Jezero (pokud bude ještě 4 díl klidně do něj půjde má stoupající kvalitu zatímco 1 díl byl nehorázná sračka z které se většina lidí udělala dodnes nevím proč dvojka už byl slušný masakr a nejinak je to s tímhle.) Navíc v takovýhle typech filmu nejde o logiku a ani o herecké výkony ty herci ani ten režisér si určitě pro Oskara asi nepůjdou tak bych to bral taky trochu na zřetel. P.s. druhý a třetí díl se nelíší jelikož oba točil Sy Fy Chanell :-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-To ti jeleni vypadají obvykle takhle?- No, pokud neexistuje nějaký druh létajících jeleních hlav, o kterých jsem neslyšel, tak ne.- Nathan Bickerman zdědí chatu po dvou sestrách (ne jeho sestrách..., ale stařenkách z předchozích dílů), jejichž koníčkem bylo starat se o krokodýly. Jejich úkol převezme, aniž by rodiče tušili, syn Connor. Uběhnou dva roky a z krokodýlů jsou mackové, co už si maso dokážou ulovit sami. A máme tu omladinu, aby měli plazi co žrát. Úvodní scéna je plná nahoty a sexu, kterou vtipně naruší predátor. Jeden si hned vzpomene na Čelisti a holku v moři, co se promění v rychlý splávek. A zatímco Nathan se šerifem (M. Ironside) pátrají po možných, ale nepravděpodobných plazech v jezeře, tak na druhém konce si dávají krokodýli do rypáku. Nechybí samozřejmě ukousnutá hlava, což je jakýsi poznávací znak série. A opět škoda, že počítačové triky jsou ty nejlevnější a nejmizernější. Ovšem zdejší krokodýli dokážou stáhnout do vody i auto s řidičem a v běhu by si nezadali s gepardem. Pokud se divák povznese nad levné provedení, dostane vtipný survival, kde zařvou i postavy, u nichž by se to tak nějak nečekalo...a to se počítá. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to amaterská sračka a má hodně věci pokažených ale já se bavil někdy mě tyhle šedé čísla baví víc jak červené a tak další příběh je super sice má hodně nedostatku ale budiž bavilo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě jak to má malé hodnocení, kdyby se ten film tvářil ňák moc vážně tak to pochopím, ale tohle je bráno s nadsázkou a hlavně s humorem, Já se u toho dobře bavil, stejně jako u předchozích dílů, sem tam ňáká pěkná nahá holčina a hladový krokodýl. Stojí za zkouknutí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Teďko už je mi z toho CGI opravdu na bletí, ale kdysi jsem si užíval alespoň tu občasnou nahotu. Ne, že bych se tím chtěl zrovna chlubit, ale ty 3 hvězdy nějak opodstatnit musím. Přeci jen rozdíl mezi hodnocením a komentářem jsou skoro 4 roky. ()

