Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tak filmy tohoto typu sleduje má žena dost pravidelně. Nedívám se na to, ale někdy tomu nelze uniknout a kousíček chtě nechtě shlédnu. Přesně takový je i tento film. Film romanticky naivní, bez nápadu a odtržený od reality. Komedie to není ani náhodou. Nejlepší fór je hláška Rachel, že si "natáhla sval hned vedle vagíny". Tvůrci se nám snaží namluvit, že je možné, aby dva mladí lidé spolu studovali, chodili spolu na večeři, přátelili se a milovali jeden druhého. Ale nic si neřekli!!! Teprve až po létech, kdy má on těsně před svatbou s její nejlepší přítelkyní, zjistí, že se milují, a to už dávno, a to že si to neřekli na škole byla blbost!!! Dá se tomu věřit? Takový film už tedy nikdy více!!! ()

anli 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o dvou kamarádkách a jednom muži mezi nimi,která se chvílemi tváří jako komedie,chvílemi jako drama a chvílemi jako velká romantika.A to je,myslím,její nejvetší problém.Tvůrci asi přesně nevěděli,co chtějí natočit a vznikl tak jakýsi mix všeho s poněkud chabou zápletkou,která opravdu dvě hodiny neutáhne.Chvílemi je to všechno až příliš sladké,působící dost nevěrohodně.Navíc Kate Hudson nám nějak přibrala a jako sexuální dračice na mě vůbec nepůsobila.Ginnifer Goodwin jako šedá myška působí mnohem příjemněji a je to hlavně ona,která film trochu zachraňuje-Slušně jí při tom pomáhá i John Krasinski,jehož postava je celkem živá a uvěřitelná.Tak snad se obou zadaří si zahrát v něčem zajímavějším.Luke Greenfield mě celkem zklamal,myslel jsem,že po"Sexbombě od vedle",zvládá romantický žánr bravurně,ale tady se ukázalo,že tomu tak není a že film potřebuje kvalitní scénář,aby z něj něco bylo.Sám režiséč-ač zdatný-film nezachrání.Na druhou stranu pár slušných i vtipných okamžiků film má a i konec je celkem příjemný,takže pro příznivce romantiky to bude takový průměr.Já jsem se párkrát zasmál a připočtu-li k tomu příjemnou Ginnifer Goodwin,chvíli dumám a poté dávám 45%. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem si něco natáhla.. Vagínu? Slabší romantický průměr s pár úsměvnými momenty. Od režiséra Sexbomby jsem čekal daleko více. Taneček na vypalovačku od Salt-N-Pepa neměl chybu, o neméně horší byla taky scéna při badmintonu. Vadil mi trochu nudnější děj a nerozhodný Colin "vypadám jak Tom Cruise" Egglesfield. 40% ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Protože jsem padlá na hlavu, dám dohromady svou nejlepší kamarádku s chlapem mých snů, abych ji po zbytek života vídala v jeho náručí. Před jejich svatbou mi “to“ ale dojde a budu jí ho chtít přebrat, ale tak abych jí samozřejmě neublížila. Úplně jako ze života... Tak především nechápu, jak tohle může být knižní bestseller, ale když někoho baví číst nebo koukat na takové slátaniny, které mají se skutečným chováním lidí, láskou a vztahy společného pramálo, budiž. Samozřejmě se jedná o další romanci, která se odehrává v New Yorku, kde si všichni žijí na vysoké noze a vypadají jako ze žurnálu. Ovšem když už nic, tak obsazení trefné je. Ginnifer Goodwin tu naivní dobračku věřím, stejně jako Kate Hudson její sebestřednou nanynku. No, už jsem si naslepo pořídila horší tituly, ale těhle vyhozených peněz fakt lituju... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Těch romantických filmů je už tolik, že se mě všechny melou dohromady. Tak tady to začíná tak, že on a ona se mají rádi a mají se brát. Ale mezi ním a její nejlepší kamarádkou přeskočí jiskra, která už měla přeskočit před deseti lety. Jenže láska je neúprosná a z nich se stanou milenci. I když ona je sebestředná kráva přišlo mě hnusný a nefér, že jí podváděli, lhali ji a neřekli ji to narovinu. Schůzky i lhaní se stupňovalo a mě ji bylo fakt líto. Až potud se mi film líbil. Jenže konec filmu byl pro mě naprostý Black out. Čekal jsem něco jiného lepšího. Nevím proč to scénaristé všechno tak hrotili, když ve finale ona jeho taky podváděla a navíc čekala dítě, které bylo jejího milence. Když se mě někdo zeptá na tento film, jednoduše mu řeknu ,, Jo mrkni se ,ale půl hodiny před koncem to vypni a zbytek si domysli jak chceš. Bude to lepší. Jinak budeš mít smíšený pocity jako já. '' ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)
  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)
  • Během natáčení drží muž stojící u terminálu ceduli s nápisem "L. Greenfield", což je odkaz na režiséra filmu Luka Greenfielda. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama