Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Recenze (1 007)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že toto nemôže mať dobré hodnotenie a väčšinu ľudí to musí znechutiť. Ono to vlastne je nechutný film plný absurdného humoru za hranicou dobrého vkusu - ale odkedy si Hugh Jackman zložil šál z krku, nemohla som sa prestať smiať a pritom v šoku otvárať ústa... "toto ne!" ako sa u nás slangovo hovorí a človek sa pritom dusí smiechom. Niektoré epizódky boli slabšie ako iné, ale mňa to na tie 3* pobavilo. V humore znesiem celkom dosť a Movie 43 potvrdil, že ešte stále mám výdrž ;-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $8,840,453Tržby Celosvetovo $29,926,388 ▐ teda, teda riadna uletená humusáreň a z takýmto obsadeným, sila, dokáže to zhnusiť ale aj pobaviť /35%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Některé scénky jsou fakt super. Je prostě vtipné koukat na ty slavné herce, jak ze sebe úmyslně dělají kretény. Hugh Jackman s koulema na krku vládne. Bohužel ne všechno se povedlo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOVIE 43“. FILM, KTERÝ VÁM UMOŽNÍ VIDĚT BUDOUCNOST. FILM, KTERÝ ZNIČÍ SPOLEČNOST!.... /// Když z tohodle filmu vypreparuju fšechny nechutný hnusy a trapný keci, nechám jen tu trochu vtipu, černýho i absurdního humoru, přidám schopnost ,,hvězd“ odehrát svůj zvrácenej part s nadhledem a lehkostí…. tak mi furt vycházej ty 3*. Vlastně mě to bavilo víc, než jsem původně vočekával. A to ani nemusím píchat kocoura! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč se (zřejmě) mám těšit na novýho Wolverina. 2.) Páč se mi líbily reklamy v ,,Český sodě“. 3.) Hledám neprofláklej manuál na výchovu syna (ale to víš že jo, s holkou by to šlo taky…). 4.) Thx za titule ,,re_flecto“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Relativity // Počet premietajúcich kín v USA: 2,023 // Otvárací Víkend USA: $4,805,878 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Před třemi týdny začala premiéra nového filmu, který se nazýval Mládeži nepřistupno. Nevim, jak se autor jmenuje, ale vim, že natočil film Blbý a blbější a ten se mi hodně libil tak jsem očekával, že to bude suprový film. Upřimně jsem od toho čekal vice, Nemělo to skoro žádný děj, bylo to složeno z několika příběhů. Od filmu s takovýmto názvem jsem čekal něco odvážnějšího a zajímavého, vždyť to bylo pristupné od patnácti let. Za ty peníze teda pěkná pitomina. Obraz čistý, ale celý dojem kazí zvuk s titulkama. Obraz se posouval strašně rychle a ani se to nestihlo čist titulky, některou chvíli jsem ani nevěděl o co se jedná. Za velké plus u tohoto filmu považuju zábavu. Někdy jsem se mohl počůrat smíchy, ale někdy to bylo i trapní. Na nic také je, že žádného herce jsem dosud neznal, mohli tam hrát aspoň nějací známí herci a možná by to vypadalo lépe. Na tento film už bych nejspíš nešel, protože mně to vůbec nezaujalo. Mnoho záporů a pár kladů to nedokáže vyvážit, proto tento film hodnotím jako podprůměrný. Za ty peníze opravdu nic moc, bylo by lepší využit je jinak. Čtenáři klidně se zajeďte na tento film podívat, ale neočekávejte nic extra :D::D Kdo zde najde všechny chyby ??? :D ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak neskutecna uchylarna, ze si nevzpominam na vic uchylnou komedii z posledni doby. Ne ze by to bylo tak treskute vtipny, to rozhodne ne, ale napad na hledani tajnyho filmu prolozenej jednotlivejma scenkama je fakt skvelej, takze to celkove drzi pohromade, ale je tu zaroven prostor pro spoustu spolu nesouvisejicich veci a diky tomu se sem narvalo vic hvezd, nez ktery uvidite v oskarovym filmu. Tvurci se s tim fakt neserou a nic neni tabu, takze vam misty opravdu nezbude nez cumet s otevrenou pusou. Ne vzdy se to samozrejme povede, nektery scenky jsou zbytecne natahovany a sem tam to tak nejak vyzni do prazdna, ale ja se skvele bavil. