Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Recenze (197)

POMO 

všechny recenze uživatele

Skúmavkový klon Toma Cruisea a povrchne pôsobiaca Kate Hudson v romanťárne pre dámy. Podľa všetkých možných i nemožných, priemerne namixovaných klišé. Ginnifer Goodwin sympatická, ale vo svojej roli trochu tápajuca. John Krasinski jediný z obsadenia nad vecou. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že filmy Kate Hudson tu svítí spíše modrou barvou. Ona totiž umí moc hezky hrát a je radost na ní koukat. Nicméně v této romantice byla to jediné, co ten film tak nějak zvýrazňovalo. Příjemná pohoda, kterou si dokážu představit, že bude Prima a Nova brzo točit při nedělních odpolednech jak na běžícím páse. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $39,046,489Tržby Celosvetovo $65,084,116Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,554,146 //počet predaných kusov 69,216Tržby za predaj DVD v USA $6,104,320 //počet predaných kusov 400,921║ Neskutočne zdĺhavý gýč, väčšiu hrôzu som si nevedel predstaviť. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická píčovina o bohatejch Američanech, kteří roupama nevěděj co by. Kate Hudson je tam fakt nesympatická a John Krasinski byl dobrej. Vždycky tam hezky glosuje debilní chování všech zůčastněných. Měl jsem na to docela náladu a kupodivu mě i zajímalo, kdo s kým teda na konci bude. Asi v prvních pěti minutách potěší milý odkaz na 2 girls 1 cup. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený, keďže som nevidel trailer, obrázky a ani obsah, tak som vôbec nevedel čo mám od názvu Something Borrowed očakávať. A som rád že to brácho stiahol, pretože je to pekná a dejovo zaujímavo prepletená romantická komédia. Obzvlášť Kate Hudson sa mi veľmi herecky páčila, vidno že romantické komédie jéj naozaj idú. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Připitomělý úsměv, který povedené romantické komedie zákeřně zanechávají na mé tváři, se tentokrát nedostavil. Jak by taky mohl dorazit, když mi hlavní hezoun celou dobu kazil náladu svým falešným úsměvem, citovým pobíháním mezi uzavřenou právničkou a otevřenou blbkou či nekonečnou nerozhodností, přičemž já jsem jen toužebně očekával jakýkoli konec. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Katastrofa se nakonec nedostavila. Průměrná, ale milá romantika s kapkou humoru. Scénář sice není přeplněn originalitou a jedinečností, ale bavila jsem se. Největším překvapením pro mě byla Kate Hudson, kterou jsem možná poprvé viděla pořádně hrát. Zase o jeden kousek navíc v kategorii "příjemná oddechovka". ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jennie Snyder Urman / Something Borrowed by Emily Giffin | Hudba: Alex Wurman | Produkcia: Hilary Swank, Molly Mickler Smith, Broderick Johnson, Andrew Kosove, Aaron Lubin, Pamela Schein Murphy | Distribúcia: Warner Bros. Pictures (USA/Canada), Summit Entertainment (International), PVR Pictures (India) | Štúdio: Alcon Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 62,823,264 $ || ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takový počet nesympatických a dementních postav na metr čtvereční jsem už dlouho neviděl. Hlavní hrdinka je nerozhodná naivní pipka, která nechá každýho s ní vorat. Její nejlepší kamarádka je ta nejnesympatičtější ženská na planetě, která pořád jenom chlastá a řve a už po 2 minutách jsem jí chtěl uškrtit kabelem od dvd přehrávače(to, že jí hraje Kate Hudson, už je jen taková třešinka na dortu). No a pak je tu ještě hlavní milenecký objekt těchto dvou ženštin, kterého hraje ten nejpovrchnější model z reklamy na šampón, který snad ani sám neví jak se jmenuje. K tomu si připočtěte další několik debilně napsaných postav, ještě hůře napsaný scénář a máte tady jednou z nejbřečkovitějších romantik za posledních pár let. A to, že to celé dopadne jinak, než jste čekali je pro tentokrát velký zápor.Člověk totiž tak nějak aspoň povědomě čeká (a doufá), že hlavní hrdinka Kate Hudson uškrtí, modela shodí pod vlak a uteče s Johnem Krasinskim, jediným sympaťákem a kladem celého filmu. Jenže ani to se člověku nepoštěstí, všichni debilové si padnou kamarádsky okolo ramen a sympaťák skončí sám někde v cizině. No prostě humus. To, že jsem vám vyspoileroval konec tentokrát berte jako laskavost, aspoň už se na tuhle zrůdnost nemusíte koukat. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Každá nevesta by mala mať niečo modré, pretože modrá je farbou vernosti. Niečo požičané od inej šťastnej nevesty, aby to zabezpečilo šťastie aj jej. Niečo staré, čo bude chrániť jej budúce dieťa. No a niečo nové, čo symbolizuje nový začiatok. Do ľavej topánky mincu pre šťastie a prosperitu. Toľko k anglo-saskej mytológii a symbolike. A teraz nech mi niekto povie, že všetky tieto veci niekomu mohli zabezpečiť skutočné šťastie. No asi ťažko, drahí veriaci! To už je ozaj zmysluplnejšie požičať si rovno chlapa svojej najlepšej celoživotnej kamarátky. Na večerný klystír mozgu takýto film úplne stačí, ale to je asi tak všetko. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna dvakrát veselá "romantická komedie". Je to ze života, někdo se prostě neodváží aby tomu koho miluje řekl, že ho skutečně miluje a pak toho lituje. Ale teda přišlo mi to naprosto zbytečně dlouhý a nejsem z toho zrovna nadšená, protože upřímně moc mě to nebavilo a Kate Hudson, která mi normálně ve filmech zas tak nevadí, mě tady naprosto neskutečně rozčilovala, takže jsem ani nechápala, že by si jí vůbec někdo chtěl vzít. 2* ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Popové vypalovačky vyšly z módy. Do módy se ovšem ani nikdy nezačlenily rom-comy, kde se nic neděje. A nepomáhá tomu ani skrytá a určitě nezáměrná myšlenka: všichni jsme svině. Tvůj snoubenec, můj milenec se totiž tváří jako takový ten film o nás všech. Všichni se v něm ale chovají jako šmejdi první třídy. Jestli v tom je alespoň kousek pravdy, pak teda díky. Hned si připadám jako ta věrná líp. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to působilo jako kostrbatý film bez pořádného smyslu. Pak se to trochu zlepšilo, ale ze škatulky průměru se to i tak nedostalo. Postava Dexe mě štvala. Ginnifer Goodwin mi přišla z nějakého důvodu celkem sympatická, zato Kate Hudson odpudivá, i když to by mohlo značit i to, že dobře zvládla svou roli. Chtělo by to jí vidět ve více filmech. Na komedii to moc vtipné nebylo a jak tak koukám na zdejší žánry, co tam dělá "fantasy"? Ehm... Já tam žádné "fantastické" prvky nezaznamenala. ~(3,0)~ ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, Kate Hudson asi chlastala během natáčení, nebo jste snad viděli jedinou scénu, kde by nebyla nalitá? Možná jsem filmový barbar, ale ostatní herce jsem snad viděl poprvé a rozhodně to nebyly oscarové výkony, to v žádném! Příběh? Kapitola sama pro sebe, protože jen idiot se žení za někoho, koho vlastně nemiluje, ale je sráč to přiznat...ufff! Fuj, děs, běs! 10% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ústřední romantická zápletka je tříštěna působením vedlejších komických postav, což má vytvořit dojem romantické komedie. Přitom jediné, při čem jsou hlavní figury, co je ve filmu zábavné, je jedno badmintonové utkání. Nejen že je scénář pitomý, on je ještě roztažený jako žvýkačka na délku telenovely. Jedinou trochu zajímavou postavu tu hraje John Krasinski, zbytek nestojí za řeč (30%). ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že si plne uvedomujem, že tento film je romantické klišé ako sviňa, tak mňa to teda fakt bavilo ... a výborné pesničky to malo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodová žánrovka, ktorá prekvapila tým, že nebola dementná. Je tam pár klišé zvratov, ale snaha o určitú elimináciu pátosu bola sympatická... ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání. Ginnifer Goodwin byla moje favoritka, ale nezachránila to. Kate Hudson hrála "potvoru" sice dobře, profackovala bych ji hned, ale celou dobu si jen vyřvávat a vydupávat a luskat a v posledních pár vteřinách předvádět neskonalé štěstí, ne, fakt ne. Abych nevynechala mužské osazenstvo, tak dívalo se na ně dobře :-). John Krasinski je sladký jak cumel a Colina Egglesfielda bych si z fleku pověsila na zeď. Ale to jsem se taky mohla dívat na videa na youtube a ne na film o skoro dvou hodinách... Asi tak. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

V Something Borrowed se všechno točí kolem chlastu. Kate Hudson očividně neabsolvovala byť jen jednu jedinou scénu střízlivá, Ginnifer Goodwin se vracela do minulosti prostřednictvim pivního tácku a vrchní krasavec jednoduše MUSEL bejt věčně namol, jinak by ten hrdinčin crush prokouk už na škole a nebylo by o čem tak otravnou formou pojednávat. --- Mít ve všem hlavní slovo sympaťák Krasinski a nebejt scénárista vožrala bez nejmenšího citu pro tvorbu dialogů, bylo by všem dobře. Takhle si dobře udělali akorát všichni aktéři během natáčení, bohužel. ()

Reklama

Reklama