Reklama

Reklama

Treme - Série 1

(série)
Drama / Hudební
USA, 2010, 10 h 6 min (Minutáž: 56–80 min)

Hrají:

Khandi Alexander, Rob Brown, Kim Dickens, Michiel Huisman, Melissa Leo, Lucia Micarelli, Clarke Peters, Wendell Pierce, Steve Zahn, John Goodman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (2)

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

Chodící důkaz, že je produkce HBO řadově kvalitnější než jiných konkurentů v čele s Netflixem. Neprávem zapomenutý, vysoce kvalitní, unikátní a originální kousek od tvůrce geniálního The Wire (dokonce v hlavních rolích několik jeho herců). Dobrá atmosféra, poctivá řemeslnost, srdcařina. Vyššímu hodnocení mi bohužel zabránil fakt, že velký počet hlavních postav mě extrémně sral svým SJW, levičáctvím a socialismem, taková ta poloha, pro kterou si nedávno v Seattlu mysleli, že můžou rozpustit policii. Tady tohle uvažování teprv začínalo a asi si ještě našlo hodně naivních příznivců, tudíž myšlenkově mi jsou zdejší postavičky často k smíchu ne-li vyloženě nesympatické - čest výjimkám (Pierce, Brown, Dickens). Je to škoda, jinak je to fakt ťip ťop počin a asi musím dát i další série. ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Muselo to být opravdu velmi těžké období, nicméně seriál ukazuje jen to, že  obyvatelé města touto tíživou dobou jaksi protančili a zásadní pak bylo ušití indiánských kostýmů, což trvalo 10 epizod. Steve Zahn je tak strašně odporné stvoření, že mi jeho postava dokonale kazila celkový dojem, který už tak není moc valný. ()

Reklama

Galerie (95)

Reklama

Reklama