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Vykašlete se na zdejší hodnocení nebo výsledný procenta, který strhávají film do nelichotivýho podprůměru. Beztak je to tady samej suchar. Jak je zřetelně vidět, Movie 43 neni tuctová záležitost, a už vůbec ne pro masy hledající inteligentní humor. Úctyhodná skvadra předních hollywoodských stars si tu totiž ze sebe dělá tak nehoráznou prdel, že jediný oko obyčejnýho diváka nezůstane suchý. Jasně, nevyváženost jednotlivých segmentů je citelně znát, ale ty dobré až výborné zkrátka převažují. Vypíchnout bych chtěl rozhodně úvodní a doslova kulehnoucí "The Catch" s dvojicí Jackman/Winslet, závěrečný "Beezel", v němž kreslenej kocour znásilní Duhamelův ksicht, a samozřejmě "Happy Birthday", nejlepší povídka ze všech. Ta se může pochlubit nejen bláznivou dvojicí Scott/Knoxville, kterou úžasně doplňuje irskej skřet Butler, ale taky fantastickou pointou. Jak píšu, nebojte se toho, tenhle film rozhodně stojí za to! Navíc s partou kámošů zaručená zábava. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My jsme ten problém rozdělili do tří kroků. První krok: Dítě si koupí iBabe. Druhý krok: Dítě ojede iBabe. Třetí krok: Dítě má rozdrcený penis a žaluje nás." Cítím se psychicky poměrně zdráv na to, abych v souvislosti s tímto snímkem psal v superlativech, ale zároveň vlastním dostatečný počet úchylek na to, abych se při týhle povídkový hovadině nedokázal pobavit. Nicméně mne velmi potěšila hvězdná herecká sestava, která svou účastí dala jednoznačně najevo, že být normální je nuda a tudíž je potřeba vyzkoušet všechny možnosti, který život nabízí. Odcházím si tedy ulovit nějakou přirozeně šílenou slečnu, který poskytnu přísnou domácí výuku, pak ji plastickou operací zmenším na trpaslici a na závěr ji ... neposeru. Kdepak. Já ji jenom pokakám, protože si jí vážím. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Hned z první - ehm - povídky mi spadla čelist kamsi na zem a nedá se říct, že by se mi ji po zbytek filmu dařilo zvednout zpět. Kombinace záměrně přepáleného humoru a slavných hereckých es (bez nich by filmu tento podstatný rozměr rozhodně chyběl) působí vskutku nečekaně a vlastně zajímavě. Myslím, že obrázek Hugha Jackmana s šourkem na krku zůstane vypálen v mém mozku asi navždy. Pokud přijmete tuto hru na absurdnost a pokud se povznesete nad stupiditu některých (rozhodně ne všech!) povídek, budete mile překvapeni. Troufám si říct, že Movie 43 není tak dementní, jak se zdá a rozhodně dokáže pobavit i nedementní diváky. Zamrzí, že balast spojující jednotlivé povídky je dost o ničem. Také často i těm nejoriginálnějším povídkám chybí nějaká pointa, završení či pořádný tah na branku. Kupodivu to ale moc nevadí, protože např. zmiňované koule na krku fungují i bez toho... 6/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Není to bizarní, není to nechutné, není to šokující, i když by to všechny tyhle věci tak moc chtělo být. Není to ani zvlášť chytré (i když občas, i když jen výjimečně, se to tematicky trefí) a vtipné jen velmi málo. Hodnotu tomu dodává jen nepochopitelně hvězdné obsazení, což je ale jediná hodnota. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Scénkovitost mě nejdřív odrazovala, ale přemohl jsem se kvůli zástupu známých jmen a tváří a vylezla z toho slušně zábavná ptákovina se spoustou zajímavých střelených nápadů. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vyměšovací antologie pro nenáročné publikum aneb tam, kde konči obzor u koulí a kadění, najdete vyčerpaného filmařského kripla Farrellyho - vsadím se, že to byl on, kdo s osmatřicítkou v ruce a ručním granátem za pasem „přemlouval“ hollywoodské celebrity a ony si teď s odstupem času říkají, že se na to měly vysrat (vzhledem k tenké hnědé linii, co se táhne Movie 43, jsem příznačnější sloveso nenašel). Půl hvězdy za kouče T.Howarda, který pochopil, o čem je basketbal a druhá půlka pro Wolverinovy vejce, že se před kamerou moc neleskly.. