Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho zlého :-( Nesmyslný scénář. Ultrastupidní dialogy, které ani mnohdy nedávají smysl. Směšné triky. Kulhající Michael Ironside (asi dávné zranění z Hvězdné pěchoty; na druhou stranu mu dorostlka ruka...). V hlavní roli zoologa/zoofila zaskakuje "prý dýdžej" Petr Zvěřina z Vyvolených. Jednoduše velká slabota a ztráta času. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Za 11 rokov svojej existéncie prešla séria Lake Placid dlhou cestou, večná škoda že smerom strmo dole. Kým svižná, zábavná a miestami aj hororová jednička z roku 1999 bola vďaka čierno-čiernym humorným zložkám vcelku prijemným relaxom, tento, už na tretí krát riedený cajrajt je poznačený vôňou žumpy. až tam sa na poli kvality prepracoval krokodíl, obývajúci kedysi čisté vody jazera. Na koniec štípku optimizmu, ešte stále to nie je také zle, aby to nemohlo byť horšie. Keď uvidím zmienku o pripravovanej štvorke, začnem sa triasť ako osika... ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Šukající pár na pláži, roztrhanej krokodýlem...Teenager, kterej si najme lovkyni aby našla v lesích jeho nadrženou přítelkyni...Malej kluk, co chodí krmit krokodýly balenym masem z Kauflandu...Tupá blondyna, dabovaná nějakou poloviční Ruskou, kterou hlavní hrdinové nechaj v pohodě sežrat, když nemůže chodit, a utečou...do toho přehlídka "hi-tech" triků...hrozná fušerina, ale o šukatelný kočky s pevnejma kozama není nouze ()

warhammer 

všechny recenze uživatele

No co dodat... Tak trochu sračka. Herecký výkony chabý. Efekty na rok 2010 maličko trapný. Celkově je to nějaký přiblblý a zbytečný. Krokodýli tam běhaj jako když maj 50kg a dokonce jsem viděl i skok. No nevim nevim jestli je to v pořádku :D Dostala mě hláška u mrtvoly v lese: vsadím se, že to byl žralok! :D No ty vole žralok v lese :D TO JE FAKT MOC!!! Doufám, že to je jen chyba v dabingu a že ve skutečnosti chtěli říct krokodýl. Řezání ocasu krokodýlovi motorovkou to byla taky perlička! Stojí, čumí a nechá se porcovat. Co ty lidi vede k natáčení takovejch kokotin? Když už na to nemám peníze, tak se kurva aspoň snažim, aby to mělo logiku ne? No takhle ale asi Griff Furst se svým týmem retardů nepřemýšlí. No budu hodnej a dám 1* za to, že jsem to dokázal dokoukat bez újmy a za to, že jsem se aspoň zasmál i když tohle určitě nemělo být účelem tohoto skvostného veledíla. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

nie je to az taka strasna hovadina ako Jazero 2, ale furt je to stupidita. Skakajuci krokodil, hole cecky a zadky, nelogika na kazdom kroku, ale aspon sa to dalo vydrzat bez uvahy nad samim sebou, ze preco ja som to vlastne chcel pozerat? ()