vlado90 

všechny recenze uživatele

Ja som tento film až tak zle nevidel neviem prečo všetci v podobných filmoch napr. Megalodon a pod. dávajú také nízke hodnotenie je pravdou ze tie krokodíly neboli nejak dobre zrobené ale dej bol celkom v pohode a aj herci. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dvojce udělil hvězdu z milosti, trojka si zaslouží minimálně dvě. WTF efekt, neboli volně přeloženo "Co to kurva bylo?", vystoupal prakticky na maximum. Hůř to sice jde, ale chtělo by to třeba podzemní poddruh krokodýl nilský krtkovitý. Obyčejné příšerně animované cosi s psíma nožičkama nemá ten správný šmrnc. Za povedenou však považuji vcelku obvyklou dávku trapnosti při pokusech účastníků natáčení, jako herce bych je opravdu neoznačoval, o položení se do svých rolí. Na šerifa z dvojky sice nemají, ale i tak jsem si užil při předstíraných údivech, straších a pláčích víc než dost. Rozhodně doporučuji všem milovníkům špatného filmu, najdete tu všechno. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnohdy se říká, že do třetice všeho dobrého, ale tady to tak nefunguje. Krokodýlové vypadají otřesně, jejich digitální zpracování trapně - stejně jako většina vizuálních efektů. Co taky čekat od společnosti SyFy, která tenhle kousek měla pod patronátem. Dějově sice film nebyl zas až tak špatný, ale tvůrci se opět nevyvarovali nelogických chyb a samotné chování postav bylo spíše k smíchu (nebo pláči), zbytečného natahování děje (kdy akci střídala nuda) a většina krvavých scén byla rovněž upravena počítačem, což bylo patrné na první pohled. Přesto všechno tenhle kousek neodsuzuji do odpadních vod, protože místy jsem se tu přece jenom i zasmál. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Abych tenhle film rovnou nehodil do popelnice spolu s ostatními odpady a nedoufal, že popeláři, tedy jak říká Homer "ty smrduté pytle hnoje", tu budou co nevidět, zkusím předstírat, že se nejedná o horor, ale spíš komedii.. V tom případě jsem se totiž celkem příjemně pobavil, jen Jezero 3 neberte příliš vážně !! Mimochodem účast Michaela Ironsidea mě mile potěšila, už dlouho jsem ho v žádném filmu neviděl.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V tomhle světě by jste se měli bát lidí a ne zvířat......... Trikově je to ubohé, ale neuráží a má to svůj humor. Já se prostě od začátku směju. CITÁT - Nechci slyšet nic o krokodýlech........ V jezeře něco žije a fandové prvního Jezera už od začátku vědí, co. Je to ale hladové a tak se to vydalo na lov. CITÁT - Zábava právě začíná......... Ty vezmeš nohu, já ruku a ty třeba jeho záda. Film obsahuje části ironického humoru, který byl tak specifický pro jedničku. Není to sice ono, ale stokrát lepší než dvojka. Vrcholem ironie je tento rozhovor mezi Rebou a Brettem. REBA (Yancy Butler) - Je mi tvýho kámoše líto. BRETT (Mark Evans) - Já ho nesnášel. Byl to idiot. REBA - Aha. Tak to je mi líto, že tak smrdí........ Nejhorší situace je tak okolo 50 minuty - Tady jsem ten děj někak nechápal. Krokodýl se přibližuje k lodi, ta z nějakýho podivnýho důvodu vybouchne a po krátkém střihu už je krokodýl daleko na suchém břehu a snaží se vyskočit do okna, které je osmdesát centimetrů nad povrchem. Krokodýl jako skákací pejsek, mě rozesmál svou nelogikou a naivností tvůrců příběhu. No a tady od tohoto okamžiku už příběh začne nabírat stupidnější a stupidnější děj. Strašná škoda. Z docela pěkně rozjetého příběhu se stala velmi nudná telenovela. CITÁT - Dlužím vám oficiální omluvu........ Pak už je to opravdu jen děs a hrůza v úvozovkách. Řada nesmyslných scén jedna za druhou. Krokodýlí slzy jsou na místě. CITÁT - Jen pro informaci, Mainský krokodýl už vyhynul........ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nahláškovaná postava v podaní Yancy Butler, občasný, skrz mraky céčkovosti blúdiaci záblesk zábavnosti a pr(e)dpotopná CGI je v tomto prípade jasnou, plusovou devízou tohto braku. ()

Pod 

všechny recenze uživatele

Za Colina Fergusona, který ten film ještě jakž takž udržel nad vodou. Efekty jsou čím dál tím horší. Nemluvě o nějakých zbytečných scénách, které přišli s příchodem dvojky a tvůrci je sem museli opět nacpat. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Ke vší úctě k jedničce, tohle bylo dosti podprůměrné ze všech ohledů. Škoda, že jim došli prachy a krokodýla museli koupit od Disneyho. Ale zase abych jen nehanil, dalo se na to koukat a "světe div se", scénář měl vcelku i hlavu a patu. Nakonec při dnešní záplavě sra*ek v sobotu ráno na Nově či Primě, tohle byla jasná volba! A zasmál jsem se, což se mi u 4 dílu opravdu nestalo... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Taková blbá komedie, sice to tvůrci asi nezamýšleli, ale občas jsem se dost nasmál. Za tu trochu srandy dám jednu hvězdu. Jednu přidám za tu pěknou brunetku hned na začátku co jí sežral kroko, jinak tam nebylo co ke shlédnutí. Animace krokodýlů byla fakt příšerná, trochu jako z omalovánek. 15 % ()

Reklama

Reklama