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Škoda, že kvalita jednotlivých "segmentů" je tak strašně kolísavá. Občas jsou hollywoodští prominenti k popukání (Wattsová, Schreiber a jejich high school experience, Halle Berry špičkující se se Stephanem Merchantem nebo "kočíčí" finále s Joshem Duhamelem a Elizabeth Banks), většinou se ale pitvoří bez pointy (Kate Winslet a "vylepšený" Hugh Jackman, skřítek Gerarda Butlera, Emma Stone v obchoďáku) nebo rovnou zoufale nevtipně (sraz superhrdinů, rámující story o hledání utajeného filmu). Movie 43 je avizovaný lehký bizárek, ale ne dostatečně vybroušený. A navíc provokující pořád jen v hollywoodských mantinelech. 50% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Neskutečně bizarní mozaika, která je složená z krátkých skečů, jež rámuje šílený a nudný příběh puberťáků hledajících na internetu film jménem Movie 43. Jejich vyhledávání má ospravedlnit, proč se na plátně střídají zcela nesouvisející scénky (reklama?!) plné sexuálního a fekálního humoru a také hollywoodských (ne)hvězd. Celkově je to však pořád snesitelnější než podobně nechutný Zohan. Některé minipříběhy jsou velmi vtipné (Winslet čumící na koule Jackmana, Berry na šíleném rande, Watts učící syna, basketbal-černoši, týrané děti v přístrojích), takže jsem se dusila smíchy. Ovšem skutečně zábavný humor tvoří méně než polovinu stopáže. Znáte ty filmy, co jsou tak trapné, až jsou vtipné? Tak to bohužel není případ většiny scén tohoto snímku. Koncentrovaná divnost, šáhlost, praštěnost, perverznost a přítomnost známých jmen zábavu nezaručí. Řada vtipů je hodně nucených a sto minut se chechtat rozhodně nebudete. Filmu uškodilo příliš mnoho scenáristů a režisérů - fórky se hodně liší kvalitou a originalitou a též zcela chybí jakýkoliv jednotící prvek. Legrácky rozhodně nejsou kontroverzní a nekorektní, jak mohou na první pohled vypadat. Tvůrci de facto zůstávají velmi při zemi - zcela míjí náboženské i politické smýšlení. A např. orál s animovaným kocourem (true story) těžko někoho urazí. Diktátor se může Movie 43 hlasitě vysmát, neboť je o několik úrovní výše. A Farris může být ráda, že aspoň jeden film, ve kterém hraje, za něco stojí. 45 % The lord did his part already...he made you black and gave you a foot and a half dick. Dribble with that motherfucker! [Kino] ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každýmu, kdo z traileru pochopil, že se zde objeví taková obrovská kupa známých tváří, muselo být jasné, že tento film buď bude hit, nebo naprostej průser. No hit to asi nebude pro nikoho, ale myslim si, že je to tak mezi. Já se celkem pobavil a byl jsem rád, že se tam objevilo tolik známých herců. Sice poněkud nešikovně, ale každý uzmul krátkou část a většinou to byla sranda. Já jsem v dnešní době vděčný za každou komedii, tak můžu s klidným svědomím udělit filmu 75%...[26.01.2013_Cinestar_Černý Most] ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Pokud rádi hledáte jehly v kupce sena, či spíš dobré vtipy v hromadě trusu, tohle je film pro vás. Rande Jackmana s Kate Winslet, autentická domácí výuka s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a motivační proslov trenéra basketu, Terence Howarda, byly pro mě v zásadě jediné skeče, u kterých jsem cítil, že netrácím čas, a u kterých se mi občas koutky úst kroutily do něčeho, co by s trochou dobré vůle šlo nazvat úsměvem. U většiny ostatních částí, ústřední zápletku o filmu 43 nevyjímaje, jsem měl pocit, jako by mě někdo velice jemně, ale zato odhodlaně lobotomizoval. 30% ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Docela hnůj. Nechápu, jak se mohli tak dobří herci sejít v něčem tak strašlivém. A ačkoliv by se pár náznaků humoru našlo (rozhodně ovšem ne zásluhou scénáře, nýbrž herců), nemám nejmenší důvod dát vyšší než nejnižší hodnocení. ()

Reklama

Reklama