Hanver 

všechny recenze uživatele

Dal jsem 1* za tu nahou kočku ze začátku filmu, která je, až na to roští, luxusní. Škoda, že nás krokodýli o pohled na ní rychle připravili. Jinak klasická hovadina všech hovadin, srovnatelná s Aztec Rexem, nebo Varanem vs. kobrou. Jezero je plné obřích krokodýlů, kterým místní výrostek vozí krmení v podobě jednoho párku. Krokodýli řičí jako lvi, levitují nad zemí i nad vodou, přepadávají neslyšně v lese ze zálohy, prostě pošušňáníčko. O nějakém scénaři nebo hereckých výkonech samozřejmě nemá smysl vůbec mluvit. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Výtečná jednička měla herce i triky. U dvojky zbyly prachy tak akorát na krokodýla. S trojkou je poslala do prdele už i Lacoste a tak si ho museli načmárat pastelkama. Doufám, že čtyřka bude loutková! Všiml jsem si bohužel až "post-coitum", že tenhle sqost produkoval Kanál! Sy-Fy Kanál, kterým obvykle tečou ty nejhnusnější sračky. Po něčem takovém mám vždycky strašnou chuť zahrát si na svém harddisku tu výtečnou adventuru "Low level format", aby po tom nikde nezůstala ani stopa!! Přátele POZOR! Obsah psal samotný Darek Kartáč! Vím, že interpunkce a logika jednotného a množného čísla se bere až na druhém stupni a psát kvalifikované obsahy, aniž by člověk viděl film, je děsně kůl, ale přece jenom .... Dareku BRAVO! Je vidět, že už máš korektor ve Wordu téměř odladěn a nemáš tam skoro žádné gramatycké chibi !! ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno je mi jasné: po tomhle si dvojku (která mě úplně minula) nikdy nepustim! Třetí Lake Placid je totiž typický produkt SyFy Channel a je na to ještě náležitě hrdý! Bez špetky humoru totiž vypráví příběh o rodině a několika dalších postav na sežrání, které utíkají před skupinou rozmazaných animovaných krokodýlů, co vyrostli díky malýmu harantovi, jenž je krmil bonbóny. Tupost všech aktérů a dokonce i krokodýlů nezná mezí. Lidé si s oblibou a dobrovolně nechávají sežrat ruce a nohy, krokodýli zase dají přednost radši půlkilu masa z marketu před 40 kg živé váhy. Taky mě sralo... ale co, sralo mě vlastně všechno, takže se nebudu namáhat. Pokud ale máte nepřátele, film jim vřele doporučte. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Po průměrné možná lehce nadprůměrné jedničce přišla dvojka, která už byla špatná a dlouho jsem se přemlouval jestli si třetí díl pustím nakonec jsem to zkusil.. Po 30 minutovém pokocháníčku jsem Lake Placid 3 smazal a odstranil, protože je to naprosto nekoukatelný béčkový film!!! Pokud chystají čtvrtý díl, už radši opravdu ne... ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Jezero 3“ je zabíjením celé série, pokračováním druhého dílu, který se o to zasloužil měrou vrchovatou. Není zde nic, co by mělo diváka zaujmout – nejsou zde zajímavé postavy, není zde dobrá zápletka, nejsou zde ani triky, které by stály za to, aby se na ně někdo vůbec podíval. Ty krokodýlové celou dobu vypadají, že se vznášejí ve vzduchu. A to, že tu nějaká holka ukáže prsa, to je opravdu málo na to, aby se na snímek dalo koukat. Zase přeprat krokodýla hasičákem, to je taky věc... ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Trikové peklo! Děsivá hovadina, plná debilních herců a přihlouplých dialogů. Snižující se úroveň série, zaručuje u 4 dílu kulisy z papíru a krokodýla uplácaného z hlíny :-) ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Krokodýl dvakrát máchl po papíře ocasem a co z toho vzniklo, z toho Grif Furst vyfurstoval takovouhle kokotinu. Tady se ani nedá již mluvit o scénáři ani o režii, tohle je prostě... že ani jazyk bohatý jako čeština to nedokáže pojmenovat. Vznikl tak blefilm, jenž je mimo kategorii všech známých odpadových filmů. Prostě snímek, pro který jsem založil škatulku zvanou Asylum. Odpad a jdeme dál, tohle za podrobnější komentář ani nestojí. 5% ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

Danny F. odpad!

všechny recenze uživatele

Neefektivní animace (tak jako v ostatních dílech), nepochopitelné chování postav, herecké výkony a kdybych měl pokračovat bylo by toho spousta. Vlastně celý film je jedná negativní laická zrůdnost. Bohužel strašně nudné a nepovedené. Snad už další díl nebude navzdory samotnému záběru na konci filmu. ()

Reklama

Reklama